Barion Pixel

Fish for Dinner

Delicious Seafood Recipes to Cook at Home


« Vissza | Szerzők: Nathan Outlaw
  2023. május 05. 17:29

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. A Fish for Dinner című könyvében a Michelin-csillagos étterem séfje (outlaws.co.uk), Nathan Outlaw szakértő tanácsokat ad arról, hogy milyen halat és hogyan kell elkészíteni több mint 70 legjobb tengeri receptje mellett.

Az illusztrált elkészítési technikákkal, Nathan legjobb tippjével és minden receptet helyettesítő halfajjal könnyedén elkészítheti otthon a finom halas fogásait. A kiadós pörköltektől-ragukig a finom levesekig, a finomabb falatoktól a tökéletes serpenyős vacsorákig és a szuper tengeri salátáktól a füstös grillkülönlegességekig minden alkalomra van egy halétel.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nathan Outlaw
Kiadó: Kyle Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 06.
ISBN: 9781914239809
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 25.3 x 2.4 cm
Súly: 0.86 kg
Oldalszám: 224
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sweet Devotion

Sweet Devotion

Daniel Álvarez cukrászséf bemutatja a Sweet Devotion-t, kézműves péksütemények kortárs megközelítésben. Grandiózus értekezés a leveles-és brióstésztákról, alapos, a minőség felé való elhivatottság tekintetében naprakész mű, amely kifejezetten szakembereknek ajánlott. 


Szerzők: Daniel Álvarez

Restaurant Nathan Outlaw

Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.


Szerzők: Nathan Outlaw

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland