Barion Pixel

The Korean Vegan Cookbook

Reflections and Recipes from Omma's Kitchen


« Vissza | Szerzők: Joanne Lee Molinaro
  2022. november 17. 15:49

The Korean Vegan Cookbook

Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.


Ahogy Joanne elárulja, gyakran kérdezik tőle: "Hogyan lehetsz vegán és koreai?" A koreai konyha végül is a halszósz és a barbecue szinonimája. És bár a grillezett hús valóban elterjedt egyes koreai ételekben, az összetevők, amelyek a /bapsangokat/ kitöltötték Joanne asztalán – doenjang (erjesztett szójababmassza), gochujang (chili szósz), dashima (hínár) és még sok más – teljesen növényi eredetűek. -alapú, hihetetlenül ízletes és teljesen koreai.
A receptek egy része egyenesen az ő gyerekkorából származik: Jjajangmyun, a gazdag koreai-kínai feketebab tészta, amelyet születésnapokon evett, vagy a szerény Gamja Guk, egy burgonya-póréhagyma leves, amit apja készített.
A koreai vegán szakácskönyv a bevándorlók tapasztalatainak gazdag portréja, egyetemes életleckékkel. Azt ünnepli, hogy az ételek és azok, akiket szeretünk, milyen mélyen formálják identitásunkat.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Joanne Lee Molinaro
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2022. november 17.
ISBN: 9780593084274
Nyelv: Angol
Méretek: 21.2 x 26.5 x 2.8 cm
Súly: 1.27 kg
Oldalszám: 336
Ár: 13 690 Ft
(13 038 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Notebook - Pastries for Restaurants

Notebook - Pastries for Restaurants

Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.


American Sfoglino

American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.


Szerzők: Evan Funke

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában.