The Korean Vegan Cookbook
Reflections and Recipes from Omma's Kitchen

Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.
Ahogy Joanne elárulja, gyakran kérdezik tőle: "Hogyan lehetsz vegán és koreai?" A koreai konyha végül is a halszósz és a barbecue szinonimája. És bár a grillezett hús valóban elterjedt egyes koreai ételekben, az összetevők, amelyek a /bapsangokat/ kitöltötték Joanne asztalán – doenjang (erjesztett szójababmassza), gochujang (chili szósz), dashima (hínár) és még sok más – teljesen növényi eredetűek. -alapú, hihetetlenül ízletes és teljesen koreai.
A receptek egy része egyenesen az ő gyerekkorából származik: Jjajangmyun, a gazdag koreai-kínai feketebab tészta, amelyet születésnapokon evett, vagy a szerény Gamja Guk, egy burgonya-póréhagyma leves, amit apja készített.
A koreai vegán szakácskönyv a bevándorlók tapasztalatainak gazdag portréja, egyetemes életleckékkel. Azt ünnepli, hogy az ételek és azok, akiket szeretünk, milyen mélyen formálják identitásunkat.
Termékinformációk
Szerző: | Joanne Lee Molinaro |
Kiadó: | Avery Publishing Group |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. november 17. |
ISBN: | 9780593084274 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.2 x 26.5 x 2.8 cm |
Súly: | 1.27 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
14 990 Ft (14 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Eleven Madison Park

Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.
Culler de Pau

A tér alapvető a kulináris párbeszédünk során: A Culler-ben a saját területünk tolmácsai vagyunk; és arra törekszünk, hogy a vendégeink érezzék a földet annak terményein át: a környezetünkkel főzünk.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.