India The Cookbook
Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit.
A gondosan szerkesztett kiadvány követése roppant egyszerű, továbbá részletes tájékoztatást kapunk az indiai konyhában használatos főzőedényekről, főzőtechnikákról és összetevőkről.
A 960 oldalas szakácskönyv átfogó fejezetekkel ismerteti a kenyerek, savanyúságok, fűszeres paszták, chutney-k, desszertek elkészítését, továbbá olyan zöldséges, halas, húsos, curry-s recepteket, melyek ritkán szerepelnek más indiai szakácskönyvekben.
Az India - The Cookbook az egyetlen Indiai szakácskönyv amelyre valaha is szüksége lesz, az egyetlen!









Termékinformációk
| Szerző: | Pushpesh Pant |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2010 |
| ISBN: | 9780714859026 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19 x 28 x 6 cm |
| Súly: | 1.58 kg |
| Oldalszám: | 960 |
| Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Sushi Secrets
A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.
Death & Co
A kortárs kézműves koktélmozgalom meghatározó kalauza a világ egyik legmagasabb rangú, a legtöbb kritika által dicsért és befolyásos bártól.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.