Haute Pâtisserie

100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers


« Vissza | Szerzők: Relais Desserts, Laurent Fau
  2017. november 30. 19:33

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.


Torták, tányérdesszertek, petit-fours-ok, tarte-ok, snackek, klasszikus és újraértelmezett desszertek, újítók és meglepők, a Relais Desserts felébreszti és jóllakatja az érzékeket. Ugyanúgy örömteliek a szemnek, mint a szájnak, Laurent Fau fényképei még az illatokat is képesek megörökíteni. Éljük át az ínyencséget! St. Ho! Sós vajas karamell (Sébastien Bouillet), Advocaat (Arthur de Rouw), Jade (Thierry Gilg), Pommeline (Marc Ducobu), Suc au may (Bernard Besse), Korianderes kemény nugát (Sébastien Brocard), Macarons mogador (Pierre Hermé), Gaufre fourrées (Yoshiaki Kaneko) Vanillekipferl (Marco Valier) és így tovább….
A könyvbe egy rövid fejezet is belekerült a nélkülözhetetlen alapokról, technikai fogásokról és egy galéria a szövetség cukrászairól.

Photo: Laurent Fau

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Relais Desserts, Laurent Fau
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9782732463568
Nyelv: Francia
Méretek: 22.8 x 29.5 x 3.5 cm
Súly: 2.16 kg
Oldalszám: 384
Ár: 14 990 Ft

Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája

Institut Paul Bocuse - A főzés magasiskolája

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.


Opera Patisserie

Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.


Szerzők: Cédric Grolet

The Silver Spoon Classic

The Silver Spoon Classic

A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.


Manresa

Manresa

Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
 


Szerzők: David Kinch