The Food I Love - A New Edition
Beautiful Simple Food to Cook at Home
Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.
Ez több, mint egy receptkönyv – az olvasó számára készült, hogy főzhessen, tanuljon belőle, és egy életen át gyönyörködhessen benne.
Neil olyan módszereket, készségeket és bölcsességeket kínál, amelyek a Földközi-tenger táplálékából merítenek, és kiállták az idő próbáját. most átdolgozva és frissítve az olvasók új generációja számára.
Tartalmazza az egyszerű tanácsokat, a szakácskéstől a csirkehús feldolgozásáig és a hal filézéséig, mindenre, valamint 200 finom receptet minden alkalomra és szakképzettségi szintre – a könnyű reggelitől, a szendvicsektől a tenger gyümölcsei, hús- és zöldséges receptek széles választékáig, valamint az időtlen desszertekig. Ez az otthoni főzés a javából: egyszerű, szezonális és teljesen finom.
Termékinformációk
Szerző: | Neil Perry |
Kiadó: | Murdoch Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 13. |
ISBN: | 9781922616753 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20 x 26 x 4 cm |
Súly: | 1.84 kg |
Oldalszám: | 440 |
Ár: |
15 990 Ft (15 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes
Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.
The Flavour Thesaurus - More Flavours
Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.
Tartine Book No.3
A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.