The Pho Cookbook
Easy to Adventurous Recipes for Vietnam's Favorite Soup and Noodles

Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnám legkedveltebb, aromás kényelmi étele – a pho néven ismert húsleves és tésztaleves – elérhető közelségbe kerül.
Andrea Nguyen gyermekkorában kóstolta meg először a pho-t Vietnámban, szüleivel egy saigoni utcai standon.
Ez az élmény életre szóló szeretetet váltott ki az ikonikus tésztaleves iránt, jóval azelőtt, hogy kultikus étel lett volna az Egyesült Államokban.
Andrea mélyen belemerül a pho vibráló múltjába, meglátogatja szülőhelyét, majd megtanítja, hogyan készítsd el sikeresen otthon.
Több mint ötven sokoldalú recept, köztük harapnivalók, saláták, köretek, vegetáriánus és gluténmentes ételek várnak mindenkit a pho asztalnál.
Az összetevőkről és technikákról szóló átgondolt útmutatóval, valamint hangulatos helyszínfotózással és mély történelmi ismeretekkel a The Pho Cookbook lehetővé teszi, hogy ezt a megnyugtató klasszikust a sajátoddá alakítsd.
Termékinformációk
Szerző: | Andrea Nguyen |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. március 14. |
ISBN: | 9781607749585 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 23.6 x 1.8 cm |
Súly: | 0.9 kg |
Oldalszám: | 168 |
Ár: |
8 190 Ft (7 800 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

Aaron Franklin, a bestseller-író és az austini hotspot Franklin Barbecue tulajdonosa a szabadtéri tűzön való grillezés és füstölés felé fordul a Franklin Smoke-ban.
Cooking on Fire

A nyílt tűzön való főzés a legarchaikusabb főzési mód. Ez a szakácskönyv sok változatos receptet és gyakorlati tippeket tartalmaz.
Japan - The Vegetarian Cookbook

A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.