Barion Pixel

Spiritual Coffee

A written history of how coffee found coctails


« Vissza | Szerzők: Martin Hudak
  2023. június 29. 14:23

Spiritual Coffee

„Gyere és fedezd fel velem a kávékoktélok múltját, jelenét és jövőjét.”


Martin Hudak, a világ egyik legismertebb bártendere, a Maybe Sammy és Sammy Junior sydney-i bárok társalapítója, kiadja első koktélkönyvét, a Spiritual Coffee-t, amely a kávékoktélokról szól.

A kávébab felfedezésétől a szeszes ital és a koffein első kombinációjáig, a modern receptekig és a kávékoktélok jövőjének kristálygömbjéig, Martin rengeteg információt, történelmet, történetmesélést és italokat gyűjtött össze, végérvényesen teljes körű beszámolót ad a világnak a kávékoktéljairól.

„Ha a legjobb tudásforrást keresed a kávékoktélokról, Martin könyve mindenképp az!!! Remek tudás- és inspirációs forrásnak találtam, hogy a lehető legjobban egyesítsem ezt a két világot!! KÖTELEZŐ a könyvtáradban!!”
Agnieszka Rojewska
WORLD BARISTA CHAMPION 2018

„Több, mint egy évtizedet szakmai életünkből azzal töltöttünk, hogy ízletes italokat és késő estéket ünnepeltünk – mi is lehetne jobb egy mindkettőnek szentelt könyvnél, és ki készíthetné jobban ezt, mint Martin Hudak. A koffeintartalmú koktélok világszerte megragadták az ivók fantáziáját, és Martin csodálatosan tisztelgett annyi eredeti recept előtt, miközben saját alkotásaival korszerűsítette. Ha így néz ki a kávékoktélok jövője – jó kezekben vagyunk…”
Hannah Sharman-Cox és Siobhan Payne
CO-FOUNDERS, LONDON COCKTAIL WEEK

A Szerzőről:

Martin Hudak világhírű bártender és üzlettulajdonos, a Maybe Sammy és Sammy Junior társalapítója. A Spiritual Coffee vezérigazgatója, 2020-ban felkerült a szlovák Forbes 30, 30 év alattiak listájára. Senior bártenderként dolgozott a londoni The Savoy Hotel kiváló amerikai bárjában, majd 2017-ben megnyerte a Coffee In Good Spirits világbajnokságot. A Drink Magazine Asia az év nemzetközi bártenderének választotta 2019-ben.

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Martin Hudak
Kiadó: PSko Publishing
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2023. június 29.
ISBN: 9788097407209
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28 x 2.5 cm
Súly: 1.2 kg
Oldalszám: 200
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Meat

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 


Bras - The Tastes of Aubrac

Bras - The Tastes of Aubrac

A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash