Charcuterie - Pates, Terrines, Savory Pies
Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

A Charcuterie teljes főzőtanfolyama, amelyet a világhírű gasztronómiai iskola tapasztalt szakácsoktató csapata írt, és mindent tartalmaz, amit tudnod kell a finom terrinek, pástétomok, piték és egyéb Charcuterie fogások elkészítéséhez.
35 technikát tartalmaz, több mint 200 lépésről-lépésre ismertetett utasítással, kolbászok készítéséhez, hal kicsontozásához-filézéséhez, pástétomok díszítéséhez és 70 receptet, kategóriák szerint rendezve: piték, tarte-k, pástétomok és terrinek, rillettek, „tépett” húsok és halak, töltött és egyéb Charcuterie ételek.
Ez a 350 illusztrációval teli, átfogó szakácskönyv elmagyarázza a francia Charcuterie – egy ősrégi mesterség – történetét és alapjait, kulcsfogalmakat és azok definícióit, valamint részletes ábrákat tartalmaz az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Franciaországban használt húsok darabolásáról, húsrészekről.
A könyvben a tészták alapreceptjei, hús alaplevek-levesek és töltelékek, valamint a kiegészítők, mint például a chutney vagy az ecetes zöldségek, továbbá az összetevők vágására és tisztítására, az ételek összeállítására és díszítésére szolgáló technikák is szerepelnek.
Photo: Rina Nurra / Flammarion
Termékinformációk
Szerző: | École Ferrandi |
Kiadó: | Flammarion |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. február 16. |
ISBN: | 9782080294678 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 28 x 3 cm |
Súly: | 1.65 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
13 290 Ft (12 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Vietnamese Vegetarian

Olyan gyorsételektől, mint például az édesburgonyás tészta sült édesköménnyel, édeskáposzta és grillezett zöldséges Banh Mi, az olyan lakomákhoz illő ételekig, mint a gombás-tofus pho és a rizspapíros pizza, valamint az olyan édességekig, mint a szivárványos desszert, a lótusz és édesburgonyás rizspuding bármilyen alkalomra.
Une autre idée du pain

Thomas Teffri-Chambelland, a pékké vált egykori biológiatanár, a l'Ecole internationale de boulangerie (Nemzetközi pékiskola) alapítója és Nathaniel Doboin vállalkozó és világutazó találkozásának gyümölcseként a pékszakma egy új fajtája született meg. Egy új ágazat, új receptekkel, ami természetesen gluténmentes termékek létrehozását tűzte ki célul.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.