Spiritual Coffee
A written history of how coffee found coctails

„Gyere és fedezd fel velem a kávékoktélok múltját, jelenét és jövőjét.”
Martin Hudak, a világ egyik legismertebb bártendere, a Maybe Sammy és Sammy Junior sydney-i bárok társalapítója, kiadja első koktélkönyvét, a Spiritual Coffee-t, amely a kávékoktélokról szól.
A kávébab felfedezésétől a szeszes ital és a koffein első kombinációjáig, a modern receptekig és a kávékoktélok jövőjének kristálygömbjéig, Martin rengeteg információt, történelmet, történetmesélést és italokat gyűjtött össze, végérvényesen teljes körű beszámolót ad a világnak a kávékoktéljairól.
„Ha a legjobb tudásforrást keresed a kávékoktélokról, Martin könyve mindenképp az!!! Remek tudás- és inspirációs forrásnak találtam, hogy a lehető legjobban egyesítsem ezt a két világot!! KÖTELEZŐ a könyvtáradban!!”
Agnieszka Rojewska
WORLD BARISTA CHAMPION 2018
„Több, mint egy évtizedet szakmai életünkből azzal töltöttünk, hogy ízletes italokat és késő estéket ünnepeltünk – mi is lehetne jobb egy mindkettőnek szentelt könyvnél, és ki készíthetné jobban ezt, mint Martin Hudak. A koffeintartalmú koktélok világszerte megragadták az ivók fantáziáját, és Martin csodálatosan tisztelgett annyi eredeti recept előtt, miközben saját alkotásaival korszerűsítette. Ha így néz ki a kávékoktélok jövője – jó kezekben vagyunk…”
Hannah Sharman-Cox és Siobhan Payne
CO-FOUNDERS, LONDON COCKTAIL WEEK
A Szerzőről:
Martin Hudak világhírű bártender és üzlettulajdonos, a Maybe Sammy és Sammy Junior társalapítója. A Spiritual Coffee vezérigazgatója, 2020-ban felkerült a szlovák Forbes 30, 30 év alattiak listájára. Senior bártenderként dolgozott a londoni The Savoy Hotel kiváló amerikai bárjában, majd 2017-ben megnyerte a Coffee In Good Spirits világbajnokságot. A Drink Magazine Asia az év nemzetközi bártenderének választotta 2019-ben.
Termékinformációk
Szerző: | Martin Hudak |
Kiadó: | PSko Publishing |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. június 29. |
ISBN: | 9788097407209 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 28 x 2.5 cm |
Súly: | 1.2 kg |
Oldalszám: | 200 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Echaurren, The Legacy

Michelin Guide által 2 Michelin-csillaggal kitüntetett Riojai étterem végleges munkája.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.