Barion Pixel

Szerző: Heiko Antoniewicz

Sous vide - Heiko Antoniewicz

Sous vide - Heiko Antoniewicz

A teljesen új és átfogó standard munka. 50 összetett étel és sok átfogó alaprecept Heiko Antoniewicz csúcsszakácstól.


Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos. 

 

Umami

Umami

Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.


Flavour Pairing

Flavour Pairing

Heiko Antoniewicz, úttörő szakember, innovatív-kulináris művész. Segítséget nyújt az ízek párosításában, egy íz-aroma atlasz összeállításában, amely könnyen követhető elveken alapul. Ez az "íz párosítás."  A szerző, könyvének kézhezvételével lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy önállóan megtervezhessék harmonizáló ízeiket, aromáikat, italokat ajánljanak ételekhez.


Fine Dining Grill & BBQ

Fine Dining Grill & BBQ

Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.


Wilder Wald

Wilder Wald

Mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer második közös könyvükben olyan különleges ételeket mutat be, amilyeneket még sosem láthattunk. A kiváló fogások mellett az olvasó folyamatokat és főzési technikákat is megtanul.


Vegetarisch

Vegetarisch

A vegán és a vegetáriánus konyhát még ma is a gasztronómiában elhanyagoltan kezelik. A vegetáriánus konyha szegmensét izgalmassá tenni, sokrétű szabályt, ízlést kielégíteni egy szélsőséges kihívás minden szakember számára. Különösen akkor, ha nagymértékben megkísérlik a tejszínt és a vajat nélkülözni, annak érdekében, hogy a fő elemként használt alapanyagok jellegzetes, saját aromáik-ízük érvényesüljenek.