Barion Pixel

Tu Casa Mi Casa

Mexican Recipes for the Home Cook


« Vissza | Szerzők: Enrique Olvera, Luis Arellano, Gonzalo Gout, Daniela Soto-Innes
  2019. április 30. 12:27

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


Enriqe Olvera, a nemzetközi gasztronómiai színtér egyik vezető tehetsége, szülőhazája, Mexikó konyháját alkotja újra lenyűgöző, kortárs stílusban – ennek ellenére igazi szenvedélye az otthoni mexikói konyha. A Tu Casa Mi Casa egy óda Olvera szülőhazájához. 100, a szívéhez oly közel álló receptet oszt meg – a legalapvetőbb mexikói ételek javát – és arra biztat mindenkit, hogy építsenek bele repertoárjukba hagyományos és kortárs mexikói ízeket és alapanyagokat, függetlenül attól, hogy milyen messze laknak Mexikótól.

Enrique Olvera 2000-ben nyitotta meg a Pujolt Mexikóvárosban. Az étterem által elnyert díjak között említhetjük: White Guide Global Gastronomy Award; Latin America's 50 Best Restaurants (#4); World's 50 Best Restaurants (#13, 25); and Diners Club Lifetime Achievement Award Latin America.
Az Eno, egy laza, barátságos mexikóvárosi étkezde három létesítményét is ő vezeti, továbbá a Criollo-t Oaxaca-ban, a Cosme-t New Yorkban és Los Angelesben, továbbá az Atla-t New Yorkban.

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Enrique Olvera, Luis Arellano, Gonzalo Gout, Daniela Soto-Innes
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714879789
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 2.2 cm
Súly: 0.86 kg
Oldalszám: 240
Ár: 15 690 Ft
(14 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Flavorama

Flavorama

Ismerje meg Arielle Johnsont – ő íztudós (annyira szereti az ízeket, hogy doktori fokozatot szerzett a témában). Ideje nagy részét azzal tölti, hogy segít a szakácsoknak abban, hogy jobban megértsék, mi történik az „ízek alatt”, és finom, új ételeket készítsenek. 


Szerzők: Arielle Johnson

Avanguardia

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland