Barion Pixel

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

by Charmaine Solomon


« Vissza | Szerzők: Charmaine Solomon
  2024. február 23. 10:46

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Az 1976-os első kiadásakor azonnal klasszikusként beharangozott The Complete Asian Cookbook tizenöt ország 800 klasszikus és kortárs ételét tartalmazza. (India, Pakisztán, Srí Lanka, Indonézia, Malajzia, Szingapúr, Burma, Thaiföld, Kambodzsa, Laosz, Vietnam, Fülöp-szigetek, Kína, Korea és Japán).

A házi szakácsot szem előtt tartva írt Charmaine, receptjei egyértelműek, egyszerűen követhetők és minden alkalommal működnek.

A receptek és a fejezetbevezetők értékes információkat adnak a helyi ételek elkészítésének és felszolgálásának módjáról, míg az átfogó szószedet ismerteti az ismeretlen összetevőket (amelyek manapság egyre gyakoribbak a szupermarketekben). A Complete Asian Cookbook egy olyan könyv, amely minden háztartás konyhájában megtalálható.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Charmaine Solomon
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. február 26.
ISBN: 9781743799734
Nyelv: Angol
Méretek: 20.2 x 25.4 x 3.8 cm
Súly: 2.03 kg
Oldalszám: 656
Ár: 18 690 Ft
(17 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence

Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence

Nemzedékének vitathatatlanul egyik legjobb szakácsa, Gordon Ramsay fényes karriert futott be, és globális étterembirodalmat épített Londontól Bordeaux-ig és Szöultól Szingapúrig.

 


Chocolate

Chocolate

A csokoládé minősége, sokszínűsége és használhatósága sok szakembert foglalkoztat, hiszen az egyik legnehezebben elsajátítható technikákat követeli meg. 


Szerzők: Ramon Morató

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Patisserie William Curley

Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.

 

Szerzők: William Curley