Pie Style
Stunning Designs and Flavorful Fillings You Can Make at Home
Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.
A titkoktól a tökéletes omlós pite kéregig és a gyönyörű pite-művészet létrehozásához használt alapvető dekorációs technikákig Helen egyszerű, megközelíthető tippeket és könnyen követhető utasításokat oszt meg, amelyek lehetővé teszik a látványos eredmények elérését.
Elsajátíthatjuk a finom töltelékeket gyümölcs és sós pitékhez, habcsókhoz, galette-hez és még sok minden máshoz, minden alkalomhoz, készségszinthez, kiválasztva a megfelelő kreatív kéreg opciókat. Az 50 recept tartalmazza a lépésről-lépésre technikákat illusztráló fotókat, segítségükkel gyorsan magabiztossá válik, hogy saját maga készítsen „showstopping” pitéket.
Termékinformációk
Szerző: | Helen Nugent |
Kiadó: | Page Street Publishing |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. május 12. |
ISBN: | 9781645670773 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 23.5 x 1.8 cm |
Súly: | 0.69 kg |
Oldalszám: | 192 |
Ár: |
8 890 Ft (8 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tarts Anon - Sweet And Savoury Tart Brilliance
A Tarts Anon egy dolgot kivételesen jól csinál – a tartokat –, és ebben a szakácskönyvben a legenda mögött álló csapat felfedi a minden alkalomra tökéletes elkészítésének titkait. Tarts Anon: Sweet and Savoury Tart Brilliance az útmutató a lenyűgöző torták sütéséhez, minden alkalomra.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Complete Bordeaux - 4th edition
A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.