Barion Pixel

The Korean Vegan Cookbook

Reflections and Recipes from Omma's Kitchen


« Vissza | Szerzők: Joanne Lee Molinaro
  2022. november 17. 15:49

The Korean Vegan Cookbook

Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.


Ahogy Joanne elárulja, gyakran kérdezik tőle: "Hogyan lehetsz vegán és koreai?" A koreai konyha végül is a halszósz és a barbecue szinonimája. És bár a grillezett hús valóban elterjedt egyes koreai ételekben, az összetevők, amelyek a /bapsangokat/ kitöltötték Joanne asztalán – doenjang (erjesztett szójababmassza), gochujang (chili szósz), dashima (hínár) és még sok más – teljesen növényi eredetűek. -alapú, hihetetlenül ízletes és teljesen koreai.
A receptek egy része egyenesen az ő gyerekkorából származik: Jjajangmyun, a gazdag koreai-kínai feketebab tészta, amelyet születésnapokon evett, vagy a szerény Gamja Guk, egy burgonya-póréhagyma leves, amit apja készített.
A koreai vegán szakácskönyv a bevándorlók tapasztalatainak gazdag portréja, egyetemes életleckékkel. Azt ünnepli, hogy az ételek és azok, akiket szeretünk, milyen mélyen formálják identitásunkat.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Joanne Lee Molinaro
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2022. november 17.
ISBN: 9780593084274
Nyelv: Angol
Méretek: 21.2 x 26.5 x 2.8 cm
Súly: 1.27 kg
Oldalszám: 336
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Tartes et gâteaux de voyage

Tartes et gâteaux de voyage

A „Tartes et gâteaux de voyage, pâtisserie boulangère” (piték, torták és péksütemények elvitelre) egy hivatásos cukrászoknak szánt professzionális szakkönyv. Napjaink egyik nagy trendjével foglalkozik, a klasszikus, rusztikus és modern piték receptjeinek gazdag és változatos gyűjteményét mutatja be. 


The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.


Szerzők: Ken Forkish

Evolutions in Bread

Evolutions in Bread

A New York Times bestseller szerzője, a (Flour Water Salt Yeast és a The Elements of Pizza) megtanítja Önnek, hogyan magasztalhatja a szendvicskenyeret, a reggeli pirítóst és az általános kenyérsütést, felhasználva mindazt, amit az elmúlt évtizedben tanult a kenyerek tökéletesítéséről.


Szerzők: Ken Forkish