Barion Pixel

Pie Style

Stunning Designs and Flavorful Fillings You Can Make at Home


« Vissza | Szerzők: Helen Nugent
  2021. május 12. 19:02

Pie Style

Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.


A titkoktól a tökéletes omlós pite kéregig és a gyönyörű pite-művészet létrehozásához használt alapvető dekorációs technikákig Helen egyszerű, megközelíthető tippeket és könnyen követhető utasításokat oszt meg, amelyek lehetővé teszik a látványos eredmények elérését.
Elsajátíthatjuk a finom töltelékeket gyümölcs és sós pitékhez, habcsókhoz, galette-hez és még sok minden máshoz, minden alkalomhoz, készségszinthez, kiválasztva a megfelelő kreatív kéreg opciókat. Az 50 recept tartalmazza a lépésről-lépésre technikákat illusztráló fotókat, segítségükkel gyorsan magabiztossá válik, hogy saját maga készítsen „showstopping” pitéket.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Helen Nugent
Kiadó: Page Street Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. május 12.
ISBN: 9781645670773
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 23.5 x 1.8 cm
Súly: 0.69 kg
Oldalszám: 192
Ár: 8 890 Ft
(8 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

Invitation to a Banquet - The Story of Chinese Food

Invitation to a Banquet - The Story of Chinese Food

A világ legkifinomultabb gasztronómiai kultúrájának epikus története harminc kínai ételből álló banketten keresztül


Szerzők: Fuchsia Dunlop

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.