Barion Pixel

Cooking Greens on Fire

Vegetarian Recipes for the Dutch Oven and Grill


« Vissza | Szerzők: Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram
  2025. január 30. 15:58

Cooking Greens on Fire

A nyílt tűzön való főzés egyszerre izgalmas és szeretetteljes – éppúgy az étel elkészítésével töltött időről, mint az elfogyasztásáról szól. 


Ez a főzési stílus minden korosztályból a szabadba csábítja a szakácsokat, és a zöldségek által kínált lehetőségek a tábortüzes konyhában szinte végtelenek.

A Chilis Sin Carne-tól a sárgarépa confitig a Cooking Greens on Fire szakácskönyv 65 receptet tartalmaz különböző nehézségi fokú vegetáriánus tábortüzes ételekhez. Megtanulják továbbá a tüzet rakni és meggyújtani, valamint megismerkedni a zöldségek nyílt lángon történő készítéséhez legalkalmasabb berendezésekkel, biztonsági intézkedésekkel és főzési módokkal.

A társszerkesztők Nicolai és Eva Tram mindketten a gasztronómiai világban és a kulináris médiában dolgoznak.
2020-ban nyitottak egy éttermet, a Knystaforsent, a svéd erdőben, ahol a konyha középpontjában a „tábortüzes”, a nyílt tüzű főzés áll. Az étterem 2022-ben Michelin-csillagot és zöldcsillagot kapott a fenntarthatóságért. Ez a kiadvány az első, a Cooking on Fire című könyvük folytatása.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram
Kiadó: Gestalten
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2025. január 14.
ISBN: 9783967041538
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.4 x 2.5 cm
Súly: 1.16 kg
Oldalszám: 208
Ár: 15 690 Ft
(14 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Crumbs - Cookies and Sweets from Around the World

Crumbs - Cookies and Sweets from Around the World

Süsse körbe a világot közel 100 ország 300 ellenállhatatlan, autentikus és ízletes sütireceptjével.


Szerzők: Ben Mims


Szerzők:

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Japanese Pickled Vegetables

Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.

 


Szerzők: Machiko Tateno