Barion Pixel

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

by Charmaine Solomon


« Vissza | Szerzők: Charmaine Solomon
  2024. február 23. 10:46

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Az 1976-os első kiadásakor azonnal klasszikusként beharangozott The Complete Asian Cookbook tizenöt ország 800 klasszikus és kortárs ételét tartalmazza. (India, Pakisztán, Srí Lanka, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Burma, Thaiföld, Kambodzsa, Laosz, Vietnam, Fülöp-szigetek, Kína, Korea és Japán).

A házi szakácsot szem előtt tartva írt Charmaine, receptjei egyértelműek, egyszerűen követhetők és minden alkalommal működnek.

A receptek és a fejezetbevezetők értékes információkat adnak a helyi ételek elkészítésének és felszolgálásának módjáról, míg az átfogó szószedet ismerteti az ismeretlen összetevőket (amelyek manapság egyre gyakoribbak a szupermarketekben). A Complete Asian Cookbook egy olyan könyv, amely minden háztartás konyhájában megtalálható.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Charmaine Solomon
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. február 26.
ISBN: 9781743799734
Nyelv: Angol
Méretek: 20.2 x 25.4 x 3.8 cm
Súly: 2.03 kg
Oldalszám: 656
Ár: 18 690 Ft
(17 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:


Szerzők:

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Tartine Bread

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.