Barion Pixel

Desserts

Der Pâtissier von Tanja Grandits


« Vissza | Szerzők: Tanja Grandits, Julien Duvernay
  2019. november 24. 17:53

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


Ebben a könyvben Duvernay részletesen és érthetően bemutatja, hogyan készíti desszertjeit, hogy akár otthon is sikeresen elkészíthetőek legyenek. Kilenc fejezetben a citrusfélék, a teák, a gabonafélék, a karamella, a bors, a zöldségek, a virágok, a gyógynövények és az olajok, édes kombinációkká, szokatlan alkotássokká alakulnak. A kiadvány körülbelül 70 receptet tartalmaz, mely kiegészül a termékek és technikák szószedetével.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Tanja Grandits, Julien Duvernay
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2016. március 30.
ISBN: 9783038009054
Nyelv: Német
Méretek: 21.5 x 27 x 2.7 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 240
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cuines,33

Cuines,33

Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé. 


Szerzők: Edwin Menue


Szerzők:

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Eataly: All About Pasta

Eataly: All About Pasta

Tanuljon még tésztát készíteni autentikus olasz módon, az Eataly, a világ legnagyobb olasz ételpiacának séfjeivel, tanácsaikkal és technikáikkal. A száraztól a friss-és töltött tésztákig ez a kiadvány Olaszország tésztaszakértőinek bölcsességét halmozza fel és ételeket mutat be, sok klasszikust és sokat modern csavarral, mindenki kedvencét.


Szerzők: Eataly