KUK [COOK]
Sebastian Frank
Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.
Sebastian Frank az osztrák kulináris hagyományt tálalja tányérjaira, de nagyon eltérően, ahogy azt vártad. A berlini Horváth 2-Michelin csillagos étterem főszakácsa és tulajdonosa újra értelmezi gyermekkorának konyháját. Gasztronómiai gyökerei következésképpen a k.-u.-k-konyhára épülnek, amely Ausztria hagyományos konyhája a mai napig tart. Ezek a gyökerek nagyon fontosak számára, így gyermekkorának ízeit Berlinbe vitte. Frank konyhájában a regionális eredetű termékekre összpontosítanak, ami azt is jelenti, hogy teljesen elhagyják az egzotikus összetevőket. Úttörő Sebastian Frank megközelítése, amely sok séfet inspirál.
Photo: Matthaes Verlag / René Riis
Termékinformációk
Szerző: | Sebastian Frank |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9783875154320 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 24 x 29 x 2.7 cm |
Súly: | 1.59 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Biotope - Pastorale
A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.
Biotope - Pastorale
A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.
The Jewish Cookbook
A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.
Breakfast: The Cookbook
Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.