Barion Pixel

Charcuterie - Pates, Terrines, Savory Pies

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts


« Vissza | Szerzők: École Ferrandi
  2023. február 06. 13:19

Charcuterie - Pates, Terrines, Savory Pies

A Charcuterie teljes főzőtanfolyama, amelyet a világhírű gasztronómiai iskola tapasztalt szakácsoktató csapata írt, és mindent tartalmaz, amit tudnod kell a finom terrinek, pástétomok, piték és egyéb Charcuterie fogások elkészítéséhez. 


35 technikát tartalmaz, több mint 200 lépésről-lépésre ismertetett utasítással, kolbászok készítéséhez, hal kicsontozásához-filézéséhez, pástétomok díszítéséhez és 70 receptet, kategóriák szerint rendezve: piték, tarte-k, pástétomok és terrinek, rillettek, „tépett” húsok és halak, töltött és egyéb Charcuterie ételek.

Ez a 350 illusztrációval teli, átfogó szakácskönyv elmagyarázza a francia Charcuterie – egy ősrégi mesterség – történetét és alapjait, kulcsfogalmakat és azok definícióit, valamint részletes ábrákat tartalmaz az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Franciaországban használt húsok darabolásáról, húsrészekről.

A könyvben a tészták alapreceptjei, hús alaplevek-levesek és töltelékek, valamint a kiegészítők, mint például a chutney vagy az ecetes zöldségek, továbbá az összetevők vágására és tisztítására, az ételek összeállítására és díszítésére szolgáló technikák is szerepelnek.
 

Photo: Rina Nurra / Flammarion

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: École Ferrandi
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. február 16.
ISBN: 9782080294678
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 3 cm
Súly: 1.65 kg
Oldalszám: 304
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Vietnamese Vegetarian

Vietnamese Vegetarian

Olyan gyorsételektől, mint például az édesburgonyás tészta sült édesköménnyel, édeskáposzta és grillezett zöldséges Banh Mi, az olyan lakomákhoz illő ételekig, mint a gombás-tofus pho és a rizspapíros pizza, valamint az olyan édességekig, mint a szivárványos desszert, a lótusz és édesburgonyás rizspuding bármilyen alkalomra.


Szerzők: Uyen Luu

Une autre idée du pain

Une autre idée du pain

Thomas Teffri-Chambelland, a pékké vált egykori biológiatanár, a l'Ecole internationale de boulangerie (Nemzetközi pékiskola) alapítója és Nathaniel Doboin vállalkozó és világutazó találkozásának gyümölcseként a pékszakma egy új fajtája született meg. Egy új ágazat, új receptekkel, ami természetesen gluténmentes termékek létrehozását tűzte ki célul.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash