Baker Bleu - Bake It Till You Make It
by Mike Russell

Sok izgalmas út a kenyér dicsőségéhez, és a legjobb módja annak, hogy élvezze azt, egy olyan házaspártól, akik eldobták vállalati munkájukat, hogy megvalósítsák pékálmukat.
Baker Bleu – The Book: egyfajta szakácskönyv, legalább 70-nél több finom, ötletes receptet kínál mindenkinek, aki utánozni akarja Melbourne legjobb kenyerét és római stílusú kovászos pizzaalapját.
És azok, akik szendvicsördögök (például Neil Perry), vagy akik leleményességre vágynak a kenyérmaradékkal, vagy croissant tésztával egyszerű töltött péksüteményeket készítenek otthon. Vagy egyszerűen vágyik a pékség ma már kultikus vegán challah-jára. De többről is van szó. Ez is egy történet arról, hogy mi lehetséges, ha egy nap felébredsz, és úgy döntesz, hogy az életben több van, mint a lélektelen vállalati őrlődés.
Mike Russell, akit gyerekkorában kéknek becéztek, a húszas éveit azzal töltötte, hogy kereste azt a dolgot, amitől kipihenheti magát.
25 évesen felfedezte a sütést, az volt az aha! pillanat, majd Sydney-ben és Melbourne-ben vezető pékeknél csiszolta tudását. 2016-ban akkori bankár feleségével, Mia Russell-lel eladták a házukat, felzaklatták szüleiket, és mindenüket kidobták egy aprócska elsternwicki boltért, a kéket kékre cserélték, mert ínyencnek hangzik, igaz?
Nyolc évvel később a házaspár teljes munkaidőben dolgozik a vállalkozásukban, amelyben heti 40 000 darab különböző termék készül és rendszeresen elkelnek. Megosztják idejüket két melbourne-i helyszín és egy Sydney Double Bay-i között.
Termékinformációk
Szerző: | Mike Russell |
Kiadó: | Murdoch Books |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. március 12. |
ISBN: | 9781922616616 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.6 x 25.2 x 2.6 cm |
Súly: | 1.02 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár (AKCIÓS): |
|
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér.
La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.
La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.