Barion Pixel

Pie Style

Stunning Designs and Flavorful Fillings You Can Make at Home


« Vissza | Szerzők: Helen Nugent
  2021. május 12. 19:02

Pie Style

Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.


A titkoktól a tökéletes omlós pite kéregig és a gyönyörű pite-művészet létrehozásához használt alapvető dekorációs technikákig Helen egyszerű, megközelíthető tippeket és könnyen követhető utasításokat oszt meg, amelyek lehetővé teszik a látványos eredmények elérését.
Elsajátíthatjuk a finom töltelékeket gyümölcs és sós pitékhez, habcsókhoz, galette-hez és még sok minden máshoz, minden alkalomhoz, készségszinthez, kiválasztva a megfelelő kreatív kéreg opciókat. Az 50 recept tartalmazza a lépésről-lépésre technikákat illusztráló fotókat, segítségükkel gyorsan magabiztossá válik, hogy saját maga készítsen „showstopping” pitéket.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Helen Nugent
Kiadó: Page Street Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. május 12.
ISBN: 9781645670773
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 23.5 x 1.8 cm
Súly: 0.69 kg
Oldalszám: 192
Ár: 7 890 Ft
(7 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen

Tartine Bread

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Out of my Tree

Out of my Tree

Daniel Clifford, a folyóparti Midsummer House 2 Michelin csillagos tulajdonos-séfje kiadta első könyvét. Az önéletrajzi szakácskönyvben a vendéglátás területén húsz éve tartó nyomás és győzelmi pillanatok brutálisan őszinte beszámolója az ő életének történetéről, tisztelegve, bemutatva stílusát és kifinomultságát.


Szerzők: Daniel Clifford