Barion Pixel

Radix

Paco Torreblanca


« Vissza | Szerzők: Paco Torreblanca
  2019. december 07. 18:35

Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…


És mindezt minden idők egyik legnagyobb cukrászától, Paco Torreblanca által készítve. Időtlen, örök munka, amely túlmutat trendeken és a közösségi hálókon. Paco Torreblanca az egyszerűség, a természetesség és az optimalizálás értékét tanítja meg nekünk, így a könyv egyértelmű kísérletet mutat be a sok recept és folyamat egyszerűsítésére. Például egy alap crème pâtissière-ből több mint tucat ízesített krémet készíthetünk, amelyek viszont töltelékként használhatók a petit choux-k széles skálájához.
Miért bonyolítja az életét az összetett receptekkel, ha egyszerűsíthetők, és ezáltal a műhelyek és különösen a cukrászdák vagy a pékségek termelékenyebbé válhatnak? 

Photo: Vilbo

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paco Torreblanca
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788412131406
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23.5 x 28 x 2.5 cm
Súly: 1.8 kg
Oldalszám: 280
Ár (AKCIÓS): 25 990 Ft helyett: 22 990 Ft
Státusz: Raktáron

Paco Roncero

Paco Roncero

Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében. 


Szerzők: Paco Pérez

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash