Barion Pixel

Desserts

Der Pâtissier von Tanja Grandits


« Vissza | Szerzők: Tanja Grandits, Julien Duvernay
  2019. november 24. 17:53

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


Ebben a könyvben Duvernay részletesen és érthetően bemutatja, hogyan készíti desszertjeit, hogy akár otthon is sikeresen elkészíthetőek legyenek. Kilenc fejezetben a citrusfélék, a teák, a gabonafélék, a karamella, a bors, a zöldségek, a virágok, a gyógynövények és az olajok, édes kombinációkká, szokatlan alkotássokká alakulnak. A kiadvány körülbelül 70 receptet tartalmaz, mely kiegészül a termékek és technikák szószedetével.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Tanja Grandits, Julien Duvernay
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2016. március 30.
ISBN: 9783038009054
Nyelv: Német
Méretek: 21.5 x 27 x 2.7 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 240
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.


The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller