Barion Pixel

ADAPT – A Unique Pastry Concept

GLUTEN, GLUTEN-FREE, LACTOSE-FREE and VEGAN PASTRIES


« Vissza | Szerzők: Richard Hawke
  2021. szeptember 23. 16:42

ADAPT – A Unique Pastry Concept

ADAPT  - Egy egyedi cukrászkoncepció, Richard Hawke cukrász első professzionális cukrászkönyve.


Ebben a 220 oldalas, angolul és franciául írt könyvben Richard meghívja Önt a GLUTÉN, GLUTÉNMENTES, LAKTÓZMENTES és VEGAN sütemények világába, lépésről lépésre feltárva új, forradalmi cukrász koncepcióját - az ADAPT-t.

A KÖNYVRŐL

ÖSSZETEVŐ MEGÉRTÉSE
Utunk azzal kezdődik, hogy elmagyarázzuk az összetevők szerepét a receptekben, egy egész elméleti rész, amely a tésztafélékben használt klasszikus összetevőkkel kezdődik, mint a zselatin, a tojás, a vaj és a növényi alapú lehetőségek, mint például a különféle pektinek, fehérjék stb. Szeretne omlós tésztát készíteni laktóz nélkül? Hogyan cserélje le a zselatint vagy a vajat a vegán receptekben? Vagy a glutént lecserélni az omlós és choux tésztákban? Talán macaront tojásfehérje nélkül készíteni? Tanácsokban nincs hiány. Richard elmagyarázza az összetevők miértjét és módját, valamint azok kölcsönhatását.

ALAPRECEPT SZEKCIÓ
A könyv ezen része több mint 200 alapreceptet mutat be, 4 különböző opcióban.
Glutént tartalmazó, gluténmentes, laktózmentes és vegán változatai omlós kekszeknek, piskotáknak, chox tésztaféléknek, krémeknek, gyümölcs coulis-nak, mousse-knak, glazeknek és bevonóknak, megkönnyítve a leggyakrabban használt receptjeinek minden ételintoleranciához igazított változatát.

ÚJ, ÖSSZEHASONLÍTÓ RECEPTTERVEZÉS
Az új koncepció, a recept bemutatása összehasonlító elrendezéssel segít megérteni a különbségeket a glutén, gluténmentes, laktózmentes és vegán lehetőségek között.
A százalékban (%) és grammban megadott összetevők segítenek a receptek jobb megértésében és adaptálásában.

EMBLEMATIKUS ALKOTÁSOK
A könyv utolsó szakasza - a RECIPE INSPIRATION - Richard gyönyörű, egyedi, elegáns stílusban bemutatott alkotásainak szentelt, amelynek célja, hogy inspirálja Önt egyedi desszertek készítésére az alapreceptek felhasználásával.

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Richard Hawke
Kiadó: ICEP
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 04.
ISBN: 9786069529300
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21.6 x 27.7 x 2.1 cm
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 220
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Out of my Tree

Out of my Tree

Daniel Clifford, a folyóparti Midsummer House 2 Michelin csillagos tulajdonos-séfje kiadta első könyvét. Az önéletrajzi szakácskönyvben a vendéglátás területén húsz éve tartó nyomás és győzelmi pillanatok brutálisan őszinte beszámolója az ő életének történetéről, tisztelegve, bemutatva stílusát és kifinomultságát.


Szerzők: Daniel Clifford

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish for Dinner

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. 


Szerzők: Nathan Outlaw