Barion Pixel

Fish for Dinner

Delicious Seafood Recipes to Cook at Home


« Vissza | Szerzők: Nathan Outlaw
  2023. május 05. 17:29

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. 



A Fish for Dinner című könyvében a Michelin-csillagos étterem séfje (outlaws.co.uk), Nathan Outlaw szakértő tanácsokat ad arról, hogy milyen halat és hogyan kell elkészíteni több mint 70 legjobb tengeri receptje mellett.

Az illusztrált elkészítési technikákkal, Nathan legjobb tippjével és minden receptet helyettesítő halfajjal könnyedén elkészítheti otthon a finom halas fogásait. A kiadós pörköltektől-ragukig a finom levesekig, a finomabb falatoktól a tökéletes serpenyős vacsorákig és a szuper tengeri salátáktól a füstös grillkülönlegességekig minden alkalomra van egy halétel.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Nathan Outlaw
Kiadó: Kyle Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 06.
ISBN: 9781914239809
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 25.3 x 2.4 cm
Súly: 0.86 kg
Oldalszám: 224
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pie Style

Pie Style

Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.


Szerzők: Helen Nugent

Stuffed - The Sandwich Cookie Book

Stuffed - The Sandwich Cookie Book

Fagylaltos szendvicsek, whoopie pies-ok, macaronok, házi készítésű Oreo-k, egy ellenállhatatlan sütőskönyv és receptjei ezekhez a finom „szendvics” sütikhez és még sok máshoz.


Szerzők: Heather Mubarak

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.