Barion Pixel

The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

by Julian Jeffs, Richard Mayson


« Vissza | Szerzők: Julian Jeffs, Richard Mayson
  2024. július 12. 12:28

The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

A Classic Wine Library a világ legmegbízhatóbb borszakértőinek ad otthont. Ez az antológia az elmúlt 10 év során megjelent közel 30 címből válogatott esszéket gyűjt össze. 


A fejezetek olyan témákat fednek le, amelyek elengedhetetlenek egy sor régió borainak megértéséhez, beleértve azok történelmét, bortermesztését, borkészítését és jellegzetes borait. A tantárgyak széles skálája a következőket tartalmazza:

- A szőlőművelés kezdetei – annak bemutatása, hogyan tanulták meg az emberek megszelídíteni és rendezett szőlőültetvényekké varázsolni a vadon fára mászó Vitis viniferát;

- Dél-Afrika apartheid örökségének kezelése – részletezi a borágazat azon erőfeszítéseit, hogy egyenlő esélyeket teremtsen a fekete és színes bőrű munkavállalók számára;

- Ausztrália régi szőlői – bemutatják az ország lenyűgöző, oltatlan szőlőtőkéjének történetét és kiterjedését;

- Qvevri: az álmok edénye: megbeszéljük, hogyan keletkeztek ezek a hagyományos agyagedények és hogyan használják borkészítésre.

- Japán borai – megnézzük a világ egyik leginkább újonnan felbukkant bortermelő országát, és megnézzük, hogyan alakultak át borai az elmúlt évtizedben;

- Tavel – a Rhône híres rozé bora mögött meghúzódó történelem és borkészítési módszerek feltárása, valamint annak megismerése, hogy a borok változásait hogyan befolyásolták a véletlenek.

A cikkek a világ borvidékeit mutatják be, az óvilág kedvenceitől Európa szívében, az Újvilág nehézsúlyúitól, például Dél-Afrikán és Új-Zélandon át az olyan feltörekvő régiókig, mint Nagy-Britannia és az USA délnyugati része. A Classic Wine Library Reader bővíti borismeretét, és bővíti szakmai könyvespolcát.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Julian Jeffs, Richard Mayson
Kiadó: Académie du Vin Library
Kategória: Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Felszolgálás technika / Service
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. július 12.
ISBN: 9781913141714
Nyelv: Angol
Méretek: 15.6 x 23.4 x 2.6 cm
Súly: 0.61 kg
Oldalszám: 286
Ár: 20 290 Ft
(19 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Real Thai Cooking

Real Thai Cooking

A Real Thai Cooking Thaiföld vezető food-bloggere és street food-szakértő, Chawadee "Chow" Nualkhair és Lauren Lulu Taylor szerelmi munkája, akik a recept tesztelését és szerkesztését végezték, valamint számos fényképet biztosítottak. 

 


Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Japán szendvicskenyér, briós, sando, sajttorta, sajt tarte, cream puff …. Fedezzen fel 80 japán kenyér, péksütemény és édesség receptet.


The Book of Sandwiches

The Book of Sandwiches

Ki nem szereti a szendvicseket? És ki ne szeretné ezt az ínycsiklandó szakácskönyvet, amely több mint 85 receptet tartalmaz mindenféle szendvicshez?

 


Szerzők: Jason Skrobar

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).