Haute Pâtisserie
100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.
Torták, tányérdesszertek, petit-fours-ok, tarte-ok, snackek, klasszikus és újraértelmezett desszertek, újítók és meglepők, a Relais Desserts felébreszti és jóllakatja az érzékeket. Ugyanúgy örömteliek a szemnek, mint a szájnak, Laurent Fau fényképei még az illatokat is képesek megörökíteni. Éljük át az ínyencséget! St. Ho! Sós vajas karamell (Sébastien Bouillet), Advocaat (Arthur de Rouw), Jade (Thierry Gilg), Pommeline (Marc Ducobu), Suc au may (Bernard Besse), Korianderes kemény nugát (Sébastien Brocard), Macarons mogador (Pierre Hermé), Gaufre fourrées (Yoshiaki Kaneko) Vanillekipferl (Marco Valier) és így tovább….
A könyvbe egy rövid fejezet is belekerült a nélkülözhetetlen alapokról, technikai fogásokról és egy galéria a szövetség cukrászairól.
Photo: Laurent Fau
Termékinformációk
Szerzők: | Relais Desserts, Laurent Fau |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9782732463568 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.8 x 29.5 x 3.5 cm |
Súly: | 2.16 kg |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
14 990 Ft (14 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Tipo 00 Cookbook - For People Who Love Pasta

Andreas Papadakis görög séf megnyitotta apró, kultikus melbourne-i tésztabárját, mert nem találta meg, azt, amit keresett: egy kivételes tál tésztát a legjobb alapanyagokból készítve, mely egész nap elérhető.
The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.