Barion Pixel

The Food I Love - A New Edition

Beautiful Simple Food to Cook at Home


« Vissza | Szerzők: Neil Perry
  2023. október 13. 17:15

The Food I Love - A New Edition

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.


Ez több, mint egy receptkönyv – az olvasó számára készült, hogy főzhessen, tanuljon belőle, és egy életen át gyönyörködhessen benne.
Neil olyan módszereket, készségeket és bölcsességeket kínál, amelyek a Földközi-tenger táplálékából merítenek, és kiállták az idő próbáját. most átdolgozva és frissítve az olvasók új generációja számára.

Tartalmazza az egyszerű tanácsokat, a szakácskéstől a csirkehús feldolgozásáig és a hal filézéséig, mindenre, valamint 200 finom receptet minden alkalomra és szakképzettségi szintre – a könnyű reggelitől, a szendvicsektől a tenger gyümölcsei, hús- és zöldséges receptek széles választékáig, valamint az időtlen desszertekig. Ez az otthoni főzés a javából: egyszerű, szezonális és teljesen finom.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Neil Perry
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 13.
ISBN: 9781922616753
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 26 x 4 cm
Súly: 1.84 kg
Oldalszám: 440
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Finding Fire

Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét. 


Szerzők: Lennox Hastie

Fish and Shellfish

Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash