Barion Pixel

The French Laundry, Per Se

Thomas Keller


« Vissza | Szerzők: Thomas Keller
  2020. augusztus 01. 16:28

The French Laundry, Per Se

Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét. 


Thomas Keller (The French Laundry / Per Se) éttermeinek konyháit közös filozófia köti össze – amelyek egyedülállóak a fine dining étkezés világában. Az ötletek oda-vissza ugrálnak a kreativitás, a tudás, az innováció, a kiválóság táncán. Ez egy kapcsolat, amely az együttműködés leginkább a megtestesítője és az egész nagyobb, mint a részek összessége, és mindezt a French Laundry és Per Se konyháján készítik, aprólékos részleteket adva 70 szeretett különleges fogásnak. Mesterkurzus, a mai kortárs főzési színvonalon.
Megtanuljuk a dehidratáló használatát a gyümölcsök és zöldségek ízének és textúrájának fokozására, ropógosok készítését. A konyhában keletkező hulladék korlátozása érdekében a zöldségek erjesztését, mártások ízének mélyítésére.

És ez az elengedhetetlen Keller-tulajdonság, hogy egy klasszikusat elővegyen és újra feltalálja azt: mint például a francia hagymalevest gomba esszenciával, marha pofával, Comté mousse-al, vagy a klasszikus crème brûlée, melyet krémes fagylattal és ropogós cukor tuile-el ábrázoltak a karamellizált bevonat utánozására.
További 40 olyan recept is megtalálható, amelyek az otthoni főzés fokozását szolgálják. Néhány alapvető recept, mint például a beurre manié és a béchamel legjobb verziói, és más szokatlanabbak, köztük a ramen leves (más néven a Super Stock).

És végül technikai megjegyzésekkel, a gazdálkodókról és a beszállítókról szóló történetekkel, valamint Thomas Keller kinyilatkoztató esszéivel - „A mosogatógép tanulságai”, zárul. 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Thomas Keller
Kiadó: Workman Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781579658496
Nyelv: Angol
Méretek: 27.9 x 27.9 x 4.2 cm
Súly: 2.6 kg
Oldalszám: 400
Ár: 24 990 Ft
(23 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Japan - The Vegetarian Cookbook

Japan - The Vegetarian Cookbook

A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.


Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Vibrant Vegetables - 20+ Vegetables, 100+ Recipes

Ez a zöldséges szakácskönyv a zöldségek természetes jóságát ünnepli minden napra és minden alkalomra, több mint 100 recepttel a hét egy, több vagy minden napjára.


Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre.