Bras - The Tastes of Aubrac - Signed Edition
Recipes and stories from the world-renowned French Restaurant

A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található
Ezzel a várva várt könyvvel Sébastien Bras, a legendás francia séf, Michel Bras fia invitál minket a Le Suquet, két Michelin-csillagos éttermének ajtaján, ahonnan drámai kilátás nyílik a lélegzetelállító vidékre. Soha nem publikált recepteken és különleges fényképeken keresztül Bras családja történetét meséli el, ahol a főzés nemcsak nemzedékről nemzedékre száll, hanem folyamatosan újra feltalálják és elképzelik azt.
Aubrac-i otthonának terroárja által alapozott és formált Bras konyhája nemzetközileg az egyik legbefolyásosabb a világon, különösen a zöldségek és fűszernövények művészeti formává emelésében.
Az étterem és a környező táj pazar és hangulatos képei mellett a Bras - The Tastes of Aubrac megnyitja a Bras családi albumot, amely bemutatja a kulináris hagyomány csodálatos történetét, amely világszínvonalú szakácsok nemzedékein halad át. A szakácskönyv 40 ikonikus receptet tartalmaz.
A SZERZŐ ÁLTAL DEDIKÁLT KIADVÁNY CSAK A KÉSZLET EREJÉIG RENDELHETŐ!
Termékinformációk
Szerzők: | Michel Bras, Sébastien Bras |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. szeptember 30. |
ISBN: | 97818386666095 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.4 x 29 x 2.9 cm |
Súly: | 1.38 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.
Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.
The Champagne Guide Edition VII

A Champagne Guide Edition VII, a végső útmutató mindenhez, amit tudni kell a pezsgő termesztéséről és elkészítéséről, betekintést nyerhet a legjobb termelők kulisszái mögé és a legjobb vételeket minden ár fekvésben, mindezt egy üveg pezsgő áráért!
The Champagne Guide Edition VII

A Champagne Guide Edition VII, a végső útmutató mindenhez, amit tudni kell a pezsgő termesztéséről és elkészítéséről, betekintést nyerhet a legjobb termelők kulisszái mögé és a legjobb vételeket minden ár fekvésben, mindezt egy üveg pezsgő áráért!