Radix
Paco Torreblanca
Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…
És mindezt minden idők egyik legnagyobb cukrászától, Paco Torreblanca által készítve. Időtlen, örök munka, amely túlmutat trendeken és a közösségi hálókon. Paco Torreblanca az egyszerűség, a természetesség és az optimalizálás értékét tanítja meg nekünk, így a könyv egyértelmű kísérletet mutat be a sok recept és folyamat egyszerűsítésére. Például egy alap crème pâtissière-ből több mint tucat ízesített krémet készíthetünk, amelyek viszont töltelékként használhatók a petit choux-k széles skálájához.
Miért bonyolítja az életét az összetett receptekkel, ha egyszerűsíthetők, és ezáltal a műhelyek és különösen a cukrászdák vagy a pékségek termelékenyebbé válhatnak?
Photo: Vilbo






Termékinformációk
| Szerző: | Paco Torreblanca |
| Kiadó: | Vilbo Editores |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9788412131406 |
| Nyelv: | Angol-Spanyol |
| Méretek: | 23.5 x 28 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.8 kg |
| Oldalszám: | 280 |
| Ár (AKCIÓS): |
|
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Chocolatier's Shop
Ha Ön igazi csokoládészakértő, akkor a The Chocolatier’s Shop az Ön professzionális bibliája. Ebben a könyvben választ talál minden kérdésre, amellyel elindíthatja vagy bővítheti csokoládéboltját: Hogyan építsem fel, vagy bővítsem tovább a márkám?
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Cenador de Amós
Kifinomult egyszerűség, különös tekintettel a részletekre, amely új határokat keres, ezáltal az ételeket egy másik szintre emeli.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.