Barion Pixel

Cooking Greens on Fire

Vegetarian Recipes for the Dutch Oven and Grill


« Vissza | Szerzők: Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram
  2025. január 30. 15:58

Cooking Greens on Fire

A nyílt tűzön való főzés egyszerre izgalmas és szeretetteljes – éppúgy az étel elkészítésével töltött időről, mint az elfogyasztásáról szól. 


Ez a főzési stílus minden korosztályból a szabadba csábítja a szakácsokat, és a zöldségek által kínált lehetőségek a tábortüzes konyhában szinte végtelenek.

A Chilis Sin Carne-tól a sárgarépa confitig a Cooking Greens on Fire szakácskönyv 65 receptet tartalmaz különböző nehézségi fokú vegetáriánus tábortüzes ételekhez. Megtanulják továbbá a tüzet rakni és meggyújtani, valamint megismerkedni a zöldségek nyílt lángon történő készítéséhez legalkalmasabb berendezésekkel, biztonsági intézkedésekkel és főzési módokkal.

A társszerkesztők Nicolai és Eva Tram mindketten a gasztronómiai világban és a kulináris médiában dolgoznak.
2020-ban nyitottak egy éttermet, a Knystaforsent, a svéd erdőben, ahol a konyha középpontjában a „tábortüzes”, a nyílt tüzű főzés áll. Az étterem 2022-ben Michelin-csillagot és zöldcsillagot kapott a fenntarthatóságért. Ez a kiadvány az első, a Cooking on Fire című könyvük folytatása.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram
Kiadó: Gestalten
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2025. január 14.
ISBN: 9783967041538
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.4 x 2.5 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 208
Ár: 15 690 Ft
(14 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Ez a zöldséges szakácskönyv a zöldségek természetes jóságát ünnepli minden napra és minden alkalomra, több mint 100 recepttel a hét egy, több vagy minden napjára.


Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató

Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató

Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató