Biotope - Pastorale
The two-star cuisine of restaurant Pastorale
!['Biotope - Pastorale Biotope - Pastorale](/static/content/books/cover_img/0/582.jpg?681757526114894)
A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.
Ebben a könyvben bemutatkozik Bart de Pooter zöldséghangsúlyos, úttörő menüje, a Pastorale egyik védjegye a kezdetektől, és tiszteletet ad azoknak a kalandoknak és kulináris felfedezéseknek, amelyek az évek során alakították a kulináris Biotópját.
Kris Vlegels elbűvölő fényképeivel és Bart konyhai titkaival ez a könyv nélkülözhetetlen minden kifinomult gasztronómia szerelmese számára. A felfedezés, valódi utazás, szenvedély, technológia és kísérlettel teli.
Termékinformációk
Szerző: | Bart de Pooter |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9789401462655 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 28 x 3 cm |
Súly: | 1.5 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
15 790 Ft (15 038 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Chicken Soup Manifesto
!['The Chicken Soup Manifesto The Chicken Soup Manifesto](/static/content/books/cover_img/0//thumb/827.jpg?27758733615468)
Ez a világ egyik legszélesebb körben értelmezett, szerény és legkedveltebb ételének ünnepe: A Csirkeleves
North
!['North North](/static/content/books/cover_img/0//thumb/226.jpg?855880034180481)
Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
BAO
!['BAO BAO](/static/content/books/cover_img/0//thumb/937.jpg?80437967619729)
Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól