Flavour Pairing
Das Spiel der Aromen
Heiko Antoniewicz, úttörő szakember, innovatív-kulináris művész. Segítséget nyújt az ízek párosításában, egy íz-aroma atlasz összeállításában, amely könnyen követhető elveken alapul. Ez az "íz párosítás." A szerző, könyvének kézhezvételével lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy önállóan megtervezhessék harmonizáló ízeiket, aromáikat, italokat ajánljanak ételekhez.
Kombinációkról, íz harmóniákról olvashatunk, összefüggéseket ismerhetünk meg, az öt alap íz magyarázatával kiegészítve. Az íz és illat hatása különböző ingerekre, mint például a hőmérsékletre, vagy akár a tapintás a bőrön. A könyv 60 nagy horderejű receptet tartalmaz, mellyel a CHEF logikusan folytatja a korábban elkezdett szakmai munkát. A számtalan könyvet szerkesztő szakács évek óta az egyik leginnovatívabb szerzőnek számít Európában. Könyvei a kortárs gasztronómia szinte minden szegletét érinti, lefedi, precízen kidolgozott receptjei csodás ételfotókkal párosulnak. Antoniewicz, az aromapárosításról szóló könyve nem a kezdőknek szól, hanem annál inkább a praktizáló szakembereknek. A könyv fényképeiért természetesen a német Ralf Müller felelős.
Tekintsen bele a könyv beltartalmába ITT





Termékinformációk
| Szerző: | Heiko Antoniewicz |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
| Kiadás éve: | 2013 |
| ISBN: | 9783875150766 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 27 x 33 x 3 cm |
| Súly: | 2.8 kg |
| Oldalszám: | 376 |
| Ár: |
29 890 Ft (28 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
French Classics by Chef Matthew Ryle
Raymond Blanc előszavával ez a könyv nélkülözhetetlen útmutató a klasszikus francia konyhához…
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.