The Mexican Vegetarian Cookbook
400 authentic everyday recipes for the home cook

Alapvető útmutató a vibráló, vegetáriánus mexikói otthoni főzéshez, beleértve a természetesen vegán, glutén- és tejmentes ételeket is.
A vegetáriánus ételek mélyen beépültek Mexikó változatos kulináris történelmébe. A Mexico: The Cookbook bestseller szerzőjének ebben az új receptgyűjteményében ízletes-hagyományos és modern ételeket fedez fel kukoricából, babból, fűszerekből, valamint gyümölcsökből, zöldségekből, hüvelyesekből, magvakból és ehető virágokból.
Ezek az egészséges és tápláló receptek tervezésüknél fogva húsmentesek, és Mexikó kiemelkedő ételeire helyezik a hangsúlyt, ahelyett, hogy nehezen beszerezhető összetevőkre vagy helyettesítésekre támaszkodnának. Mindegyikhez világos, egyértelmű utasítások tartoznak, amelyek minden képzettségi és szintű házi szakács számára hozzáférhetők.
Az autentikus reggelik, ebédek, vacsorák és desszertek mellett a könyv egy egész fejezetet tartalmaz a hüvelyeseknek – a magas fehérjetartalmú szuperélelmiszereknek, például a csicseriborsónak, a babnak és a lencsének –, valamint a kenyereknek, italoknak, szószoknak és az alapvető termékeknek szentelt speciális részeknek. A mexikói konyha rajongóinak el kell sajátítaniuk.
Gyönyörűen megtervezett, szemet gyönyörködtető borítóval és élénk fényképekkel a Mexican Vegetarian Cookbook inspiráló kiegészítője bármely otthoni szakács könyvespolcának.
A Szerzőről:
Margarita Carrillo Arronte szakács és vendéglős egy mély kulturális és kulináris gyökerekkel rendelkező mexikói család tagja. 35 éves karrierje során a mexikói konyhát népszerűsítette az egész világon, Margarita előadásokat tartott intézményekben, és Mexikót képviselte a G-20-as csúcstalálkozón. Amellett, hogy a népszerű mexikói El Gourmet csatornán ételműsorokat rendezett, Margarita könyveket írt a mexikói ételekről, köztük a Phaidon legkelendőbb Mexico - The Cookbook című könyvét is.
Photo:Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Margarita Carrillo Arronte |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nemzeti Konyhák Sorozat, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. augusztus 18. |
ISBN: | 9781838665265 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 4 cm |
Súly: | 1.55 kg |
Oldalszám: | 416 |
Ár: |
17 690 Ft (16 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Crostate

A Tart, az egyik legnépszerűbb süteményfajta a hagyományos sütemények közül. Az eklektikus Gianluca Fusto szokatlanul újraértelmezi fogalmát, tartalmát, megjelenését, és mindezt a maga módján. Gianluca Fusto, mestercukrász, dedikált Valrhona oktató, szaktanácsadó a világ egyik legkreatívabb és szakmailag legfelkészültebb cukrászának tartják. A szerző legújabb könyvének témája a Tart (Crostate), a klasszikusok újraértelmezése kortárs szemlélettel…módon.
Crostate

A Tart, az egyik legnépszerűbb süteményfajta a hagyományos sütemények közül. Az eklektikus Gianluca Fusto szokatlanul újraértelmezi fogalmát, tartalmát, megjelenését, és mindezt a maga módján. Gianluca Fusto, mestercukrász, dedikált Valrhona oktató, szaktanácsadó a világ egyik legkreatívabb és szakmailag legfelkészültebb cukrászának tartják. A szerző legújabb könyvének témája a Tart (Crostate), a klasszikusok újraértelmezése kortárs szemlélettel…módon.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.