Tu Casa Mi Casa
Mexican Recipes for the Home Cook

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.
Enriqe Olvera, a nemzetközi gasztronómiai színtér egyik vezető tehetsége, szülőhazája, Mexikó konyháját alkotja újra lenyűgöző, kortárs stílusban – ennek ellenére igazi szenvedélye az otthoni mexikói konyha. A Tu Casa Mi Casa egy óda Olvera szülőhazájához. 100, a szívéhez oly közel álló receptet oszt meg – a legalapvetőbb mexikói ételek javát – és arra biztat mindenkit, hogy építsenek bele repertoárjukba hagyományos és kortárs mexikói ízeket és alapanyagokat, függetlenül attól, hogy milyen messze laknak Mexikótól.
Enrique Olvera 2000-ben nyitotta meg a Pujolt Mexikóvárosban. Az étterem által elnyert díjak között említhetjük: White Guide Global Gastronomy Award; Latin America's 50 Best Restaurants (#4); World's 50 Best Restaurants (#13, 25); and Diners Club Lifetime Achievement Award Latin America.
Az Eno, egy laza, barátságos mexikóvárosi étkezde három létesítményét is ő vezeti, továbbá a Criollo-t Oaxaca-ban, a Cosme-t New Yorkban és Los Angelesben, továbbá az Atla-t New Yorkban.
Termékinformációk
Szerzők: | Enrique Olvera, Luis Arellano, Gonzalo Gout, Daniela Soto-Innes |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9780714879789 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 27 x 2.2 cm |
Súly: | 0.86 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
15 690 Ft (14 943 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tanja Vegetarisch

A vegetáriánus főzés összhangban van a kor szellemével, de Tanja Grandits mindennapjaival is.
Cook with Joan Roca

A Cook with Joan Roca lépésről lépésre, több mint 600 fényképpel tanítja meg az ételek elkészítésének, főzésének és tartósításának fő technikáit. Elmagyarázza a kulináris készségek létfontosságú alapjait és készségeit.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.