Signature
Entremets et Petits Gâteaux
A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait.
A könyv torták, desszertek és péksütemények témájára osztja a szerző receptjeit és dekorációit, megannyi teljes oldalas fotóval és aprólékos grafikákkal, vázlatokkal illusztrálva, megkönnyítve elkészítésüket. Professzionális színt, egy profi cukrásztól az Ecole Bellouet Conseil Paris iskolából.
Photo: Ecole Bellouet Conseil Paris
Termékinformációk
Szerző: | Johan Martin |
Kiadó: | Ecole Bellouet Conseil Paris |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9782918223054 |
Nyelv: | Angol-Francia |
Méretek: | 21.5 x 30 x 2 cm |
Súly: | 1.65 kg |
Oldalszám: | 350 |
Ár: |
38 990 Ft (37 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Couture Chocolate
A Couture Chocolate betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb alapanyagának eredetébe, valamint leírja a csokoládékészítés módszerét, megtudhatjuk azt, hogy minősége miért függ a széles választékban rendelkezésre álló, felhasznált babszemektől, valamint a különbséget a hagyományos, a tej és a fehér csoki között. Feltárja, hogy a mai legnépszerűbb ízek – például a vanília és a chili – kedveltek voltak már évszázadokkal ezelőtt az úttörő azték csokoládékészítők körében is.
Tartine Book No.3
A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.