Barion Pixel

KUK [COOK]

Sebastian Frank


« Vissza | Szerzők: Sebastian Frank
  2019. március 09. 17:42

KUK [COOK]

Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.


Sebastian Frank az osztrák kulináris hagyományt tálalja tányérjaira, de nagyon eltérően, ahogy azt vártad. A berlini Horváth 2-Michelin csillagos étterem főszakácsa és tulajdonosa újra értelmezi gyermekkorának konyháját. Gasztronómiai gyökerei következésképpen a k.-u.-k-konyhára épülnek, amely Ausztria hagyományos konyhája a mai napig tart. Ezek a gyökerek nagyon fontosak számára, így gyermekkorának ízeit Berlinbe vitte. Frank konyhájában a regionális eredetű termékekre összpontosítanak, ami azt is jelenti, hogy teljesen elhagyják az egzotikus összetevőket. Úttörő Sebastian Frank megközelítése, amely sok séfet inspirál.

Photo: Matthaes Verlag / René Riis

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sebastian Frank
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783875154320
Nyelv: Német
Méretek: 24 x 29 x 2.7 cm
Súly: 1.59 kg
Oldalszám: 240
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

Mario Masiá fagylaltkészítő mester debütáló könyve. A Más egy olyan kiadvány, ami újra alkotni szándékozik a fagylaltok feltéteit egy kisüzemi, kreatív szemszögből. A feltét, mint a jégkrém vitathatatlan szövetségese, nem csak kelendővé teszi a terméket, hanem egy összetettebb és vonzóbb ízélményt is kínál. A könyv tökéletes fagypont alatti ízpárosítások körülbelül 100 receptjét mutatja be, egészen különféle feltétekkel, fagylaltok és kézműves sorbet-k széles skálájával. 


Szerzők: Mario Masiá

The Gluten-Free Cookbook

The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland