Barion Pixel

Fish for Dinner

Delicious Seafood Recipes to Cook at Home


« Vissza | Szerzők: Nathan Outlaw
  2023. május 05. 17:29

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. 



A Fish for Dinner című könyvében a Michelin-csillagos étterem séfje (outlaws.co.uk), Nathan Outlaw szakértő tanácsokat ad arról, hogy milyen halat és hogyan kell elkészíteni több mint 70 legjobb tengeri receptje mellett.

Az illusztrált elkészítési technikákkal, Nathan legjobb tippjével és minden receptet helyettesítő halfajjal könnyedén elkészítheti otthon a finom halas fogásait. A kiadós pörköltektől-ragukig a finom levesekig, a finomabb falatoktól a tökéletes serpenyős vacsorákig és a szuper tengeri salátáktól a füstös grillkülönlegességekig minden alkalomra van egy halétel.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nathan Outlaw
Kiadó: Kyle Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 06.
ISBN: 9781914239809
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 25.3 x 2.4 cm
Súly: 0.86 kg
Oldalszám: 224
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.


Szerzők: Jeffrey Cagnes

Pakistan - Recipes and Stories from the Country's Home Kitchens, Restaurants, and Roadside Stands

Pakistan - Recipes and Stories from the Country's Home Kitchens, Restaurants, and Roadside Stands

Pakisztán egy elsöprő és ambiciózus szakácskönyv, több mint 100 recepttel, amelyek a pakisztáni ételeket kulturális kontextusába helyezik.


Szerzők: Maryam Jillani

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León