Barion Pixel

ADAPT – A Unique Pastry Concept

GLUTEN, GLUTEN-FREE, LACTOSE-FREE and VEGAN PASTRIES


« Vissza | Szerzők: Richard Hawke
  2021. szeptember 23. 16:42

ADAPT – A Unique Pastry Concept

ADAPT  - Egy egyedi cukrászkoncepció, Richard Hawke cukrász első professzionális cukrászkönyve.


Ebben a 220 oldalas, angolul és franciául írt könyvben Richard meghívja Önt a GLUTÉN, GLUTÉNMENTES, LAKTÓZMENTES és VEGAN sütemények világába, lépésről lépésre feltárva új, forradalmi cukrász koncepcióját - az ADAPT-t.

A KÖNYVRŐL

ÖSSZETEVŐ MEGÉRTÉSE
Utunk azzal kezdődik, hogy elmagyarázzuk az összetevők szerepét a receptekben, egy egész elméleti rész, amely a tésztafélékben használt klasszikus összetevőkkel kezdődik, mint a zselatin, a tojás, a vaj és a növényi alapú lehetőségek, mint például a különféle pektinek, fehérjék stb. Szeretne omlós tésztát készíteni laktóz nélkül? Hogyan cserélje le a zselatint vagy a vajat a vegán receptekben? Vagy a glutént lecserélni az omlós és choux tésztákban? Talán macaront tojásfehérje nélkül készíteni? Tanácsokban nincs hiány. Richard elmagyarázza az összetevők miértjét és módját, valamint azok kölcsönhatását.

ALAPRECEPT SZEKCIÓ
A könyv ezen része több mint 200 alapreceptet mutat be, 4 különböző opcióban.
Glutént tartalmazó, gluténmentes, laktózmentes és vegán változatai omlós kekszeknek, piskotáknak, chox tésztaféléknek, krémeknek, gyümölcs coulis-nak, mousse-knak, glazeknek és bevonóknak, megkönnyítve a leggyakrabban használt receptjeinek minden ételintoleranciához igazított változatát.

ÚJ, ÖSSZEHASONLÍTÓ RECEPTTERVEZÉS
Az új koncepció, a recept bemutatása összehasonlító elrendezéssel segít megérteni a különbségeket a glutén, gluténmentes, laktózmentes és vegán lehetőségek között.
A százalékban (%) és grammban megadott összetevők segítenek a receptek jobb megértésében és adaptálásában.

EMBLEMATIKUS ALKOTÁSOK
A könyv utolsó szakasza - a RECIPE INSPIRATION - Richard gyönyörű, egyedi, elegáns stílusban bemutatott alkotásainak szentelt, amelynek célja, hogy inspirálja Önt egyedi desszertek készítésére az alapreceptek felhasználásával.

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Richard Hawke
Kiadó: ICEP
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 04.
ISBN: 9786069529300
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21.6 x 27.7 x 2.1 cm
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 220
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Korean Vegan Cookbook

The Korean Vegan Cookbook

Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.


The Food of Vietnam

The Food of Vietnam

Egy gyönyörűen kidolgozott, meghatározó kulináris és kulturális utazás Vietnám sokszínű régióin át. Csatlakozzon Luke Nguyen-hez egy kulturális és kulináris útra, örökségül kapott hazáján át és fedezze fel az embereket és az ételeket, amik az évente idelátogató turisták milliói számára kedvessé tették Vietnámot. 


Szerzők: Luke Nguyen

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Pie Style

Pie Style

Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.


Szerzők: Helen Nugent