The Pho Cookbook
Easy to Adventurous Recipes for Vietnam's Favorite Soup and Noodles
Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnám legkedveltebb, aromás kényelmi étele – a pho néven ismert húsleves és tésztaleves – elérhető közelségbe kerül.
Andrea Nguyen gyermekkorában kóstolta meg először a pho-t Vietnámban, szüleivel egy saigoni utcai standon.
Ez az élmény életre szóló szeretetet váltott ki az ikonikus tésztaleves iránt, jóval azelőtt, hogy kultikus étel lett volna az Egyesült Államokban.
Andrea mélyen belemerül a pho vibráló múltjába, meglátogatja szülőhelyét, majd megtanítja, hogyan készítsd el sikeresen otthon.
Több mint ötven sokoldalú recept, köztük harapnivalók, saláták, köretek, vegetáriánus és gluténmentes ételek várnak mindenkit a pho asztalnál.
Az összetevőkről és technikákról szóló átgondolt útmutatóval, valamint hangulatos helyszínfotózással és mély történelmi ismeretekkel a The Pho Cookbook lehetővé teszi, hogy ezt a megnyugtató klasszikust a sajátoddá alakítsd.
Termékinformációk
Szerző: | Andrea Nguyen |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. március 14. |
ISBN: | 9781607749585 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 23.6 x 1.8 cm |
Súly: | 0.9 kg |
Oldalszám: | 168 |
Ár: |
8 190 Ft (7 800 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Core by Clare Smyth
Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.
Weber's Gas Barbecue Bible
Egy kellemes nyári estén nincs is jobb hang, mint a zsenge zöldségek és a lédús húsdarabok finom sistergése, finoman sütve a gázsütőn. Családja és barátai élvezni fogják a gazdag aromákat, miközben a pislákoló gázlángokat úgy állítja be, hogy az étel tökéletesre süljön.
Garuharu Book Collection
Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.