Flavour Pairing
Das Spiel der Aromen

Heiko Antoniewicz, úttörő szakember, innovatív-kulináris művész. Segítséget nyújt az ízek párosításában, egy íz-aroma atlasz összeállításában, amely könnyen követhető elveken alapul. Ez az "íz párosítás." A szerző, könyvének kézhezvételével lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy önállóan megtervezhessék harmonizáló ízeiket, aromáikat, italokat ajánljanak ételekhez.
Kombinációkról, íz harmóniákról olvashatunk, összefüggéseket ismerhetünk meg, az öt alap íz magyarázatával kiegészítve. Az íz és illat hatása különböző ingerekre, mint például a hőmérsékletre, vagy akár a tapintás a bőrön. A könyv 60 nagy horderejű receptet tartalmaz, mellyel a CHEF logikusan folytatja a korábban elkezdett szakmai munkát. A számtalan könyvet szerkesztő szakács évek óta az egyik leginnovatívabb szerzőnek számít Európában. Könyvei a kortárs gasztronómia szinte minden szegletét érinti, lefedi, precízen kidolgozott receptjei csodás ételfotókkal párosulnak. Antoniewicz, az aromapárosításról szóló könyve nem a kezdőknek szól, hanem annál inkább a praktizáló szakembereknek. A könyv fényképeiért természetesen a német Ralf Müller felelős.
Tekintsen bele a könyv beltartalmába ITT
Termékinformációk
Szerző: | Heiko Antoniewicz |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9783875150766 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 27 x 33 x 3 cm |
Súly: | 2.8 kg |
Oldalszám: | 376 |
Ár: |
29 890 Ft (28 467 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Cacao Alphabet

A Cacao Alphabet könyv az új „kakaópor referencia” szakemberek számára, amelyet séfek és kakaó „szakértők” készítettek.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.