Barion Pixel

The Mexican Vegetarian Cookbook

400 authentic everyday recipes for the home cook


« Vissza | Szerzők: Margarita Carrillo Arronte
  2022. augusztus 18. 12:16

The Mexican Vegetarian Cookbook

Alapvető útmutató a vibráló, vegetáriánus mexikói otthoni főzéshez, beleértve a természetesen vegán, glutén- és tejmentes ételeket is.


A vegetáriánus ételek mélyen beépültek Mexikó változatos kulináris történelmébe. A Mexico: The Cookbook bestseller szerzőjének ebben az új receptgyűjteményében ízletes-hagyományos és modern ételeket fedez fel kukoricából, babból, fűszerekből, valamint gyümölcsökből, zöldségekből, hüvelyesekből, magvakból és ehető virágokból.

Ezek az egészséges és tápláló receptek tervezésüknél fogva húsmentesek, és Mexikó kiemelkedő ételeire helyezik a hangsúlyt, ahelyett, hogy nehezen beszerezhető összetevőkre vagy helyettesítésekre támaszkodnának. Mindegyikhez világos, egyértelmű utasítások tartoznak, amelyek minden képzettségi és szintű házi szakács számára hozzáférhetők.

Az autentikus reggelik, ebédek, vacsorák és desszertek mellett a könyv egy egész fejezetet tartalmaz a hüvelyeseknek – a magas fehérjetartalmú szuperélelmiszereknek, például a csicseriborsónak, a babnak és a lencsének –, valamint a kenyereknek, italoknak, szószoknak és az alapvető termékeknek szentelt speciális részeknek. A mexikói konyha rajongóinak el kell sajátítaniuk.
Gyönyörűen megtervezett, szemet gyönyörködtető borítóval és élénk fényképekkel a Mexican Vegetarian Cookbook inspiráló kiegészítője bármely otthoni szakács könyvespolcának.

A Szerzőről:

Margarita Carrillo Arronte szakács és vendéglős egy mély kulturális és kulináris gyökerekkel rendelkező mexikói család tagja. 35 éves karrierje során a mexikói konyhát népszerűsítette az egész világon, Margarita előadásokat tartott intézményekben, és Mexikót képviselte a G-20-as csúcstalálkozón. Amellett, hogy a népszerű mexikói El Gourmet csatornán ételműsorokat rendezett, Margarita könyveket írt a mexikói ételekről, köztük a Phaidon legkelendőbb Mexico - The Cookbook című könyvét is. 

Photo:Phaidon 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Margarita Carrillo Arronte
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nemzeti Konyhák Sorozat, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. augusztus 18.
ISBN: 9781838665265
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 4 cm
Súly: 1.55 kg
Oldalszám: 416
Ár: 17 690 Ft
(16 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Gluten-Free Flavor Flours

Gluten-Free Flavor Flours

Monumentális könyvében, a szeretett desszertkirálynő, Alice Medrich a lisztekre irányítja figyelmét, pontos technikáit és kifogástalan ízlését – a búzaliszt alternatívái között megtalálhatjuk a rizslisztet, zablisztet, kukoricalisztet, ciroklisztet, a teff-et és sok mást. 


Szerzők: Alice Medrich

Fish for Dinner

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. 


Szerzők: Nathan Outlaw

Fish and Shellfish

Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek. 


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.