Spiritual Coffee
A written history of how coffee found cocktails

„Gyere, és fedezd fel velem a kávékoktélok múltját, jelenét és jövőjét.”
Martin Hudak, a világ egyik legismertebb bártendere, a sydney-i Maybe Sammy és Sammy Junior bárok társalapítója bemutatja első koktélkönyvét, a Spiritual Coffee-t, amely a kávék és koktélok izgalmas kapcsolatáról szól.
A kötet végigkalauzolja az olvasót a kávékoktélok történetén: a kávébab felfedezésétől a szeszes italokkal való első találkozásáig, a klasszikus és modern recepteken át egészen a jövő innovatív italaiig. Martin rendkívül gazdag tudásanyagot, történeti hátteret, személyes élményeket és részletes koktélrecepteket oszt meg – egy valóban teljes körű beszámolót nyújtva e különleges italvilágról.
- „Ha a legjobb tudásforrást keresed a kávékoktélokról, Martin könyve mindenképp az! Remek tudás- és inspirációs forrás…”
— Agnieszka Rojewska, World Barista Champion 2018
- „Több mint egy évtizedet szenteltünk annak, hogy ízletes italokat és hosszú estéket ünnepeljünk – mi lehetne ennél méltóbb, mint egy könyv, ami mindezt összefoglalja? És ki más készíthetné el ezt jobban, mint Martin Hudak?”
— Hannah Sharman-Cox és Siobhan Payne, a London Cocktail Week társalapítói
A szerzőről
Martin Hudak világhírű szlovák bártender és vendéglátóipari vállalkozó. Társalapítója a Maybe Sammy és Sammy Junior bároknak Sydney-ben. Korábban a legendás londoni Savoy Hotel American Barjában dolgozott vezető bártenderként. 2017-ben megnyerte a Coffee in Good Spirits világbajnokságot, 2019-ben a Drink Magazine Asia az év nemzetközi bártenderének választotta, 2020-ban pedig bekerült a Forbes Szlovákia „30 sikeres 30 alatt” listájára.
Termékinformációk
Szerző: | Martin Hudak |
Kiadó: | PSko Publishing |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. június 29. |
ISBN: | 9788097407209 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 28 x 2.5 cm |
Súly: | 1.2 kg |
Oldalszám: | 200 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Korean Kimchi Cookbook

Kimchi az ázsiai kulináris színpad egyik sztárja. Ezek a kimchi receptek étvágygerjesztő módja annak, hogy több probiotikumot, vitamint és enzimet tartalmazó zöldséget adjon egészséges étrendjéhez.
Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.