Kiadványok: Vilbo Editores
So Good Magazine #32
!['So Good Magazine #32 So Good Magazine #32](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1079.jpg?088493917127252)
Minden új So Good… magazin egy kis darabka a legjobb süteményekből, amit teljes szeretettel szolgálunk fel. Pillanatkép a szakma nemzetközi szintű valóságáról, annak minden árnyalatával és egyediségével együtt.
So Good Magazine #31
!['So Good Magazine #31 So Good Magazine #31](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1026.jpg?704209407196642)
Ez, a So Good No31 az elmúlt évek egyik legőrültebb száma? A válasz: igen. Kicsit megunva a divatot, a kiszámíthatót, a helytállót és a helyeset, eszünkbe jutott nyolc szakembertől a következőket kérdezni: Mernének-e közzétenni három "politikailag" inkorrekt alkotást, amelyek nem követik a bevett szabályokat? „huligán” desszerteket akár összetételükben, formátumukban, ízkombinációkban, vagy esztétikailag és üzenetükben?
Remember 28ºC - Jose Romero - Panettone
!['Remember 28ºC - Jose Romero - Panettone Remember 28ºC - Jose Romero - Panettone](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1000.jpg?108544696146622)
28°C-on, készítjük és kelesztjük a kovászt. 28°C-on kivesszük az első tésztát a keverőből. 28°C-on megy végbe az első fermentáció. 28ºC a tészta végső hőmérséklete a második dagasztás után, és 28ºC-on újra erjed a formákban. Végül 28°C-ra le kell hűteni a termék maghőjét a zacskóba helyezés előtt. Emlékezz 28°C.
Mini by Xavi Donnay
!['Mini by Xavi Donnay Mini by Xavi Donnay](/static/content/books/cover_img/0//thumb/960.jpg?94836028617508)
A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki.
So Good Magazine #29
!['So Good Magazine #29 So Good Magazine #29](/static/content/books/cover_img/0//thumb/931.jpg?017229276144142)
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
All About Baguette
!['All About Baguette All About Baguette](/static/content/books/cover_img/0//thumb/883.jpg?735674356197393)
Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését.
So Good Magazine #27
!['So Good Magazine #27 So Good Magazine #27](/static/content/books/cover_img/0//thumb/857.jpg?356171246151771)
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Reasoned Gourmandise
!['Reasoned Gourmandise Reasoned Gourmandise](/static/content/books/cover_img/0//thumb/816.jpg?800813236111731)
Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.
FILES by Ramon Morató
!['FILES by Ramon Morató FILES by Ramon Morató](/static/content/books/cover_img/0//thumb/799.jpg?820255146144221)
A világ egyik legelismertebb cukrásza, szakembere 15 innovatív projektet állított össze, amelyekben a jelenlegi cukrászatot és a csokoládét a tudomány, az antropológia, a táplálkozás, a szociológia, a dizájn és a kézművesség prizmáján keresztül elemzi.
Essence - The importance of aromas in the creation of new ice creams and desserts
!['Essence - The importance of aromas in the creation of new ice creams and desserts Essence - The importance of aromas in the creation of new ice creams and desserts](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1059.jpg?045762517115001)
Essence by Jesús Escalera - Az aromák jelentősége új fagylaltok és desszertek létrehozásában.
Egy másik kézikönyv, tele praktikus kulcsokkal, amelyek segítségével a fagylalt, a sütemény és általában az édes „konyhák” szakemberei sikeres és meglepő ízkombinációkat hozhatnak létre.
So Cool No1 Magazine
!['So Cool No1 Magazine So Cool No1 Magazine](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1017.jpg?366757007184381)
SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció).
So Good Magazine #30
!['So Good Magazine #30 So Good Magazine #30](/static/content/books/cover_img/0//thumb/980.jpg?534400986173773)
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
The Cacao Alphabet
!['The Cacao Alphabet The Cacao Alphabet](/static/content/books/cover_img/0//thumb/954.jpg?494364186136422)
A Cacao Alphabet könyv az új „kakaópor referencia” szakemberek számára, amelyet séfek és kakaó „szakértők” készítettek.
Bachour Buffets
!['Bachour Buffets Bachour Buffets](/static/content/books/cover_img/0//thumb/912.jpg?02366396618484)
A hetedik könyvében kellett szerepelnie, amikor Antonio Bachour sokkal „bachourabb”, mint valaha. A Bachour Buffets az ő nagy műve, az ő hagyatéka.
So Good Magazine #28
!['So Good Magazine #28 So Good Magazine #28](/static/content/books/cover_img/0//thumb/892.jpg?219045756193352)
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
So Good Recipes 3
!['So Good Recipes 3 So Good Recipes 3](/static/content/books/cover_img/0//thumb/882.jpg?937703356181731)
A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását
Break! by Eric Ortuno
!['Break! by Eric Ortuno Break! by Eric Ortuno](/static/content/books/cover_img/0//thumb/831.jpg?336286656175111)
Sablé, ostyatekercs, leveles tészta, aprósütemény, ropogós, keksz, carquinyolis (katalán keksz), ostya, speculoos keksz, baklava, linzer, cigarellos, grissini: Mi a közös ezekben a különlegességekben? Nos, eltörnek, szuggesztív hangot adnak ki, olyan ropogást, amely finom textúrájukról árulkodik. Ez az angol „break” szó első jelentése.
So Good Magazine #26
!['So Good Magazine #26 So Good Magazine #26](/static/content/books/cover_img/0//thumb/800.jpg?496846526179271)
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Bachour Gastro
!['Bachour Gastro Bachour Gastro](/static/content/books/cover_img/0//thumb/719.jpg?23546460610759)
Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.