Barion Pixel

The Food I Love - A New Edition

Beautiful Simple Food to Cook at Home


« Vissza | Szerzők: Neil Perry
  2023. október 13. 17:15

The Food I Love - A New Edition

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.


Ez több, mint egy receptkönyv – az olvasó számára készült, hogy főzhessen, tanuljon belőle, és egy életen át gyönyörködhessen benne.
Neil olyan módszereket, készségeket és bölcsességeket kínál, amelyek a Földközi-tenger táplálékából merítenek, és kiállták az idő próbáját. most átdolgozva és frissítve az olvasók új generációja számára.

Tartalmazza az egyszerű tanácsokat, a szakácskéstől a csirkehús feldolgozásáig és a hal filézéséig, mindenre, valamint 200 finom receptet minden alkalomra és szakképzettségi szintre – a könnyű reggelitől, a szendvicsektől a tenger gyümölcsei, hús- és zöldséges receptek széles választékáig, valamint az időtlen desszertekig. Ez az otthoni főzés a javából: egyszerű, szezonális és teljesen finom.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Neil Perry
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. október 13.
ISBN: 9781922616753
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 26 x 4 cm
Súly: 1.84 kg
Oldalszám: 440
Ár: 13 990 Ft
(13 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


The Turkish Cookbook

The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.


Szerzők: Musa Dagdeviren

Cook with Joan Roca

Cook with Joan Roca

A Cook with Joan Roca lépésről lépésre, több mint 600 fényképpel tanítja meg az ételek elkészítésének, főzésének és tartósításának fő technikáit. Elmagyarázza a kulináris készségek létfontosságú alapjait és készségeit.


Szerzők: Joan Roca

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury