Signature
Entremets et Petits Gâteaux

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait.
A könyv torták, desszertek és péksütemények témájára osztja a szerző receptjeit és dekorációit, megannyi teljes oldalas fotóval és aprólékos grafikákkal, vázlatokkal illusztrálva, megkönnyítve elkészítésüket. Professzionális színt, egy profi cukrásztól az Ecole Bellouet Conseil Paris iskolából.
Photo: Ecole Bellouet Conseil Paris






Termékinformációk
Szerző: | Johan Martin |
Kiadó: | Ecole Bellouet Conseil Paris |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9782918223054 |
Nyelv: | Angol-Francia |
Méretek: | 21.5 x 30 x 2 cm |
Súly: | 1.65 kg |
Oldalszám: | 350 |
Ár: |
41 990 Ft (39 990 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
French Charcuterie at Home - Terrines, Rillettes, Saucisses, & Patés En Croûte

A híres párizsi Maison Verot-ból 89 hozzáférhető recept érkezik, amelyeket apa és fia, Gilles és Nicolas Vérot készítettek.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.