The Food I Love - A New Edition
Beautiful Simple Food to Cook at Home

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.
Ez több, mint egy receptkönyv – az olvasó számára készült, hogy főzhessen, tanuljon belőle, és egy életen át gyönyörködhessen benne.
Neil olyan módszereket, készségeket és bölcsességeket kínál, amelyek a Földközi-tenger táplálékából merítenek, és kiállták az idő próbáját. most átdolgozva és frissítve az olvasók új generációja számára.
Tartalmazza az egyszerű tanácsokat, a szakácskéstől a csirkehús feldolgozásáig és a hal filézéséig, mindenre, valamint 200 finom receptet minden alkalomra és szakképzettségi szintre – a könnyű reggelitől, a szendvicsektől a tenger gyümölcsei, hús- és zöldséges receptek széles választékáig, valamint az időtlen desszertekig. Ez az otthoni főzés a javából: egyszerű, szezonális és teljesen finom.
Termékinformációk
Szerző: | Neil Perry |
Kiadó: | Murdoch Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 13. |
ISBN: | 9781922616753 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20 x 26 x 4 cm |
Súly: | 1.84 kg |
Oldalszám: | 440 |
Ár: |
15 990 Ft (15 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét.
Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.