Barion Pixel

The Curious Bartender Volume 1

The Artistry and Alchemy of Creating the Perfect Cocktail


« Vissza | Szerzők: Tristan Stephenson
  2019. március 05. 18:24

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe. 


Válogatott klasszikus koktélok sorának lebilincselő történetét meséli el és bemutatja azokat a legendás karaktereket, akik megalkották vagy ihletül szolgáltak ezeknek az italoknak. Tristan saját laboratóriumában minden egyes italt újra alkot, kortárs csavarokkal lehelve új életet ezekbe a régi klasszikusokba. Ha hű akar maradni az eredetihez, igyon egy Sazerac-ot vagy egy Rob Roy-t, vagy kísérletezzen a modern variációkkal és válassza a Green Fairy Sazerac-ot ’abszint levegővel’ vagy egy Insta-age Rob Roy-t.  A külön szekció, ami minden koktélkeveréshez szükséges technikát bemutat, nélkülözhetetlenné teszi ezt a kiadványt minden koktélrajongó számára.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tristan Stephenson
Kiadó: Ryland Peters Small
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781849754378
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.5 x 2.6 cm
Súly: 0.89 kg
Oldalszám: 208
Ár: 6 290 Ft
(5 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre. 


Essential

Essential

Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.


Szerzők: Ollie Dabbous

Avanguardia

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).