Barion Pixel

Praxiswissen vegetarische und vegane Küche

Techniken und Gerichte


« Vissza | Szerzők: Matthias Biehler
  2023. február 23. 09:39

Praxiswissen vegetarische und vegane Küche

A vegetáriánus és vegán konyha megértéséhez mélyreható ismeretekre van szükség, az elkészítési technikákról és széleskörű termékismeretről. 


A vegetáriánus és vegán konyha új kézikönyvével mindig kéznél van ez a tudás! Matthias Biehler több éves munkája során összegyűjtötte és strukturálta az univerzális konyhai és termékismereteket, és ezt egy kézikönyv 800 oldalán egyesítette.

Alapok, szabályok, háttérismeretek

Ez az útmutató a főzés megértését szolgálja. Az általános szabályokról és a háttértudásról, az alapok elmélyítéséről és a „kreatívvá” válásról szól.
Biehler lépésről lépésre ismerteti az elkészítési technikákat, mint például a főzés, pörkölés vagy gőzölés, az összetevőktől függetlenül. A pontos kereszthivatkozások és a kiterjedt index segít a kézikönyvben található információk gyors megtalálásában.
De a vegetáriánus és vegán konyha alapanyagainak is bőven van hely. És végül, de nem utolsósorban, a vegetáriánus és vegán konyha iránt érdeklődők rengeteg receptet találnak.

Átfogó útmutató a vegetáriánus és vegán konyhához:

• Részletes termékinformáció: növényi alapú élelmiszerek típusai, összetevői és eltarthatósága vásárlási tippekkel, szezonális naptárral és egyebekkel
• Elkészítési ismeretek: Több mint 70 elkészítési és főzési technika
• Könnyen érthető szerkezet az okos hivatkozásoknak és a moduláris felépítésnek köszönhetően

A legjobb kézikönyv a vegetáriánus és vegán konyha professzionális és hobbi szakácsainak: széleskörű ismeretek termékinformációkról, előkészítési és elkészítési módokról 800 oldalon!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matthias Biehler
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2023. február 23.
ISBN: 9783985410576
Nyelv: Német
Méretek: 20.1 x 26.3 x 5.9 cm
Súly: 1.84 kg
Oldalszám: 800
Ár: 25 990 Ft
(24 752 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Tequila & Mezcal

Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét. 


China - The Cookbook

China - The Cookbook

A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.


Complete Bordeaux - 4th edition

Complete Bordeaux - 4th edition

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.


Szerzők: Stephen Brook

Living Bread

Living Bread

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.