Barion Pixel

The Last Bite

A Whole New Approach to Making Desserts Through the Year


« Vissza | Szerzők: Anna Higham
  2024. december 05. 12:41

The Last Bite

Átfogó útmutató a modern desszertekhez, amely megtanítja az édes fogások elkészítésére, strukturálására és fűszerezésére, és végső soron a desszertkészítés valódi megértésére.


Ebben a forradalmi könyvben a díjnyertes cukrász, Anna Higham arra biztat, hogy a desszert elkészítéséhez úgy közelítsen, mint a főzéshez: vonja be érzékeit, kóstolja meg, fűszerezze, és hagyja, hogy a hozzávalók ragyogjanak.

Évszakonként feltárva az összetevőket, Anna felvázolja a készítési módok repertoárját, hogy fokozza a zamatot és az ízt. Megmutatja, hogyan dolgozz gyümölccsel; desszertet készíteni; és megvizsgálja a fűszerezést, a szerkezetet és az állagot – ezzel segítve igazán megérteni a desszertkészítés „hogyan” és „miért” fogalmát.

A több mint 150 alkotóelemet -, lekvár-, hab- és egyéb receptet, valamint több mint 45 tányérdesszertet tartalmazó The Last Bite a szezonális főzést és étkezést ellenállhatatlan, innovatív receptekkel ünnepli – az őszi fügelevél-fagylalttól a tavaszi bodza-ecetes habcsókig. Engedje, hogy Anna felrobbantsa előítéleteit arról, hogy milyenek lehetnek a desszertjei és milyen ízűek lehetnek ezzel az inspiráló, úttörő könyvvel.

A Szerzőről

Anna Higham egy díjnyertes cukrász, aki az Atlanti-óceán mindkét partján kelt hullámokat. Miután megtanulta a szakmáját a Gordon Ramsay Groupnál, Anna szerepet kapott a Gramercy Tavernben (New York) és a Lyle's and Flor-ban (London). Majd a Londoni The River Café cukrász részlegét vezette. Jelenleg saját cukrász / pékségét vezeti @anna.atthetable @quince.bakery

Photo by Kim Lightbody

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Anna Higham
Kiadó: DK
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2024. december 05.
ISBN: 9780241529577
Nyelv: Angol
Méretek: 18.4 x 27.2 x 2.5 cm
Súly: 0.92 kg
Oldalszám: 240
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Break! by Eric Ortuno

Break! by Eric Ortuno

Sablé, ostyatekercs, leveles tészta, aprósütemény, ropogós, keksz, carquinyolis (katalán keksz), ostya, speculoos keksz, baklava, linzer, cigarellos, grissini: Mi a közös ezekben a különlegességekben? Nos, eltörnek, szuggesztív hangot adnak ki, olyan ropogást, amely finom textúrájukról árulkodik. Ez az angol „break” szó első jelentése.


Szerzők: Eric Ortuño

Oren

Oren

Oren-ben az Oded Oren egyszerű, szezonális receptekkel ünnepli Tel Avivot, amelyek minden összetevő előtt tisztelegnek.


Szerzők: Oded Oren

XOK - Chocolate, Bars, Turrones, Snacks

XOK - Chocolate, Bars, Turrones, Snacks

David Gil és Ingrid Serra túlmutat a hagyományos nugát fogalmán, és sokkal tovább megy, belép a csokoládé, ganache, gianduja, praliné és marcipán világába.


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim