Cooking Greens on Fire
Vegetarian Recipes for the Dutch Oven and Grill

A nyílt tűzön való főzés egyszerre izgalmas és szeretetteljes – éppúgy az étel elkészítésével töltött időről, mint az elfogyasztásáról szól.
Ez a főzési stílus minden korosztályból a szabadba csábítja a szakácsokat, és a zöldségek által kínált lehetőségek a tábortüzes konyhában szinte végtelenek.
A Chilis Sin Carne-tól a sárgarépa confitig a Cooking Greens on Fire szakácskönyv 65 receptet tartalmaz különböző nehézségi fokú vegetáriánus tábortüzes ételekhez. Megtanulják továbbá a tüzet rakni és meggyújtani, valamint megismerkedni a zöldségek nyílt lángon történő készítéséhez legalkalmasabb berendezésekkel, biztonsági intézkedésekkel és főzési módokkal.
A társszerkesztők Nicolai és Eva Tram mindketten a gasztronómiai világban és a kulináris médiában dolgoznak.
2020-ban nyitottak egy éttermet, a Knystaforsent, a svéd erdőben, ahol a konyha középpontjában a „tábortüzes”, a nyílt tüzű főzés áll. Az étterem 2022-ben Michelin-csillagot és zöldcsillagot kapott a fenntarthatóságért. Ez a kiadvány az első, a Cooking on Fire című könyvük folytatása.
Termékinformációk
Szerzők: | Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram |
Kiadó: | Gestalten |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. január 14. |
ISBN: | 9783967041538 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 26.4 x 2.5 cm |
Súly: | 1.16 kg |
Oldalszám: | 208 |
Ár: |
15 690 Ft (14 943 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Le Manoir aux Quat’Saisons

Négy évszakon átívelő személyes idegenvezetés Raymond Blanc legendás hotel-éttermében, ünnepelt konyhájának 120 receptjével.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták.
The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták.