ADAPT – A Unique Pastry Concept
GLUTEN, GLUTEN-FREE, LACTOSE-FREE and VEGAN PASTRIES
 
    
   ADAPT - Egy egyedi cukrászkoncepció, Richard Hawke cukrász első professzionális cukrászkönyve.
Ebben a 220 oldalas, angolul és franciául írt könyvben Richard meghívja Önt a GLUTÉN, GLUTÉNMENTES, LAKTÓZMENTES és VEGAN sütemények világába, lépésről lépésre feltárva új, forradalmi cukrász koncepcióját - az ADAPT-t.
A KÖNYVRŐL
	ÖSSZETEVŐ MEGÉRTÉSE
	Utunk azzal kezdődik, hogy elmagyarázzuk az összetevők szerepét a receptekben, egy egész elméleti rész, amely a tésztafélékben használt klasszikus összetevőkkel kezdődik, mint a zselatin, a tojás, a vaj és a növényi alapú lehetőségek, mint például a különféle pektinek, fehérjék stb. Szeretne omlós tésztát készíteni laktóz nélkül? Hogyan cserélje le a zselatint vagy a vajat a vegán receptekben? Vagy a glutént lecserélni az omlós és choux tésztákban? Talán macaront tojásfehérje nélkül készíteni? Tanácsokban nincs hiány. Richard elmagyarázza az összetevők miértjét és módját, valamint azok kölcsönhatását.
	ALAPRECEPT SZEKCIÓ
	A könyv ezen része több mint 200 alapreceptet mutat be, 4 különböző opcióban.
	Glutént tartalmazó, gluténmentes, laktózmentes és vegán változatai omlós kekszeknek, piskotáknak, chox tésztaféléknek, krémeknek, gyümölcs coulis-nak, mousse-knak, glazeknek és bevonóknak, megkönnyítve a leggyakrabban használt receptjeinek minden ételintoleranciához igazított változatát.
	ÚJ, ÖSSZEHASONLÍTÓ RECEPTTERVEZÉS
	Az új koncepció, a recept bemutatása összehasonlító elrendezéssel segít megérteni a különbségeket a glutén, gluténmentes, laktózmentes és vegán lehetőségek között.
	A százalékban (%) és grammban megadott összetevők segítenek a receptek jobb megértésében és adaptálásában.
	EMBLEMATIKUS ALKOTÁSOK
	A könyv utolsó szakasza - a RECIPE INSPIRATION - Richard gyönyörű, egyedi, elegáns stílusban bemutatott alkotásainak szentelt, amelynek célja, hogy inspirálja Önt egyedi desszertek készítésére az alapreceptek felhasználásával.
	
	
	
	
	
	
Termékinformációk
| Szerző: | Richard Hawke | 
| Kiadó: | ICEP | 
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books | 
| Kiadás éve: | 2021 | 
| Forgalmazás kezdete: | 2021. október 04. | 
| ISBN: | 9786069529300 | 
| Nyelv: | Angol-Francia | 
| Méretek: | 21.6 x 27.7 x 2.1 cm | 
| Súly: | 1.6 kg | 
| Oldalszám: | 220 | 
| Ár: | 24 990 Ft (23 800 + ÁFA) | 
| Státusz: | Raktáron | 
Keresés
Bachour Gastro
 
          Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.
Pasta Reinvented
 
          Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.
Mangal II - Stories and Recipes
 
          A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
JAN - Laboratory of love
 
          Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
