Barion Pixel

The Korean Vegan Cookbook

Reflections and Recipes from Omma's Kitchen


« Vissza | Szerzők: Joanne Lee Molinaro
  2022. november 17. 15:49

The Korean Vegan Cookbook

Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.


Ahogy Joanne elárulja, gyakran kérdezik tőle: "Hogyan lehetsz vegán és koreai?" A koreai konyha végül is a halszósz és a barbecue szinonimája. És bár a grillezett hús valóban elterjedt egyes koreai ételekben, az összetevők, amelyek a /bapsangokat/ kitöltötték Joanne asztalán – doenjang (erjesztett szójababmassza), gochujang (chili szósz), dashima (hínár) és még sok más – teljesen növényi eredetűek. -alapú, hihetetlenül ízletes és teljesen koreai.
A receptek egy része egyenesen az ő gyerekkorából származik: Jjajangmyun, a gazdag koreai-kínai feketebab tészta, amelyet születésnapokon evett, vagy a szerény Gamja Guk, egy burgonya-póréhagyma leves, amit apja készített.
A koreai vegán szakácskönyv a bevándorlók tapasztalatainak gazdag portréja, egyetemes életleckékkel. Azt ünnepli, hogy az ételek és azok, akiket szeretünk, milyen mélyen formálják identitásunkat.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Joanne Lee Molinaro
Kiadó: Avery Publishing Group
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2022. november 17.
ISBN: 9780593084274
Nyelv: Angol
Méretek: 21.2 x 26.5 x 2.8 cm
Súly: 1.27 kg
Oldalszám: 336
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Food of Sicily

The Food of Sicily

Ebben a teljesen új szakácskönyvben Fabrizia Lanzától, a világ egyik legnagyobb étkezési kultúrájáról, mintegy 75 receptet válogatott össze az otthoni szakácsok számára, egyben tiszteleg az összetevők, a szenvedélyek, hatások és a történelem előtt.


Szerzők: Fabrizia Lanza

Big Book of Cidermaking

Big Book of Cidermaking

Szakértő technikák ahhoz, hogyan fermentálja és ízesítse kedvenc ciderét.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash