Barion Pixel

The Curious Bartender Volume 1

The Artistry and Alchemy of Creating the Perfect Cocktail


« Vissza | Szerzők: Tristan Stephenson
  2019. március 05. 18:24

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe. 


Válogatott klasszikus koktélok sorának lebilincselő történetét meséli el és bemutatja azokat a legendás karaktereket, akik megalkották vagy ihletül szolgáltak ezeknek az italoknak. Tristan saját laboratóriumában minden egyes italt újra alkot, kortárs csavarokkal lehelve új életet ezekbe a régi klasszikusokba. Ha hű akar maradni az eredetihez, igyon egy Sazerac-ot vagy egy Rob Roy-t, vagy kísérletezzen a modern variációkkal és válassza a Green Fairy Sazerac-ot ’abszint levegővel’ vagy egy Insta-age Rob Roy-t.  A külön szekció, ami minden koktélkeveréshez szükséges technikát bemutat, nélkülözhetetlenné teszi ezt a kiadványt minden koktélrajongó számára.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tristan Stephenson
Kiadó: Ryland Peters Small
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781849754378
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.5 x 2.6 cm
Súly: 0.89 kg
Oldalszám: 208
Ár: 6 290 Ft
(5 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.


Bûches et Gourmandises de Noël

Bûches et Gourmandises de Noël

A Nöel de Bûches en bûches (megjelent 2011-ben) sikere után, Stéphane Glacier, a Meilleur Ouvrier de France cím birtokosa újabb, az év végi ünnepeknek szentelt kiadvánnyal jelentkezik, ez alkalommal korábbi főcukrásza, Jérôme Le Teuff segítségével.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury