Barion Pixel

The Mexican Vegetarian Cookbook

400 authentic everyday recipes for the home cook


« Vissza | Szerzők: Margarita Carrillo Arronte
  2022. augusztus 18. 12:16

The Mexican Vegetarian Cookbook

Alapvető útmutató a vibráló, vegetáriánus mexikói otthoni főzéshez, beleértve a természetesen vegán, glutén- és tejmentes ételeket is.


A vegetáriánus ételek mélyen beépültek Mexikó változatos kulináris történelmébe. A Mexico: The Cookbook bestseller szerzőjének ebben az új receptgyűjteményében ízletes-hagyományos és modern ételeket fedez fel kukoricából, babból, fűszerekből, valamint gyümölcsökből, zöldségekből, hüvelyesekből, magvakból és ehető virágokból.

Ezek az egészséges és tápláló receptek tervezésüknél fogva húsmentesek, és Mexikó kiemelkedő ételeire helyezik a hangsúlyt, ahelyett, hogy nehezen beszerezhető összetevőkre vagy helyettesítésekre támaszkodnának. Mindegyikhez világos, egyértelmű utasítások tartoznak, amelyek minden képzettségi és szintű házi szakács számára hozzáférhetők.

Az autentikus reggelik, ebédek, vacsorák és desszertek mellett a könyv egy egész fejezetet tartalmaz a hüvelyeseknek – a magas fehérjetartalmú szuperélelmiszereknek, például a csicseriborsónak, a babnak és a lencsének –, valamint a kenyereknek, italoknak, szószoknak és az alapvető termékeknek szentelt speciális részeknek. A mexikói konyha rajongóinak el kell sajátítaniuk.
Gyönyörűen megtervezett, szemet gyönyörködtető borítóval és élénk fényképekkel a Mexican Vegetarian Cookbook inspiráló kiegészítője bármely otthoni szakács könyvespolcának.

A Szerzőről:

Margarita Carrillo Arronte szakács és vendéglős egy mély kulturális és kulináris gyökerekkel rendelkező mexikói család tagja. 35 éves karrierje során a mexikói konyhát népszerűsítette az egész világon, Margarita előadásokat tartott intézményekben, és Mexikót képviselte a G-20-as csúcstalálkozón. Amellett, hogy a népszerű mexikói El Gourmet csatornán ételműsorokat rendezett, Margarita könyveket írt a mexikói ételekről, köztük a Phaidon legkelendőbb Mexico - The Cookbook című könyvét is. 

Photo:Phaidon 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Margarita Carrillo Arronte
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nemzeti Konyhák Sorozat, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 18.
ISBN: 9781838665265
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4 cm
Súly: 1.55 kg
Oldalszám: 416
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

On Champagne

On Champagne

Az "On Champagne" című könyvben a világ legkiválóbb pezsgőíróinak gondolatait, véleményeit és következtetéseit gyűjtik össze, hogy felfedjék ennek az italnak az eseménydús pályafutását, a véletlen felfedezés mítoszától kezdve – amely, mint megtudjuk, nem Franciaországban, hanem Anglia almaborpincéiben történt – egészen a csúcstechnológiás, űrutazásra is alkalmas pezsgő kifejlesztéséig. 


Yogurt & Whey

Yogurt & Whey

A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában. 


Szerzők: Homa Dashtaki

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.