Szerző: Paco Torreblanca
Radix
!['Radix Radix](/static/content/books/cover_img/0//thumb/655.jpg?201047575197261)
Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…
Paco Torreblanca
!['Paco Torreblanca Paco Torreblanca](/static/content/books/cover_img/0//thumb/374.jpg?305731305122621)
Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).