Barion Pixel

Oren

A Personal Collection of Recipes and Stories From Tel Aviv


« Vissza | Szerzők: Oded Oren
  2022. november 28. 17:49

Oren

Oren-ben az Oded Oren egyszerű, szezonális receptekkel ünnepli Tel Avivot, amelyek minden összetevő előtt tisztelegnek.


A Közel-Kelet modern kulturális központja, Tel-Aviv igazi kelet-nyugat találkozási pontot biztosít. Az ételek leírásának legegyszerűbb módja a mediterrán ízek és a közel-keleti akcentusok keveredése.
A tamworthi sertéskaraj konfitált fokhagymával, konzervált citrom és ördöghal líbiai chraime szósszal, grillezett vajbab hordóban érlelt fetával és lassan sült paradicsommal, meggy zöld chilivel, mandulával és friss fűszernövényekkel. Oded ételei a szakács számos utazásairól árulkodnak. valamint az állandó inspirációról, amely szülőhazájából, Tel Avivból fakad.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Oded Oren
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 28.
ISBN: 9781784884437
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 24.8 x 2.9 cm
Súly: 1.08 kg
Oldalszám: 256
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury