Barion Pixel

Spiritual Coffee

A written history of how coffee found coctails


« Vissza | Szerzők: Martin Hudak
  2023. június 29. 14:23

Spiritual Coffee

„Gyere és fedezd fel velem a kávékoktélok múltját, jelenét és jövőjét.”


Martin Hudak, a világ egyik legismertebb bártendere, a Maybe Sammy és Sammy Junior sydney-i bárok társalapítója, kiadja első koktélkönyvét, a Spiritual Coffee-t, amely a kávékoktélokról szól.

A kávébab felfedezésétől a szeszes ital és a koffein első kombinációjáig, a modern receptekig és a kávékoktélok jövőjének kristálygömbjéig, Martin rengeteg információt, történelmet, történetmesélést és italokat gyűjtött össze, végérvényesen teljes körű beszámolót ad a világnak a kávékoktéljairól.

„Ha a legjobb tudásforrást keresed a kávékoktélokról, Martin könyve mindenképp az!!! Remek tudás- és inspirációs forrásnak találtam, hogy a lehető legjobban egyesítsem ezt a két világot!! KÖTELEZŐ a könyvtáradban!!”
Agnieszka Rojewska
WORLD BARISTA CHAMPION 2018

„Több, mint egy évtizedet szakmai életünkből azzal töltöttünk, hogy ízletes italokat és késő estéket ünnepeltünk – mi is lehetne jobb egy mindkettőnek szentelt könyvnél, és ki készíthetné jobban ezt, mint Martin Hudak. A koffeintartalmú koktélok világszerte megragadták az ivók fantáziáját, és Martin csodálatosan tisztelgett annyi eredeti recept előtt, miközben saját alkotásaival korszerűsítette. Ha így néz ki a kávékoktélok jövője – jó kezekben vagyunk…”
Hannah Sharman-Cox és Siobhan Payne
CO-FOUNDERS, LONDON COCKTAIL WEEK

A Szerzőről:

Martin Hudak világhírű bártender és üzlettulajdonos, a Maybe Sammy és Sammy Junior társalapítója. A Spiritual Coffee vezérigazgatója, 2020-ban felkerült a szlovák Forbes 30, 30 év alattiak listájára. Senior bártenderként dolgozott a londoni The Savoy Hotel kiváló amerikai bárjában, majd 2017-ben megnyerte a Coffee In Good Spirits világbajnokságot. A Drink Magazine Asia az év nemzetközi bártenderének választotta 2019-ben.

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Martin Hudak
Kiadó: PSko Publishing
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2023. június 29.
ISBN: 9788097407209
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28 x 2.5 cm
Súly: 1.2 kg
Oldalszám: 200
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cuba

Cuba

Íme, a legújabb kötet a Phaidon nemzetközi konyhákat bemutató bestseller-sorozatából: a Cuba: The Cookbook a Mexico: The Cookbook-kal és a Peru: The Cookbook-kal karöltve fedezi fel Latin-amerika nagy kulináris hagyományait.


The Food I Love - A New Edition

The Food I Love - A New Edition

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.


Szerzők: Neil Perry

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Vodka

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.