Barion Pixel

ADAPT – A Unique Pastry Concept

GLUTEN, GLUTEN-FREE, LACTOSE-FREE and VEGAN PASTRIES


« Vissza | Szerzők: Richard Hawke
  2021. szeptember 23. 16:42

ADAPT – A Unique Pastry Concept

ADAPT  - Egy egyedi cukrászkoncepció, Richard Hawke cukrász első professzionális cukrászkönyve.


Ebben a 220 oldalas, angolul és franciául írt könyvben Richard meghívja Önt a GLUTÉN, GLUTÉNMENTES, LAKTÓZMENTES és VEGAN sütemények világába, lépésről lépésre feltárva új, forradalmi cukrász koncepcióját - az ADAPT-t.

A KÖNYVRŐL

ÖSSZETEVŐ MEGÉRTÉSE
Utunk azzal kezdődik, hogy elmagyarázzuk az összetevők szerepét a receptekben, egy egész elméleti rész, amely a tésztafélékben használt klasszikus összetevőkkel kezdődik, mint a zselatin, a tojás, a vaj és a növényi alapú lehetőségek, mint például a különféle pektinek, fehérjék stb. Szeretne omlós tésztát készíteni laktóz nélkül? Hogyan cserélje le a zselatint vagy a vajat a vegán receptekben? Vagy a glutént lecserélni az omlós és choux tésztákban? Talán macaront tojásfehérje nélkül készíteni? Tanácsokban nincs hiány. Richard elmagyarázza az összetevők miértjét és módját, valamint azok kölcsönhatását.

ALAPRECEPT SZEKCIÓ
A könyv ezen része több mint 200 alapreceptet mutat be, 4 különböző opcióban.
Glutént tartalmazó, gluténmentes, laktózmentes és vegán változatai omlós kekszeknek, piskotáknak, chox tésztaféléknek, krémeknek, gyümölcs coulis-nak, mousse-knak, glazeknek és bevonóknak, megkönnyítve a leggyakrabban használt receptjeinek minden ételintoleranciához igazított változatát.

ÚJ, ÖSSZEHASONLÍTÓ RECEPTTERVEZÉS
Az új koncepció, a recept bemutatása összehasonlító elrendezéssel segít megérteni a különbségeket a glutén, gluténmentes, laktózmentes és vegán lehetőségek között.
A százalékban (%) és grammban megadott összetevők segítenek a receptek jobb megértésében és adaptálásában.

EMBLEMATIKUS ALKOTÁSOK
A könyv utolsó szakasza - a RECIPE INSPIRATION - Richard gyönyörű, egyedi, elegáns stílusban bemutatott alkotásainak szentelt, amelynek célja, hogy inspirálja Önt egyedi desszertek készítésére az alapreceptek felhasználásával.

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Richard Hawke
Kiadó: ICEP
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 04.
ISBN: 9786069529300
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21.6 x 27.7 x 2.1 cm
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 220
Ár: 24 990 Ft
(23 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.


Szerzők: Angelo Corvitto

The Latin American Cookbook

The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel. 


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury