The Curious Bartender's Gin Palace
Tristan Stephenson
A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja.
Járja be a nem mindennapi utat, amit a gin tett meg középkori kezdeteitől, mint a gyógynövényekből készült genever, a gin iparosításáig és a Gin-őrület sötét idejéig a 18. századi Londonban, a tonic-kal kötött szövetségén át – megalkotva a legízletesebb és legélvezetesebb malária elleni gyógyszert –napjainkban zajló aranykoráig. Az elmúlt pár év során több száz lepárlóüzem és mikró lepárló bukkant fel a világ körül, amik növények izgalmas új keverékével infúziónált nagyszerű kézműves termékeket alkotnak.
Ebben a könyvben közvetlen közelről láthatja a legizgalmasabb fejleményeket, megismerheti a gin gyártási folyamatának alkímiáját és az aromák tudományát, mielőtt túrára indulna a világ legizgalmasabb lepárlóiba. Végül, próbálja ki Tristan receptjeit a gyakorlatban is egy tucat lélegzetelállító koktéllal, mint a Purl, a Rickey vagy a Fruit Cup.




Termékinformációk
| Szerző: | Tristan Stephenson |
| Kiadó: | Ryland Peters Small |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9781849757010 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19 x 23.5 x 2.8 cm |
| Súly: | 0.98 kg |
| Oldalszám: | 208 |
| Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Genussregion Südtirol
Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.
The Gluten-Free Cookbook
Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.