Sushi Secrets
A Japanese Master's Ultimate Guide
A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.
A sushi az egyik legnépszerűbb japán étel a világon. A sushi hagyományai és technikái nemzedékről nemzedékre öröklődnek a gyakornoki képzés során, amelyben a sushi szakácstanulók figyelik és megtanulják mestereik tudományát.
Ez a könyv bemutatja a technikákat minden egyes hal esetében, amelyet Seiichi Sakanishi sushiszakács készít, aki életét a finomítással töltötte, hogy finom sushit készítsen.
Az olvasók megismerkedhetnek a japán technika szellemével és kifinomultságával, amely a végső sushi elkészítésében rejlik; az optimális évszak és hely a legjobb minőségű hal megszerzéséhez; hogyan lehet azonosítani a jó halat és hogyan kell elkészíteni; A legjobb ízt és még sok minden mást kihozó technikákat részletesen ismertetjük meg.
A műfaji határokon túllépve ez a könyv nemcsak referenciaként szolgál a szakácsok számára szerte a világon, hanem ideális könyv a sushi szerelmeseinek, hogy elmélyítsék tudásukat és még jobban élvezhessék a sushit.
Kazuhiko Tajima művészeti igazgató és Hiroshi Yoda fotós nemcsak a sushi és a hal ételként való vonzerejét emelte ki, hanem vizuális szépségét is, így ez a könyv a művészeti könyvek kedvelőinek elismerését is elnyerheti.
Valóban kötelező könyv minden igazi sushi-rajongó számára, hogy mindent megértsen a sushi mély világáról.




Termékinformációk
| Szerzők: | Seiichi Sakanishi, Kazuhiko Tajima, Hiroshi Yoda |
| Kiadó: | PIE |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. január 22. |
| ISBN: | 9784756256614 |
| Nyelv: | Angol-Japán |
| Méretek: | 17.1 x 22.8 x 2 cm |
| Súly: | 0.76 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár (AKCIÓS): |
|
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mirazur - Under the Sign of the Moon
A Mirazur, a „világ legjobb éttermének” gasztronómiai felfedezése és Mauro Colagreco séf kreatív víziója. Lépjen be Mauro Colagreco séf Mirazur varázslatos és ízletes világába, a három Michelin-csillagos éttermébe, amely a francia Riviéra mentén, a hegyek lábánál, a tengerre néz.
Patisserie Christophe Felder
Az összes hagyományos francia cukrászkészítmény otthon is elérhetővé, láthatóvá válik a könyv 800 oldala és 3,200 fotója által. “Minden komoly, magára is valamit adó profi és hobbi cukrász tudja, hogy a francia cukrászat a legkiválóbb a világon, a képzeletbeli koronát a franciák viselik, nincs kétség. A francia technikák elsajátításához egy írott recept kevés, az csak egy útmutató.
Patisserie Christophe Felder
Az összes hagyományos francia cukrászkészítmény otthon is elérhetővé, láthatóvá válik a könyv 800 oldala és 3,200 fotója által. “Minden komoly, magára is valamit adó profi és hobbi cukrász tudja, hogy a francia cukrászat a legkiválóbb a világon, a képzeletbeli koronát a franciák viselik, nincs kétség. A francia technikák elsajátításához egy írott recept kevés, az csak egy útmutató.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.