Signature
Entremets et Petits Gâteaux
A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait.
A könyv torták, desszertek és péksütemények témájára osztja a szerző receptjeit és dekorációit, megannyi teljes oldalas fotóval és aprólékos grafikákkal, vázlatokkal illusztrálva, megkönnyítve elkészítésüket. Professzionális színt, egy profi cukrásztól az Ecole Bellouet Conseil Paris iskolából.
Photo: Ecole Bellouet Conseil Paris






Termékinformációk
| Szerző: | Johan Martin |
| Kiadó: | Ecole Bellouet Conseil Paris |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9782918223054 |
| Nyelv: | Angol-Francia |
| Méretek: | 21.5 x 30 x 2 cm |
| Súly: | 1.65 kg |
| Oldalszám: | 350 |
| Ár: |
41 990 Ft (39 990 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Greece: The Cookbook
A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.