The Mocktail Hour - Deliciously different zero-proof drinks for the sober-curious
by David T. Smith, Keli Rivers
Eljött az idő, hogy visszahódítsuk az ALKOHOLMENTES ITALOKAT a jellegtelen és unalmas kategóriából — ezzel a ZSENIÁLIS ALTERNATÍVÁKAT kínáló gyűjteménnyel, amely valódi ellenpárja az erős alkoholos italoknak.
A receptek között találsz shrubokat, hideg tea- és kávéalapú italokat, valamint izgalmas mocktailokat, amelyek a ZERO-PROOF (0%-os) italokat egészen új, ellenállhatatlanul finom szintre emelik.
Túl sokáig maradtak háttérben a sofőrök, méregtelenítők és absztinensek, amikor finom italokról volt szó. Most azonban egy új, egészségtudatos és “sober-curious” generáció végre szélesebb választékot követel magának. Ennek eredményeként a bartenderek kreatívabbak, mint valaha, és a mocktailok ma már alapvető elemei a bármenüknek — nem utólag odavetett, unalmas opciók.
A nemzetközi szeszmárkák is reagáltak a növekvő igényekre, így ma már számos alacsony vagy zéró alkoholtartalmú alternatíva érhető el a jól ismert klasszikusok modern megfelelőjeként, valamint teljesen új termékek is születnek, hogy kielégítsék a növekvő keresletet.
Ez a lenyűgöző italrecept-gyűjtemény bizonyítja, hogy az alkohol elhagyása nem jelenti az íz feladását. Mindenféle kedvnek megfelelő ital található benne — akár a frissességre, akár az édességre, a savasság csípésére vagy a keserűség határozottságára vágysz.
A receptek között szerepel többek között: Tea by the Sea, Espresso Love, Daisy Daisy, SuperSonic, Mint Limonana, Black Velvety, és még sok más!





Termékinformációk
| Szerzők: | David T. Smith, Keli Rivers |
| Kiadó: | Ryland Peters Small |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Tea / Tea |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. december 09. |
| ISBN: | 9781788797269 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19 x 23.5 x 1.5 cm |
| Súly: | 0.59 kg |
| Oldalszám: | 144 |
| Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Art of Gluten-Free Bread by Aran Goyoaga
Aran Goyoaga szerző tökélyre fejlesztette a gluténmentes sütés művészetét, és világszerte elismerést vívott ki azzal a képességével, hogy alternatív liszteket használva olyan kenyereket készít, amelyek gazdagok textúrában és ízben.
North
Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.