Barion Pixel

Biotope - Pastorale

The two-star cuisine of restaurant Pastorale


« Vissza | Szerzők: Bart de Pooter
  2019. augusztus 16. 18:11

Biotope - Pastorale

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.


Ebben a könyvben bemutatkozik Bart de Pooter zöldséghangsúlyos, úttörő menüje, a Pastorale egyik védjegye a kezdetektől, és tiszteletet ad azoknak a kalandoknak és kulináris felfedezéseknek, amelyek az évek során alakították a kulináris Biotópját.
Kris Vlegels elbűvölő fényképeivel és Bart konyhai titkaival ez a könyv nélkülözhetetlen minden kifinomult gasztronómia szerelmese számára. A felfedezés, valódi utazás, szenvedély, technológia és kísérlettel teli.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Bart de Pooter
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789401462655
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 28 x 3 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 256
Ár: 20 890 Ft
(19 895 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Curious Bartender's Rum Revolution

The Curious Bartender's Rum Revolution

Ismerje meg, miért vált a rum a világ egyik legnépszerűbb italává, a bestseller író és koktélkeverő mester Tristan Stephenson legújabb kiadványában.


Fine Chocolates Gold

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.