Barion Pixel

The Pho Cookbook

Easy to Adventurous Recipes for Vietnam's Favorite Soup and Noodles


« Vissza | Szerzők: Andrea Nguyen
  2024. március 14. 17:50

The Pho Cookbook

Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnam egyik legkedveltebb, illatos, lélekmelengető étele – a húslevessel és rizstésztával készülő pho – végre bárki számára elérhetővé válik.


Andrea Nguyen szerző először gyermekként kóstolta meg a phot Vietnámban, egy saigoni utcai kifőzdében, szülei társaságában. Ez az élmény egy életre szóló szenvedélyt indított el benne a legendás leves iránt – jóval azelőtt, hogy a pho kultikus étellé vált volna az Egyesült Államokban.

A szerző mélyre ás a pho színes múltjában: felkeresi az étel szülőhelyét, majd megtanítja, hogyan készíthetjük el sikeresen otthon. A lehetőségek a gyors, hétköznapi változatoktól a hétvégi, házilag főzött alaplevet és saját készítésű ízesítőket is tartalmazó lakomákig terjednek, beleértve a pho-hoz kapcsolódó más rizstésztás fogásokat is. Több mint ötven sokoldalú recept – köztük harapnivalók, saláták, kísérőételek, vegetáriánus és gluténmentes lehetőségek – várja az olvasókat a pho asztalánál.

Az alapanyagokat és technikákat bemutató alapos útmutató, valamint a hangulatos helyszíni fotók és a gazdag történeti háttér révén The Pho Cookbook segít abban, hogy ezt a megnyugtató klasszikust sajátunkká tegyük.

Photo: John Lee

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andrea Nguyen
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
Forgalmazás kezdete: 2024. március 14.
ISBN: 9781607749585
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 23.6 x 1.8 cm
Súly: 0.9 kg
Oldalszám: 168
Ár: 8 390 Ft
(7 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Haute Pâtisserie

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.


Ramen Forever

Ramen Forever

A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.


Szerzők: Tim Anderson

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León