Radix

Paco Torreblanca


« Vissza | Szerzők: Paco Torreblanca
  2019. december 07. 18:35

Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…


És mindezt minden idők egyik legnagyobb cukrászától, Paco Torreblanca által készítve. Időtlen, örök munka, amely túlmutat trendeken és a közösségi hálókon. Paco Torreblanca az egyszerűség, a természetesség és az optimalizálás értékét tanítja meg nekünk, így a könyv egyértelmű kísérletet mutat be a sok recept és folyamat egyszerűsítésére. Például egy alap crème pâtissière-ből több mint tucat ízesített krémet készíthetünk, amelyek viszont töltelékként használhatók a petit choux-k széles skálájához.
Miért bonyolítja az életét az összetett receptekkel, ha egyszerűsíthetők, és ezáltal a műhelyek és különösen a cukrászdák vagy a pékségek termelékenyebbé válhatnak? 

Photo: Vilbo

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Paco Torreblanca
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788412131406
Nyelv: Angol-Spanyol
Súly: 1.8 kg
Oldalszám: 280
Ár: 25 990 Ft

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.


Complete Bordeaux - 3rd edition

Complete Bordeaux - 3rd edition

A Bordeaux borai világszerte elismerten a világ legjobbjai közé tartoznak. A The Complete Bordeaux a világ legszebb és klasszikus szövegének teljesen átdolgozott és frissített változata, a híres borkészítő Stephen Brook egy páratlan felmérést nyújt a régióról és bórairól. 


Szerzők: Stephen Brook

Rum

Rum

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.


Mastering Bread

Mastering Bread

A Marc Vetri „kenyér program” egy évtizede kezdődött és szerepet játszott abban az amerikai mozgalomban, ami a csúcsminőségű kenyeret szándékozott visszahelyezni az ételkultúra középpontjába.