Praxiswissen vegetarische und vegane Küche
Techniken und Gerichte
A vegetáriánus és vegán konyha megértéséhez mélyreható ismeretekre van szükség, az elkészítési technikákról és széleskörű termékismeretről.
A vegetáriánus és vegán konyha új kézikönyvével mindig kéznél van ez a tudás! Matthias Biehler több éves munkája során összegyűjtötte és strukturálta az univerzális konyhai és termékismereteket, és ezt egy kézikönyv 800 oldalán egyesítette.
Alapok, szabályok, háttérismeretek
Ez az útmutató a főzés megértését szolgálja. Az általános szabályokról és a háttértudásról, az alapok elmélyítéséről és a „kreatívvá” válásról szól.
Biehler lépésről lépésre ismerteti az elkészítési technikákat, mint például a főzés, pörkölés vagy gőzölés, az összetevőktől függetlenül. A pontos kereszthivatkozások és a kiterjedt index segít a kézikönyvben található információk gyors megtalálásában.
De a vegetáriánus és vegán konyha alapanyagainak is bőven van hely. És végül, de nem utolsósorban, a vegetáriánus és vegán konyha iránt érdeklődők rengeteg receptet találnak.
Átfogó útmutató a vegetáriánus és vegán konyhához:
• Részletes termékinformáció: növényi alapú élelmiszerek típusai, összetevői és eltarthatósága vásárlási tippekkel, szezonális naptárral és egyebekkel
• Elkészítési ismeretek: Több mint 70 elkészítési és főzési technika
• Könnyen érthető szerkezet az okos hivatkozásoknak és a moduláris felépítésnek köszönhetően
A legjobb kézikönyv a vegetáriánus és vegán konyha professzionális és hobbi szakácsainak: széleskörű ismeretek termékinformációkról, előkészítési és elkészítési módokról 800 oldalon!








Termékinformációk
| Szerző: | Matthias Biehler |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Német / German Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. február 23. |
| ISBN: | 9783985410576 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 20.1 x 26.3 x 5.9 cm |
| Súly: | 1.84 kg |
| Oldalszám: | 800 |
| Ár: |
25 990 Ft (24 752 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Japan - A Culinary Travel Diary
Ez a gasztronómiai utazás Japánon keresztül kulturális érintkezési pontokat és autentikus recepteket ötvöz, hogy bemutassa azokat az ízeket, alapanyagokat és hagyományokat, amelyek felépítik a szigetország lenyűgöző ételkultúráját.
Ekstedt
„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.