Barion Pixel

Praxiswissen vegetarische und vegane Küche

Techniken und Gerichte


« Vissza | Szerzők: Matthias Biehler
  2023. február 23. 09:39

Praxiswissen vegetarische und vegane Küche

A vegetáriánus és vegán konyha megértéséhez mélyreható ismeretekre van szükség, az elkészítési technikákról és széleskörű termékismeretről. 


A vegetáriánus és vegán konyha új kézikönyvével mindig kéznél van ez a tudás! Matthias Biehler több éves munkája során összegyűjtötte és strukturálta az univerzális konyhai és termékismereteket, és ezt egy kézikönyv 800 oldalán egyesítette.

Alapok, szabályok, háttérismeretek

Ez az útmutató a főzés megértését szolgálja. Az általános szabályokról és a háttértudásról, az alapok elmélyítéséről és a „kreatívvá” válásról szól.
Biehler lépésről lépésre ismerteti az elkészítési technikákat, mint például a főzés, pörkölés vagy gőzölés, az összetevőktől függetlenül. A pontos kereszthivatkozások és a kiterjedt index segít a kézikönyvben található információk gyors megtalálásában.
De a vegetáriánus és vegán konyha alapanyagainak is bőven van hely. És végül, de nem utolsósorban, a vegetáriánus és vegán konyha iránt érdeklődők rengeteg receptet találnak.

Átfogó útmutató a vegetáriánus és vegán konyhához:

• Részletes termékinformáció: növényi alapú élelmiszerek típusai, összetevői és eltarthatósága vásárlási tippekkel, szezonális naptárral és egyebekkel
• Elkészítési ismeretek: Több mint 70 elkészítési és főzési technika
• Könnyen érthető szerkezet az okos hivatkozásoknak és a moduláris felépítésnek köszönhetően

A legjobb kézikönyv a vegetáriánus és vegán konyha professzionális és hobbi szakácsainak: széleskörű ismeretek termékinformációkról, előkészítési és elkészítési módokról 800 oldalon!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matthias Biehler
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2023. február 23.
ISBN: 9783985410576
Nyelv: Német
Méretek: 20.1 x 26.3 x 5.9 cm
Súly: 1.84 kg
Oldalszám: 800
Ár: 25 990 Ft
(24 752 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Ramón Freixa

Ramón Freixa

Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...

 


Szerzők: Ramón Freixa

The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland