The Pho Cookbook
Easy to Adventurous Recipes for Vietnam's Favorite Soup and Noodles
Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnám legkedveltebb, aromás kényelmi étele – a pho néven ismert húsleves és tésztaleves – elérhető közelségbe kerül.
Andrea Nguyen gyermekkorában kóstolta meg először a pho-t Vietnámban, szüleivel egy saigoni utcai standon.
Ez az élmény életre szóló szeretetet váltott ki az ikonikus tésztaleves iránt, jóval azelőtt, hogy kultikus étel lett volna az Egyesült Államokban.
Andrea mélyen belemerül a pho vibráló múltjába, meglátogatja szülőhelyét, majd megtanítja, hogyan készítsd el sikeresen otthon.
Több mint ötven sokoldalú recept, köztük harapnivalók, saláták, köretek, vegetáriánus és gluténmentes ételek várnak mindenkit a pho asztalnál.
Az összetevőkről és technikákról szóló átgondolt útmutatóval, valamint hangulatos helyszínfotózással és mély történelmi ismeretekkel a The Pho Cookbook lehetővé teszi, hogy ezt a megnyugtató klasszikust a sajátoddá alakítsd.
Termékinformációk
Szerző: | Andrea Nguyen |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. március 14. |
ISBN: | 9781607749585 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 23.6 x 1.8 cm |
Súly: | 0.9 kg |
Oldalszám: | 168 |
Ár: |
8 190 Ft (7 800 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
The Italian Pantry
A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.