ADAPT – A Unique Pastry Concept
GLUTEN, GLUTEN-FREE, LACTOSE-FREE and VEGAN PASTRIES
ADAPT - Egy egyedi cukrászkoncepció, Richard Hawke cukrász első professzionális cukrászkönyve.
Ebben a 220 oldalas, angolul és franciául írt könyvben Richard meghívja Önt a GLUTÉN, GLUTÉNMENTES, LAKTÓZMENTES és VEGAN sütemények világába, lépésről lépésre feltárva új, forradalmi cukrász koncepcióját - az ADAPT-t.
A KÖNYVRŐL
ÖSSZETEVŐ MEGÉRTÉSE
Utunk azzal kezdődik, hogy elmagyarázzuk az összetevők szerepét a receptekben, egy egész elméleti rész, amely a tésztafélékben használt klasszikus összetevőkkel kezdődik, mint a zselatin, a tojás, a vaj és a növényi alapú lehetőségek, mint például a különféle pektinek, fehérjék stb. Szeretne omlós tésztát készíteni laktóz nélkül? Hogyan cserélje le a zselatint vagy a vajat a vegán receptekben? Vagy a glutént lecserélni az omlós és choux tésztákban? Talán macaront tojásfehérje nélkül készíteni? Tanácsokban nincs hiány. Richard elmagyarázza az összetevők miértjét és módját, valamint azok kölcsönhatását.
ALAPRECEPT SZEKCIÓ
A könyv ezen része több mint 200 alapreceptet mutat be, 4 különböző opcióban.
Glutént tartalmazó, gluténmentes, laktózmentes és vegán változatai omlós kekszeknek, piskotáknak, chox tésztaféléknek, krémeknek, gyümölcs coulis-nak, mousse-knak, glazeknek és bevonóknak, megkönnyítve a leggyakrabban használt receptjeinek minden ételintoleranciához igazított változatát.
ÚJ, ÖSSZEHASONLÍTÓ RECEPTTERVEZÉS
Az új koncepció, a recept bemutatása összehasonlító elrendezéssel segít megérteni a különbségeket a glutén, gluténmentes, laktózmentes és vegán lehetőségek között.
A százalékban (%) és grammban megadott összetevők segítenek a receptek jobb megértésében és adaptálásában.
EMBLEMATIKUS ALKOTÁSOK
A könyv utolsó szakasza - a RECIPE INSPIRATION - Richard gyönyörű, egyedi, elegáns stílusban bemutatott alkotásainak szentelt, amelynek célja, hogy inspirálja Önt egyedi desszertek készítésére az alapreceptek felhasználásával.
Termékinformációk
Szerző: | Richard Hawke |
Kiadó: | ICEP |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 04. |
ISBN: | 9786069529300 |
Nyelv: | Angol-Francia |
Méretek: | 21.6 x 27.7 x 2.1 cm |
Súly: | 1.6 kg |
Oldalszám: | 220 |
Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes
Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.
Wine Sommelier - A Journey Through the Culture of Wine
Ez a könyv egy rendkívüli utazás a bor univerzumába, képek és szavak utazása, amely egy nemes termék történetét követi nyomon.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.