Complete Asian Cookbook - New, updated edition
by Charmaine Solomon

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Az 1976-os első kiadásakor azonnal klasszikusként beharangozott The Complete Asian Cookbook tizenöt ország 800 klasszikus és kortárs ételét tartalmazza. (India, Pakisztán, Srí Lanka, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Burma, Thaiföld, Kambodzsa, Laosz, Vietnam, Fülöp-szigetek, Kína, Korea és Japán).
A házi szakácsot szem előtt tartva írt Charmaine, receptjei egyértelműek, egyszerűen követhetők és minden alkalommal működnek.
A receptek és a fejezetbevezetők értékes információkat adnak a helyi ételek elkészítésének és felszolgálásának módjáról, míg az átfogó szószedet ismerteti az ismeretlen összetevőket (amelyek manapság egyre gyakoribbak a szupermarketekben). A Complete Asian Cookbook egy olyan könyv, amely minden háztartás konyhájában megtalálható.
Termékinformációk
Szerző: | Charmaine Solomon |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. február 26. |
ISBN: | 9781743799734 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.2 x 25.4 x 3.8 cm |
Súly: | 2.03 kg |
Oldalszám: | 656 |
Ár: |
16 890 Ft (16 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).
Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.