Praxiswissen vegetarische und vegane Küche
Techniken und Gerichte

A vegetáriánus és vegán konyha megértéséhez mélyreható ismeretekre van szükség, az elkészítési technikákról és széleskörű termékismeretről.
A vegetáriánus és vegán konyha új kézikönyvével mindig kéznél van ez a tudás! Matthias Biehler több éves munkája során összegyűjtötte és strukturálta az univerzális konyhai és termékismereteket, és ezt egy kézikönyv 800 oldalán egyesítette.
Alapok, szabályok, háttérismeretek
Ez az útmutató a főzés megértését szolgálja. Az általános szabályokról és a háttértudásról, az alapok elmélyítéséről és a „kreatívvá” válásról szól.
Biehler lépésről lépésre ismerteti az elkészítési technikákat, mint például a főzés, pörkölés vagy gőzölés, az összetevőktől függetlenül. A pontos kereszthivatkozások és a kiterjedt index segít a kézikönyvben található információk gyors megtalálásában.
De a vegetáriánus és vegán konyha alapanyagainak is bőven van hely. És végül, de nem utolsósorban, a vegetáriánus és vegán konyha iránt érdeklődők rengeteg receptet találnak.
Átfogó útmutató a vegetáriánus és vegán konyhához:
• Részletes termékinformáció: növényi alapú élelmiszerek típusai, összetevői és eltarthatósága vásárlási tippekkel, szezonális naptárral és egyebekkel
• Elkészítési ismeretek: Több mint 70 elkészítési és főzési technika
• Könnyen érthető szerkezet az okos hivatkozásoknak és a moduláris felépítésnek köszönhetően
A legjobb kézikönyv a vegetáriánus és vegán konyha professzionális és hobbi szakácsainak: széleskörű ismeretek termékinformációkról, előkészítési és elkészítési módokról 800 oldalon!
Termékinformációk
Szerző: | Matthias Biehler |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. február 23. |
ISBN: | 9783985410576 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 20.1 x 26.3 x 5.9 cm |
Súly: | 1.84 kg |
Oldalszám: | 800 |
Ár: |
25 990 Ft (24 752 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.
Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.