The Curious Bartender's Gin Palace
Tristan Stephenson
A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja.
Járja be a nem mindennapi utat, amit a gin tett meg középkori kezdeteitől, mint a gyógynövényekből készült genever, a gin iparosításáig és a Gin-őrület sötét idejéig a 18. századi Londonban, a tonic-kal kötött szövetségén át – megalkotva a legízletesebb és legélvezetesebb malária elleni gyógyszert –napjainkban zajló aranykoráig. Az elmúlt pár év során több száz lepárlóüzem és mikró lepárló bukkant fel a világ körül, amik növények izgalmas új keverékével infúziónált nagyszerű kézműves termékeket alkotnak.
Ebben a könyvben közvetlen közelről láthatja a legizgalmasabb fejleményeket, megismerheti a gin gyártási folyamatának alkímiáját és az aromák tudományát, mielőtt túrára indulna a világ legizgalmasabb lepárlóiba. Végül, próbálja ki Tristan receptjeit a gyakorlatban is egy tucat lélegzetelállító koktéllal, mint a Purl, a Rickey vagy a Fruit Cup.




Termékinformációk
| Szerző: | Tristan Stephenson |
| Kiadó: | Ryland Peters Small |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9781849757010 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19 x 23.5 x 2.8 cm |
| Súly: | 0.98 kg |
| Oldalszám: | 208 |
| Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
North
Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.
The French Bastards
Egy korszak szellemét megragadó párizsi pékség könyve, amely világszerte kultikus rajongótábort szerzett.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.