Barion Pixel

Haute Pâtisserie

100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers


« Vissza | Szerzők: Relais Desserts, Laurent Fau
  2017. november 30. 19:33

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.


Torták, tányérdesszertek, petit-fours-ok, tarte-ok, snackek, klasszikus és újraértelmezett desszertek, újítók és meglepők, a Relais Desserts felébreszti és jóllakatja az érzékeket. Ugyanúgy örömteliek a szemnek, mint a szájnak, Laurent Fau fényképei még az illatokat is képesek megörökíteni. Éljük át az ínyencséget! St. Ho! Sós vajas karamell (Sébastien Bouillet), Advocaat (Arthur de Rouw), Jade (Thierry Gilg), Pommeline (Marc Ducobu), Suc au may (Bernard Besse), Korianderes kemény nugát (Sébastien Brocard), Macarons mogador (Pierre Hermé), Gaufre fourrées (Yoshiaki Kaneko) Vanillekipferl (Marco Valier) és így tovább….
A könyvbe egy rövid fejezet is belekerült a nélkülözhetetlen alapokról, technikai fogásokról és egy galéria a szövetség cukrászairól.

Photo: Laurent Fau

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Relais Desserts, Laurent Fau
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9782732463568
Nyelv: Francia
Méretek: 22.8 x 29.5 x 3.5 cm
Súly: 2.16 kg
Oldalszám: 384
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

South

South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.


Szerzők: Sean Brock

Tarte by GARUHARU

Tarte by GARUHARU

Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.


Szerzők: Yun Eunyoung

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Casa Cacao

Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.


Szerzők: Jordi Roca