Kiadványok: Matthaes Verlag
Fingerfood
!['Fingerfood Fingerfood](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1073.jpg?265092817176751)
Svédasztalos ötletek a legmagasabb szinten. A jó Catering szervezés kreativitásával, kiváló minőségével és az ételek tökéletes bemutatásával nyűgöz le.
Habitat - Die neue Tiroler Küche
!['Habitat - Die neue Tiroler Küche Habitat - Die neue Tiroler Küche](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1022.jpg?816840207114492)
Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.
My Culinary Ikigai
!['My Culinary Ikigai My Culinary Ikigai](/static/content/books/cover_img/0//thumb/961.jpg?45197028611246)
Meghívás a Schloss Elmau csillagos konyhájába. Aki valaha is élvezte Christoph Rainer konyhaművészetét a Luce D'Oro ínyenc étteremben, az nem fogja egyhamar elfelejteni ezt a kulináris élményt.
Genussregion Südtirol
!['Genussregion Südtirol Genussregion Südtirol](/static/content/books/cover_img/0//thumb/940.jpg?047071776166432)
Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.
Fine Dining Grill & BBQ
!['Fine Dining Grill & BBQ Fine Dining Grill & BBQ](/static/content/books/cover_img/0//thumb/914.jpg?162116866156752)
Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.
Fermentation - Heiko Antoniewicz
!['Fermentation - Heiko Antoniewicz Fermentation - Heiko Antoniewicz](/static/content/books/cover_img/0//thumb/835.jpg?595734536128431)
Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos.
Heimat weite Welt
!['Heimat weite Welt Heimat weite Welt](/static/content/books/cover_img/0//thumb/594.jpg?940581765168791)
Benjamin Maerz megmutatja, mit jelent számára az otthon. Alkotásaihoz a regionális termékek legszélesebb körét használja fel, miközben hagyja, hogy más országok kulináris hatásai inspirálják.
Chocolat & Confiserie
!['Chocolat & Confiserie Chocolat & Confiserie](/static/content/books/cover_img/0//thumb/590.jpg?824465575107081)
A modern cukrászda csokoládé nélkül elképzelhetetlen. Ebben a könyvben négy kiváló és kreatív cukrászda mutatja be a védjegyévé vált alkotásait, valamint tíz további, alapvető, csokoládéval kapcsolatos receptet.
KUK [COOK]
!['KUK [COOK] KUK [COOK]](/static/content/books/cover_img/0//thumb/538.jpg?377941255126921)
Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.
BAU.STEINE
!['BAU.STEINE BAU.STEINE](/static/content/books/cover_img/0//thumb/494.jpg?45486324511418)
Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal.
AURA & ANIMA
!['AURA & ANIMA AURA & ANIMA](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1065.jpg?700561717194411)
A „farmtól asztalig” találkozik a csúcskonyhával. Betekintés a 2 Michelin csillagos AURA étterem és a wirsbergi Future Lab ANIMA egyedülálló szimbiózisába.
Sous vide - Heiko Antoniewicz
!['Sous vide - Heiko Antoniewicz Sous vide - Heiko Antoniewicz](/static/content/books/cover_img/0//thumb/962.jpg?631680286124211)
A teljesen új és átfogó standard munka. 50 összetett étel és sok átfogó alaprecept Heiko Antoniewicz csúcsszakácstól.
Jan - Labor der Liebe
!['Jan - Labor der Liebe Jan - Labor der Liebe](/static/content/books/cover_img/0//thumb/959.jpg?176500286182021)
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Praxiswissen vegetarische und vegane Küche
!['Praxiswissen vegetarische und vegane Küche Praxiswissen vegetarische und vegane Küche](/static/content/books/cover_img/0//thumb/939.jpg?174241776122961)
A vegetáriánus és vegán konyha megértéséhez mélyreható ismeretekre van szükség, az elkészítési technikákról és széleskörű termékismeretről.
Ösch Noir
!['Ösch Noir Ösch Noir](/static/content/books/cover_img/0//thumb/913.jpg?957425866170961)
Több mint 40 exkluzív étel több mint 200 egyedi recepttel a 2 Michelin csillagos Ösch Noir étteremtől.
The Restaurant - Das Kochbuch
!['The Restaurant - Das Kochbuch The Restaurant - Das Kochbuch](/static/content/books/cover_img/0//thumb/830.jpg?47504643610186)
Heiko Nieder exkluzív betekintést nyújt összetéveszthetetlen konyhaművészetébe. Heiko Nieder bázisa a zürichi "The Dolder Grand" Hotel "The Restaurant" nevű étterme. Nieder receptjei meglepőek és precízek, mindegyik egy műalkotás.
Wilder Wald
!['Wilder Wald Wilder Wald](/static/content/books/cover_img/0//thumb/593.jpg?734481765110351)
Mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer második közös könyvükben olyan különleges ételeket mutat be, amilyeneket még sosem láthattunk. A kiváló fogások mellett az olvasó folyamatokat és főzési technikákat is megtanul.
Kräuterreich
!['Kräuterreich Kräuterreich](/static/content/books/cover_img/0//thumb/588.jpg?120822575173211)
Vitus Winkler a salzburgi vidék gyógynövényei között viszi sétára olvasóit. A gyógynövényekkel készült ételek olyan érzést keltenek, mintha egy gyógynövényekkel teli erdőben, réten vagy Bergsee mellett lenne az ember.
Törtchen
!['Törtchen Törtchen](/static/content/books/cover_img/0//thumb/537.jpg?788631255128741)
Kicsi, finom és praktikus - nem csoda, hogy a mono desszertek annyira népszerűek. A klasszikus tortáktól, a kis művészi tortákig való fejlődést a szerzők mesteri módon vázolják, szemléltetik. Itt és most, ebben a cukrászkönyvben mindenki egy adott témának szenteli tudását.
Maaemo
!['Maaemo Maaemo](/static/content/books/cover_img/0//thumb/422.jpg?268362815169141)
Két éve készül ez a könyv, és mint a legelső, mérföldkőnek számít az életünkben; nagyon büszkék vagyunk rá. Örömteli munka volt, beutaztuk Norvégiát, hogy desztilláljuk és nyomtatásban kiadjuk a Maaemo esszenciáját.