Oren
A Personal Collection of Recipes and Stories From Tel Aviv
Oren-ben az Oded Oren egyszerű, szezonális receptekkel ünnepli Tel Avivot, amelyek minden összetevő előtt tisztelegnek.
A Közel-Kelet modern kulturális központja, Tel-Aviv igazi kelet-nyugat találkozási pontot biztosít. Az ételek leírásának legegyszerűbb módja a mediterrán ízek és a közel-keleti akcentusok keveredése.
A tamworthi sertéskaraj konfitált fokhagymával, konzervált citrom és ördöghal líbiai chraime szósszal, grillezett vajbab hordóban érlelt fetával és lassan sült paradicsommal, meggy zöld chilivel, mandulával és friss fűszernövényekkel. Oded ételei a szakács számos utazásairól árulkodnak. valamint az állandó inspirációról, amely szülőhazájából, Tel Avivból fakad.
Termékinformációk
Szerző: | Oded Oren |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. november 28. |
ISBN: | 9781784884437 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 24.8 x 2.9 cm |
Súly: | 1.08 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
On Champagne
Az "On Champagne" című könyvben a világ legkiválóbb pezsgőíróinak gondolatait, véleményeit és következtetéseit gyűjtik össze, hogy felfedjék ennek az italnak az eseménydús pályafutását, a véletlen felfedezés mítoszától kezdve – amely, mint megtudjuk, nem Franciaországban, hanem Anglia almaborpincéiben történt – egészen a csúcstechnológiás, űrutazásra is alkalmas pezsgő kifejlesztéséig.
On Champagne
Az "On Champagne" című könyvben a világ legkiválóbb pezsgőíróinak gondolatait, véleményeit és következtetéseit gyűjtik össze, hogy felfedjék ennek az italnak az eseménydús pályafutását, a véletlen felfedezés mítoszától kezdve – amely, mint megtudjuk, nem Franciaországban, hanem Anglia almaborpincéiben történt – egészen a csúcstechnológiás, űrutazásra is alkalmas pezsgő kifejlesztéséig.
Csokoládé Le Cordon Bleu
Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.
A hentesmesterség nagykönyve
A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni.