Spiritual Coffee
A written history of how coffee found cocktails
„Gyere, és fedezd fel velem a kávékoktélok múltját, jelenét és jövőjét.”
Martin Hudak, a világ egyik legismertebb bártendere, a sydney-i Maybe Sammy és Sammy Junior bárok társalapítója bemutatja első koktélkönyvét, a Spiritual Coffee-t, amely a kávék és koktélok izgalmas kapcsolatáról szól.
A kötet végigkalauzolja az olvasót a kávékoktélok történetén: a kávébab felfedezésétől a szeszes italokkal való első találkozásáig, a klasszikus és modern recepteken át egészen a jövő innovatív italaiig. Martin rendkívül gazdag tudásanyagot, történeti hátteret, személyes élményeket és részletes koktélrecepteket oszt meg – egy valóban teljes körű beszámolót nyújtva e különleges italvilágról.
- „Ha a legjobb tudásforrást keresed a kávékoktélokról, Martin könyve mindenképp az! Remek tudás- és inspirációs forrás…”
— Agnieszka Rojewska, World Barista Champion 2018
- „Több mint egy évtizedet szenteltünk annak, hogy ízletes italokat és hosszú estéket ünnepeljünk – mi lehetne ennél méltóbb, mint egy könyv, ami mindezt összefoglalja? És ki más készíthetné el ezt jobban, mint Martin Hudak?”
— Hannah Sharman-Cox és Siobhan Payne, a London Cocktail Week társalapítói
A szerzőről
Martin Hudak világhírű szlovák bártender és vendéglátóipari vállalkozó. Társalapítója a Maybe Sammy és Sammy Junior bároknak Sydney-ben. Korábban a legendás londoni Savoy Hotel American Barjában dolgozott vezető bártenderként. 2017-ben megnyerte a Coffee in Good Spirits világbajnokságot, 2019-ben a Drink Magazine Asia az év nemzetközi bártenderének választotta, 2020-ban pedig bekerült a Forbes Szlovákia „30 sikeres 30 alatt” listájára.










Termékinformációk
| Szerző: | Martin Hudak |
| Kiadó: | PSko Publishing |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. június 29. |
| ISBN: | 9788097407209 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.6 x 28 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.2 kg |
| Oldalszám: | 200 |
| Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
A Péksütemények Nagykönyve
Péksütemények nagykönyve – az igazán ambiciózus pékek és cukrászok bibliája. A Péksütemények nagykönyve megkerülhetetlen alapmű a pékek és cukrászok számára, amely 80 tűpontos, a legfontosabb technikai adatokkal kiegészített receptet és nagyjából 30, fázisfotókkal illusztrált, részletesen bemutatott receptet tartalmaz.
The Italian Cookery Course
Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig.
Gluten-Free Flavor Flours
Monumentális könyvében, a szeretett desszertkirálynő, Alice Medrich a lisztekre irányítja figyelmét, pontos technikáit és kifogástalan ízlését – a búzaliszt alternatívái között megtalálhatjuk a rizslisztet, zablisztet, kukoricalisztet, ciroklisztet, a teff-et és sok mást.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.