The Last Bite
A Whole New Approach to Making Desserts Through the Year

Átfogó útmutató a modern desszertekhez, amely megtanítja az édes fogások elkészítésére, strukturálására és fűszerezésére, és végső soron a desszertkészítés valódi megértésére.
Ebben a forradalmi könyvben a díjnyertes cukrász, Anna Higham arra biztat, hogy a desszert elkészítéséhez úgy közelítsen, mint a főzéshez: vonja be érzékeit, kóstolja meg, fűszerezze, és hagyja, hogy a hozzávalók ragyogjanak.
Évszakonként feltárva az összetevőket, Anna felvázolja a készítési módok repertoárját, hogy fokozza a zamatot és az ízt. Megmutatja, hogyan dolgozz gyümölccsel; desszertet készíteni; és megvizsgálja a fűszerezést, a szerkezetet és az állagot – ezzel segítve igazán megérteni a desszertkészítés „hogyan” és „miért” fogalmát.
A több mint 150 alkotóelemet -, lekvár-, hab- és egyéb receptet, valamint több mint 45 tányérdesszertet tartalmazó The Last Bite a szezonális főzést és étkezést ellenállhatatlan, innovatív receptekkel ünnepli – az őszi fügelevél-fagylalttól a tavaszi bodza-ecetes habcsókig. Engedje, hogy Anna felrobbantsa előítéleteit arról, hogy milyenek lehetnek a desszertjei és milyen ízűek lehetnek ezzel az inspiráló, úttörő könyvvel.
A Szerzőről
Anna Higham egy díjnyertes cukrász, aki az Atlanti-óceán mindkét partján kelt hullámokat. Miután megtanulta a szakmáját a Gordon Ramsay Groupnál, Anna szerepet kapott a Gramercy Tavernben (New York) és a Lyle's and Flor-ban (London). Majd a Londoni The River Café cukrász részlegét vezette. Jelenleg saját cukrász / pékségét vezeti @anna.atthetable @quince.bakery
Photo by Kim Lightbody
Termékinformációk
Szerző: | Anna Higham |
Kiadó: | DK |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. december 05. |
ISBN: | 9780241529577 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.4 x 27.2 x 2.5 cm |
Súly: | 0.92 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Tipo 00 Cookbook - For People Who Love Pasta

Andreas Papadakis görög séf megnyitotta apró, kultikus melbourne-i tésztabárját, mert nem találta meg, azt, amit keresett: egy kivételes tál tésztát a legjobb alapanyagokból készítve, mely egész nap elérhető.
Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.
Ivan Ramen

2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.