The Last Bite
A Whole New Approach to Making Desserts Through the Year

Átfogó útmutató a modern desszertekhez, amely megtanítja az édes fogások elkészítésére, strukturálására és fűszerezésére, és végső soron a desszertkészítés valódi megértésére.
Ebben a forradalmi könyvben a díjnyertes cukrász, Anna Higham arra biztat, hogy a desszert elkészítéséhez úgy közelítsen, mint a főzéshez: vonja be érzékeit, kóstolja meg, fűszerezze, és hagyja, hogy a hozzávalók ragyogjanak.
Évszakonként feltárva az összetevőket, Anna felvázolja a készítési módok repertoárját, hogy fokozza a zamatot és az ízt. Megmutatja, hogyan dolgozz gyümölccsel; desszertet készíteni; és megvizsgálja a fűszerezést, a szerkezetet és az állagot – ezzel segítve igazán megérteni a desszertkészítés „hogyan” és „miért” fogalmát.
A több mint 150 alkotóelemet -, lekvár-, hab- és egyéb receptet, valamint több mint 45 tányérdesszertet tartalmazó The Last Bite a szezonális főzést és étkezést ellenállhatatlan, innovatív receptekkel ünnepli – az őszi fügelevél-fagylalttól a tavaszi bodza-ecetes habcsókig. Engedje, hogy Anna felrobbantsa előítéleteit arról, hogy milyenek lehetnek a desszertjei és milyen ízűek lehetnek ezzel az inspiráló, úttörő könyvvel.
A Szerzőről
Anna Higham egy díjnyertes cukrász, aki az Atlanti-óceán mindkét partján kelt hullámokat. Miután megtanulta a szakmáját a Gordon Ramsay Groupnál, Anna szerepet kapott a Gramercy Tavernben (New York) és a Lyle's and Flor-ban (London). Majd a Londoni The River Café cukrász részlegét vezette. Jelenleg saját cukrász / pékségét vezeti @anna.atthetable @quince.bakery
Photo by Kim Lightbody
Termékinformációk
Szerző: | Anna Higham |
Kiadó: | DK |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. december 05. |
ISBN: | 9780241529577 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.4 x 27.2 x 2.5 cm |
Súly: | 0.92 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Korean Vegan Cookbook

Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.
Garuharu Book Collection

Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt.
Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.
Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.