Cooking Greens on Fire
Vegetarian Recipes for the Dutch Oven and Grill
A nyílt tűzön való főzés egyszerre izgalmas és szeretetteljes – éppúgy az étel elkészítésével töltött időről, mint az elfogyasztásáról szól.
Ez a főzési stílus minden korosztályból a szabadba csábítja a szakácsokat, és a zöldségek által kínált lehetőségek a tábortüzes konyhában szinte végtelenek.
A Chilis Sin Carne-tól a sárgarépa confitig a Cooking Greens on Fire szakácskönyv 65 receptet tartalmaz különböző nehézségi fokú vegetáriánus tábortüzes ételekhez. Megtanulják továbbá a tüzet rakni és meggyújtani, valamint megismerkedni a zöldségek nyílt lángon történő készítéséhez legalkalmasabb berendezésekkel, biztonsági intézkedésekkel és főzési módokkal.
A társszerkesztők Nicolai és Eva Tram mindketten a gasztronómiai világban és a kulináris médiában dolgoznak.
2020-ban nyitottak egy éttermet, a Knystaforsent, a svéd erdőben, ahol a konyha középpontjában a „tábortüzes”, a nyílt tüzű főzés áll. Az étterem 2022-ben Michelin-csillagot és zöldcsillagot kapott a fenntarthatóságért. Ez a kiadvány az első, a Cooking on Fire című könyvük folytatása.








Termékinformációk
| Szerzők: | Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram |
| Kiadó: | Gestalten |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. január 14. |
| ISBN: | 9783967041538 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.6 x 26.4 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.16 kg |
| Oldalszám: | 208 |
| Ár: |
15 690 Ft (14 943 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Crumbs - Cookies and Sweets from Around the World
Süsse körbe a világot közel 100 ország 300 ellenállhatatlan, autentikus és ízletes sütireceptjével.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Japanese Pickled Vegetables
Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.