Barion Pixel

Under Pressure

Cooking Sous-Vide


« Vissza | Szerzők: Thomas Keller
  2012. november 18. 23:44

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


A vákuumozott, alacsony hőmérsékletű vízfürdőben hőkezelt ételek íze, textúrája, színe utánozhatatlanul egyedi, természetes, mely sok esetben más gasztronómiai módszerrel nem készíthető el, vagy csak nagyon nehezen. Thomas Keller és csapata sok éves kísérletezéssel kidolgozták a számúkra legmeggyőzőbb ételrecepteket.  A kiadvány előszavában megszólal ajeles élelmiszer-tudós, író Harold McGee, a csodálatos fényképeket Deborah Jones ételfotós készítette.

 A kiadvány tartalma:

Előszó - Bevezető:

Miért a Sous-vide?

Az én utam a Sous-Vide-hoz

Chefek: Jonathan Benno, Corey Lee, Sebastien Rouxel

Az alapok:

Beállítások

Három alapelv

Négy alaptechnika

A biztonság

A konyhában

Az otthoni konyhában

Receptek:

Zöldségek és gyümölcsök

Hal és tengergyümölcsei

Szárnyas és húsok

Sajtok és desszertek

Alapok

Sous-Vide hőmérsékletek és idők

Elismerések

Index

A gyakorló, a témában informálódni, fejlődni, művelődni akaró szakembereknek, és a magas szinten főző hobbi szakácsoknak is ajánlható a kiadvány.Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Thomas Keller
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2008
ISBN: 9781579653514
Nyelv: Angol
Méretek: 29 x 29 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 295
Ár: 20 590 Ft
(19 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Project Smoke

Project Smoke

Amerika „mester grillezőjétől” egy részletes útmutató a hideg füstölés, meleg füstölés és füstölve sütés világáról, kiegészítve mintegy 100 innovatív receptből álló kollekcióval, mely mindenféle étel füstöléséről szót ejt, az első fogásoktól a desszertekig.


Szerzők: Steven Raichlen

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland