Barion Pixel

Desserts

Der Pâtissier von Tanja Grandits


« Vissza | Szerzők: Tanja Grandits, Julien Duvernay
  2019. november 24. 17:53

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


Ebben a könyvben Duvernay részletesen és érthetően bemutatja, hogyan készíti desszertjeit, hogy akár otthon is sikeresen elkészíthetőek legyenek. Kilenc fejezetben a citrusfélék, a teák, a gabonafélék, a karamella, a bors, a zöldségek, a virágok, a gyógynövények és az olajok, édes kombinációkká, szokatlan alkotássokká alakulnak. A kiadvány körülbelül 70 receptet tartalmaz, mely kiegészül a termékek és technikák szószedetével.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Tanja Grandits, Julien Duvernay
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2016
Forgalmazás kezdete: 2016. március 30.
ISBN: 9783038009054
Nyelv: Német
Méretek: 21.5 x 27 x 2.7 cm
Súly: 1.32 kg
Oldalszám: 240
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

La Tasquita De Enfrente

La Tasquita De Enfrente

Juanjo López 20 éve vette át a madridi La Tasquita de Enfrente vezetését. Attól a pillanattól fogva, a séf a legnagyobb tiszteletnek örvend, az őszintesége, a dolgok esszenciájának megragadása, és az időtlen luxusról kialakított sajátos képe miatt. A legjobb séfek és legigényesebb ínyencek az ízek védelmezőjeként dicsőítik.


Szerzők: Juanjo López

Bien Cuit

Bien Cuit

A Bien Cuit, Zachary Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből. 


Szerzők: Zachary Golper

Gaucho - The Spirit of Argentina - A Cookbook

Új
Gaucho -  The Spirit of Argentina - A Cookbook

A Gaucho több mint 20 éve szolgál fel argentin steaket – amelyet széles körben a világ legjobbjának tartanak.


Szerzők: Anthony Ekizian

The Real Japanese Izakaya Cookbook

The Real Japanese Izakaya Cookbook

Hozd haza a bulit ezzel a japán „pub” ihletésű szakácskönyvvel. Az Izakaya főzés lényege, hogy kiadós és ízletes japán ételeket kóstoljon italokkal és barátokkal a helyi társalgóban.