Barion Pixel

Tu Casa Mi Casa

Mexican Recipes for the Home Cook


« Vissza | Szerzők: Enrique Olvera, Luis Arellano, Gonzalo Gout, Daniela Soto-Innes
  2019. április 30. 12:27

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


Enriqe Olvera, a nemzetközi gasztronómiai színtér egyik vezető tehetsége, szülőhazája, Mexikó konyháját alkotja újra lenyűgöző, kortárs stílusban – ennek ellenére igazi szenvedélye az otthoni mexikói konyha. A Tu Casa Mi Casa egy óda Olvera szülőhazájához. 100, a szívéhez oly közel álló receptet oszt meg – a legalapvetőbb mexikói ételek javát – és arra biztat mindenkit, hogy építsenek bele repertoárjukba hagyományos és kortárs mexikói ízeket és alapanyagokat, függetlenül attól, hogy milyen messze laknak Mexikótól.

Enrique Olvera 2000-ben nyitotta meg a Pujolt Mexikóvárosban. Az étterem által elnyert díjak között említhetjük: White Guide Global Gastronomy Award; Latin America's 50 Best Restaurants (#4); World's 50 Best Restaurants (#13, 25); and Diners Club Lifetime Achievement Award Latin America.
Az Eno, egy laza, barátságos mexikóvárosi étkezde három létesítményét is ő vezeti, továbbá a Criollo-t Oaxaca-ban, a Cosme-t New Yorkban és Los Angelesben, továbbá az Atla-t New Yorkban.

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Enrique Olvera, Luis Arellano, Gonzalo Gout, Daniela Soto-Innes
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714879789
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 2.2 cm
Súly: 0.86 kg
Oldalszám: 240
Ár: 15 690 Ft
(14 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


Szerzők: Magnus Nilsson

Game

Game

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.


Szerzők: Covey Rice

China - The Cookbook

China - The Cookbook

A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.


Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat. 


Szerzők: Rene Redzepi