Spiritual Coffee
A written history of how coffee found cocktails

„Gyere, és fedezd fel velem a kávékoktélok múltját, jelenét és jövőjét.”
Martin Hudak, a világ egyik legismertebb bártendere, a sydney-i Maybe Sammy és Sammy Junior bárok társalapítója bemutatja első koktélkönyvét, a Spiritual Coffee-t, amely a kávék és koktélok izgalmas kapcsolatáról szól.
A kötet végigkalauzolja az olvasót a kávékoktélok történetén: a kávébab felfedezésétől a szeszes italokkal való első találkozásáig, a klasszikus és modern recepteken át egészen a jövő innovatív italaiig. Martin rendkívül gazdag tudásanyagot, történeti hátteret, személyes élményeket és részletes koktélrecepteket oszt meg – egy valóban teljes körű beszámolót nyújtva e különleges italvilágról.
- „Ha a legjobb tudásforrást keresed a kávékoktélokról, Martin könyve mindenképp az! Remek tudás- és inspirációs forrás…”
— Agnieszka Rojewska, World Barista Champion 2018
- „Több mint egy évtizedet szenteltünk annak, hogy ízletes italokat és hosszú estéket ünnepeljünk – mi lehetne ennél méltóbb, mint egy könyv, ami mindezt összefoglalja? És ki más készíthetné el ezt jobban, mint Martin Hudak?”
— Hannah Sharman-Cox és Siobhan Payne, a London Cocktail Week társalapítói
A szerzőről
Martin Hudak világhírű szlovák bártender és vendéglátóipari vállalkozó. Társalapítója a Maybe Sammy és Sammy Junior bároknak Sydney-ben. Korábban a legendás londoni Savoy Hotel American Barjában dolgozott vezető bártenderként. 2017-ben megnyerte a Coffee in Good Spirits világbajnokságot, 2019-ben a Drink Magazine Asia az év nemzetközi bártenderének választotta, 2020-ban pedig bekerült a Forbes Szlovákia „30 sikeres 30 alatt” listájára.
Termékinformációk
Szerző: | Martin Hudak |
Kiadó: | PSko Publishing |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. június 29. |
ISBN: | 9788097407209 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 28 x 2.5 cm |
Súly: | 1.2 kg |
Oldalszám: | 200 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Recipe - Josh Emett

Josh Emett séf, aki Gordon Ramsay at the London New York-i (3 Michelin) éttermének nyitását koordinálta, a világ legelismertebb séfjeinek legfontosabb klasszikus receptjeit gyűjtötte össze, hogy létrehozzon egyfajta XXI századi Larousse Gasztronómiai Enciklopédiát.
Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával.
Pasta Reinvented

Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.