Complete Asian Cookbook - New, updated edition
by Charmaine Solomon

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Az 1976-os első kiadásakor azonnal klasszikusként beharangozott The Complete Asian Cookbook tizenöt ország 800 klasszikus és kortárs ételét tartalmazza. (India, Pakisztán, Srí Lanka, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Burma, Thaiföld, Kambodzsa, Laosz, Vietnam, Fülöp-szigetek, Kína, Korea és Japán).
A házi szakácsot szem előtt tartva írt Charmaine, receptjei egyértelműek, egyszerűen követhetők és minden alkalommal működnek.
A receptek és a fejezetbevezetők értékes információkat adnak a helyi ételek elkészítésének és felszolgálásának módjáról, míg az átfogó szószedet ismerteti az ismeretlen összetevőket (amelyek manapság egyre gyakoribbak a szupermarketekben). A Complete Asian Cookbook egy olyan könyv, amely minden háztartás konyhájában megtalálható.
Termékinformációk
Szerző: | Charmaine Solomon |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. február 26. |
ISBN: | 9781743799734 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.2 x 25.4 x 3.8 cm |
Súly: | 2.03 kg |
Oldalszám: | 656 |
Ár: |
16 890 Ft (16 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.
The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.
Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit.