Barion Pixel

Flavour Thesaurus

Niki Segnit


« Vissza | Szerzők: Desmond Tan, Kate Leahy
  2020. december 20. 18:38

Flavour Thesaurus

Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával? 


A The Flavour Thesaurus az első olyan könyv, amely páronként megvizsgálja, hogy mihez mi illik. A könyv íztémákra oszlik, köztük húsos, sajtos, erdei és virágos gyümölcsös. Ezeken a szakaszokon belül a Roget Thesaurus formáját követi, 99 népszerű összetevőt ábécé sorrendben felsorolva, és mindegyikhez a klasszikustól a bizarrig terjedő ízpárosításokat javasol.

Hagyományos párosításokat találhat, mint például sertés és alma, bárány és sárgabarack, valamint uborka és kapor; kortárs kedvencek, mint a csokoládé és chili, valamint a kecskesajt és a cékla; és érdekes, de valószínűtlenül hangzó párok, köztük citrom és marhahús, áfonya és gomba, valamint görögdinnye és osztriga. Összesen közel ezer bejegyzés található, 200 recepttel és javaslattal a szövegbe ágyazva. A gyönyörűen becsomagolt The Flavor Thesaurus nem csak egy nagyon hasznos és kívánatos referenciakönyv a főzéshez, hanem éjszaka is ébren tarthat.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Desmond Tan, Kate Leahy
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2010
Forgalmazás kezdete: 2018. december 04.
ISBN: 9780747599777
Nyelv: Angol
Méretek: 14.2 x 21.7 x 3.5 cm
Súly: 0.51 kg
Oldalszám: 272
Ár: 9 290 Ft
(8 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Juice Lover's Big Book of Juices

The Juice Lover's Big Book of Juices

Tapasztalja meg a legfrissebb gyümölcslevek széles választékát, beleértve a méregtelenítő és a zöld gyümölcsleveket egyaránt. Mindegyik megtalálható a The Juice Lover's Big Book of Juices-ban.


Szerzők: Vanessa Simkins

The Lebanese Kitchen

The Lebanese Kitchen

A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját. 


Szerzők: Salma Hage

Masala

Masala

Menjen be egy szakács elméjébe, hogy megtanulja az indiai konyha alapjait, és megfejtse a fűszeres főzés titkait ebben a több mint 100 időtlen receptből álló gyönyörű gyűjteményben.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash