Barion Pixel

Signature

Entremets et Petits Gâteaux


« Vissza | Szerzők: Johan Martin
  2017. február 10. 21:50

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


A könyv torták, desszertek és péksütemények témájára osztja a szerző receptjeit és dekorációit, megannyi teljes oldalas fotóval és aprólékos grafikákkal, vázlatokkal illusztrálva,  megkönnyítve elkészítésüket. Professzionális színt, egy profi cukrásztól az Ecole Bellouet Conseil Paris iskolából.

Photo: Ecole Bellouet Conseil Paris

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Johan Martin
Kiadó: Ecole Bellouet Conseil Paris
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9782918223054
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21.5 x 30 x 2 cm
Súly: 1.65 kg
Oldalszám: 350
Ár: 41 990 Ft
(39 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Packaged for Life - Chocolate

Packaged for Life - Chocolate

Amikor sietve elfogyasztjuk azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk, gyakran gondolkodás nélkül figyelmen kívül hagyjuk vagy eldobjuk a csomagolást. Bár sokan azzal érvelnek, hogy ezeknek nincs jelentőségük, vagy meg kellene szüntetni őket a környezet megóvása érdekében, a csomagolástervezésben sokkal több van, mint amilyennek látszik. 


Szerzők: by Victionary

Ikarus invites the world's best chefs VOL10

Ikarus invites the world's best chefs VOL10

Martin Klein Executive séf immár tizedik alkalommal ad be exkluzív betekintést az Ikarus Étterem kulisszái mögé, bemutatva az év vendégséfjeit, ismertetve rendkívüli étlapjukat, és megmutatva, hogyan készítsd újra a világ legjobb séfjeinek ételeit.


Travel Cake by GARUHARU

Travel Cake by GARUHARU

Végül elkészült a GARUHARU MASTER BOOK SOROZAT 4. kiadása, a Travel Cake by Garuharu.


Szerzők: Yun Eunyoung

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).