Barion Pixel

Signature

Entremets et Petits Gâteaux


« Vissza | Szerzők: Johan Martin
  2017. február 10. 21:50

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


A könyv torták, desszertek és péksütemények témájára osztja a szerző receptjeit és dekorációit, megannyi teljes oldalas fotóval és aprólékos grafikákkal, vázlatokkal illusztrálva,  megkönnyítve elkészítésüket. Professzionális színt, egy profi cukrásztól az Ecole Bellouet Conseil Paris iskolából.

Photo: Ecole Bellouet Conseil Paris

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Johan Martin
Kiadó: Ecole Bellouet Conseil Paris
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9782918223054
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21.5 x 30 x 2 cm
Súly: 1.65 kg
Oldalszám: 350
Ár: 38 990 Ft
(37 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Couture Chocolate

Couture Chocolate

A Couture Chocolate betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb alapanyagának eredetébe, valamint leírja a csokoládékészítés módszerét, megtudhatjuk azt, hogy minősége miért függ a széles választékban rendelkezésre álló, felhasznált babszemektől, valamint a különbséget a hagyományos, a tej és a fehér csoki között. Feltárja, hogy a mai legnépszerűbb ízek – például a vanília és a chili – kedveltek voltak már évszázadokkal ezelőtt az úttörő azték csokoládékészítők körében is. 


Szerzők: William Curley

Tartine Book No.3

Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.