Barion Pixel

Sushi Secrets

A Japanese Master's Ultimate Guide


« Vissza | Szerzők: Seiichi Sakanishi, Kazuhiko Tajima, Hiroshi Yoda
  2024. január 22. 12:26

Sushi Secrets

A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.


A sushi az egyik legnépszerűbb japán étel a világon. A sushi hagyományai és technikái nemzedékről nemzedékre öröklődnek a gyakornoki képzés során, amelyben a sushi szakácstanulók figyelik és megtanulják mestereik tudományát.

Ez a könyv bemutatja a technikákat minden egyes hal esetében, amelyet Seiichi Sakanishi sushiszakács készít, aki életét a finomítással töltötte, hogy finom sushit készítsen.
Az olvasók megismerkedhetnek a japán technika szellemével és kifinomultságával, amely a végső sushi elkészítésében rejlik; az optimális évszak és hely a legjobb minőségű hal megszerzéséhez; hogyan lehet azonosítani a jó halat és hogyan kell elkészíteni; A legjobb ízt és még sok minden mást kihozó technikákat részletesen ismertetjük meg.

A műfaji határokon túllépve ez a könyv nemcsak referenciaként szolgál a szakácsok számára szerte a világon, hanem ideális könyv a sushi szerelmeseinek, hogy elmélyítsék tudásukat és még jobban élvezhessék a sushit.

Kazuhiko Tajima művészeti igazgató és Hiroshi Yoda fotós nemcsak a sushi és a hal ételként való vonzerejét emelte ki, hanem vizuális szépségét is, így ez a könyv a művészeti könyvek kedvelőinek elismerését is elnyerheti.

Valóban kötelező könyv minden igazi sushi-rajongó számára, hogy mindent megértsen a sushi mély világáról.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Seiichi Sakanishi, Kazuhiko Tajima, Hiroshi Yoda
Kiadó: PIE
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2024. január 22.
ISBN: 9784756256614
Nyelv: Angol-Japán
Méretek: 17.1 x 22.8 x 2 cm
Súly: 0.76 kg
Oldalszám: 256
Ár (AKCIÓS): 12 990 Ft helyett: 10 990 Ft
Státusz: Raktáron

Archi fondant - Aurélien Cohen

Archi fondant - Aurélien Cohen

Az ízek és textúrák autentikus mestereként a tehetséges cukrász, Aurélien Cohen egy új alkotással tér vissza, amelyben a „fondant” minden árnyalatát feltárja.


Szerzők: Aurélien Cohen

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

The Great American Burger Book

The Great American Burger Book

Amerika vezető Burger szakértőjének végleges útmutatója a legínycsiklandóbb hamburgerek elkészítéséhez – új és továbbfejlesztett receptekkel bővítve és frissítve


Szerzők: George Motz

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.