The Curious Bartender Volume 1
The Artistry and Alchemy of Creating the Perfect Cocktail

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe.
Válogatott klasszikus koktélok sorának lebilincselő történetét meséli el és bemutatja azokat a legendás karaktereket, akik megalkották vagy ihletül szolgáltak ezeknek az italoknak. Tristan saját laboratóriumában minden egyes italt újra alkot, kortárs csavarokkal lehelve új életet ezekbe a régi klasszikusokba. Ha hű akar maradni az eredetihez, igyon egy Sazerac-ot vagy egy Rob Roy-t, vagy kísérletezzen a modern variációkkal és válassza a Green Fairy Sazerac-ot ’abszint levegővel’ vagy egy Insta-age Rob Roy-t. A külön szekció, ami minden koktélkeveréshez szükséges technikát bemutat, nélkülözhetetlenné teszi ezt a kiadványt minden koktélrajongó számára.
Termékinformációk
Szerző: | Tristan Stephenson |
Kiadó: | Ryland Peters Small |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9781849754378 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 23.5 x 2.6 cm |
Súly: | 0.89 kg |
Oldalszám: | 208 |
Ár: |
6 290 Ft (5 990 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Pasta Reinvented

Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.
The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.
Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.