Barion Pixel

The Curious Bartender's Gin Palace

Tristan Stephenson


« Vissza | Szerzők: Tristan Stephenson
  2019. március 05. 17:42

The Curious Bartender's Gin Palace

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja. 


Járja be a nem mindennapi utat, amit a gin tett meg középkori kezdeteitől, mint a gyógynövényekből készült genever, a gin iparosításáig és a Gin-őrület sötét idejéig a 18. századi Londonban, a tonic-kal kötött szövetségén át – megalkotva a legízletesebb és legélvezetesebb malária elleni gyógyszert –napjainkban zajló aranykoráig. Az elmúlt pár év során több száz lepárlóüzem és mikró lepárló bukkant fel a világ körül, amik növények izgalmas új keverékével infúziónált nagyszerű kézműves termékeket alkotnak.
Ebben a könyvben közvetlen közelről láthatja a legizgalmasabb fejleményeket, megismerheti a gin gyártási folyamatának alkímiáját és az aromák tudományát, mielőtt túrára indulna a világ legizgalmasabb lepárlóiba. Végül, próbálja ki Tristan receptjeit a gyakorlatban is egy tucat lélegzetelállító koktéllal, mint a Purl, a Rickey vagy a Fruit Cup.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tristan Stephenson
Kiadó: Ryland Peters Small
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781849757010
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.5 x 2.8 cm
Súly: 0.98 kg
Oldalszám: 208
Ár: 7 990 Ft
(7 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb szakembereitől, akik az Arte Heladero magazinban publikáltak az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 kategória családra vannak osztva.


Szerzők: Several Authors

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash