So Good Recipes 4
The most complete modern pastry recipe book.

Fedezze fel a So Good #4-et – 384 oldalon, több mint 1700 válogatott recepttel, 158 legjobb cukrásztól világszerte. Nélkülözhetetlen, professzionális és megbízható forrás a modern cukrászati inspirációhoz és precizitáshoz.
100%-ban professzionális, 100%-ban megbízható
Ahogy az már szokás, a So Good.. magazin minden nyolcadik számából összeállítást adunk ki az adott kiadásokban megjelent összes receptből, téma szerint csoportosítva (mousse-ok mousse-okkal, zselék zselékkel és piskóták piskótával, stb.). Három sikeres kiadás után a So Good.. Recipes #4 - tartalmazza a So Good Nr. 25–32. számok összes receptjét. Bár a kiadványban bemutatott lenyűgöző adatok kiemelik a magazin jelentős értékét, a So Good.. Recipes sokkal több, mint egy egyszerű receptkönyv.
384 oldalas terjedelme és közel 1700 receptje, összesen 158 szerzőtől a világ minden tájáról, kiemeli mennyiségi értékét.
Sőt, ez az egyedülálló receptkönyv kiválóan alkalmas a modern cukrászattal kapcsolatos minőségi szempontok felmérésére. Ahogy a So Good magazinban is, a résztvevő cukrászok a szabad választásuk alapján bármit bemutathatnak, amit megfelelőnek tartanak, így következtetéseket vonhatunk le a szakemberek preferenciáiról a különböző típusú feldolgozásokkal kapcsolatban (péksütemények, pultos sütemények, csokoládé, tányérdesszertek, snackek...), valamint kedvenc ízeikről (különféle gyümölcsök, diófélék, csokoládék, fűszernövények és fűszerek...).
És nem akármelyik séf ízléséről beszélünk, hanem a világ legjobbjairól. Ez a minőségi jelentősége ennek a rendkívül szokatlan receptkönyvnek.
Például, ha a gyümölcsökről beszélünk, a királynőjük a málna, amelyet ebben a receptkönyvben akár 66 alkalommal is felhasználnak, ezt követi az eper 47 recepttel, az alma (35), a mangó (33) és a maracuja (27). A citrusféléket félretesszük, mivel – a levük mellett – héjukat és ízüket adják számtalan receptben, például tésztákban, krémekben, habokban vagy zselékben. Ezen gyümölcsök közül a citrom dominál 177 előfordulással, ezt követi a yuzu (98) és a narancs (78). A diófélék terén a mandula a leggyakrabban használt, akár 191 előfordulással, a mogyoró következik (111), a pisztácia pedig a harmadik helyen áll (42), megelőzve a földimogyorót (32). Ami a csokoládét illeti, a leggyakrabban használt a fehér csokoládé, amely akár 203 receptben is megtalálható, ezt követi az étcsokoládé (176) és a tejcsokoládé (102).
És azt is megerősítjük, hogy a sült tészták dominálnak más típusú süteményekkel, például a friss - látvány - pultos árukkal vagy a csokoládékkal szemben. A Viennoiserie minden változatában, sütemények, panettonék és kekszek egyértelműen megnyerik a csatát a mousse-ok és krémek felett.
Ahogy néhány évvel ezelőtt bejelentettük, a sütő győzött a fagyasztó felett. De a kíváncsiságokon, ízeken és preferenciákon túl egy ilyen receptkönyv fő célja, hogy a cukrászati és desszertszakemberek megtalálják, amit keresnek.
És nem is akármit, hanem azt, amire szükségük van, gyorsan és egyszerűen. Mivel a receptek családok, részek és alfejezetek szerint vannak rendszerezve, az olvasó, aki valami olyan különlegesre vágyik, mint az étcsokoládé mousse, nemcsak egyetlen példát talál, hanem akár 17 különböző recepthez is hozzáférhet, akárhány szerzőtől.
Így összehasonlíthatják őket, és kiválaszthatják a nekik legjobban tetszőt. Ugyanez vonatkozik a 23 pâte à choux receptre, a 15 tojásmentes gyümölcskrémre, a 34 habcsókra vagy a 11 málnás zselére is, hogy csak néhány példát említsünk. Valóban, rengeteg recept létezik. Ez tény. Az internet megsokszorozta az információk mennyiségét, és ma már szinte bármit könnyű megtalálni néhány másodperc alatt. De pontosan a rendelkezésre álló információk túlzott mennyiségében rejlik az egyik fő hátrány – a megbízhatóság hiánya.
A So Good…Recipes elérhetővé teszi az ágazat számára azokat a recepteket, amelyeket a legjobb szakácsok használnak a mindennapi munkájuk során, 100%-ban professzionálisan és 100%-ban megbízhatóan.
A kiadványban szereplő receptkategóriák:
- Sponge cakes and bakes
- Sablés, crumbles ad other crispy dough
- Mousses
- Creams, crémeux, egg-free creams
- Ganaches and other bonbon fillings
- Pralinés, gianduja and other
- Ice creams and sorbets
- Gels, gelées, pâtes de fruit
- Glazes and sprays
- Sauces, syrups, soups, jams
- Caramels, tuiles, croustillants
- Drinks, foams, sands
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. április 30. |
ISBN: | 2013-2034 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 22 x 2 cm |
Súly: | 1.1 kg |
Oldalszám: | 332 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Foie Gras

A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.
KitchenAid Mix with the Best

Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.