Barion Pixel

The Curious Bartender Volume 1

The Artistry and Alchemy of Creating the Perfect Cocktail


« Vissza | Szerzők: Tristan Stephenson
  2019. március 05. 18:24

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe. 


Válogatott klasszikus koktélok sorának lebilincselő történetét meséli el és bemutatja azokat a legendás karaktereket, akik megalkották vagy ihletül szolgáltak ezeknek az italoknak. Tristan saját laboratóriumában minden egyes italt újra alkot, kortárs csavarokkal lehelve új életet ezekbe a régi klasszikusokba. Ha hű akar maradni az eredetihez, igyon egy Sazerac-ot vagy egy Rob Roy-t, vagy kísérletezzen a modern variációkkal és válassza a Green Fairy Sazerac-ot ’abszint levegővel’ vagy egy Insta-age Rob Roy-t.  A külön szekció, ami minden koktélkeveréshez szükséges technikát bemutat, nélkülözhetetlenné teszi ezt a kiadványt minden koktélrajongó számára.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tristan Stephenson
Kiadó: Ryland Peters Small
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781849754378
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.5 x 2.6 cm
Súly: 0.89 kg
Oldalszám: 208
Ár: 6 290 Ft
(5 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Pastries

Pastries

Pierre Hermé a világ egyik legismertebb sztárcukrásza. Az új könyvében, több mint 100 ízletes, klasszikus desszertet ismertet, rendkívüli részletességgel, a termékek keletkezési történeteivel kiegészítve.


Szerzők: Pierre Hermé

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Mini by Xavi Donnay

Mini by Xavi Donnay

A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki. 


Szerzők: Xavi Donnay