Charcuterie - Pates, Terrines, Savory Pies
Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

A Charcuterie teljes főzőtanfolyama, amelyet a világhírű gasztronómiai iskola tapasztalt szakácsoktató csapata írt, és mindent tartalmaz, amit tudnod kell a finom terrinek, pástétomok, piték és egyéb Charcuterie fogások elkészítéséhez.
35 technikát tartalmaz, több mint 200 lépésről-lépésre ismertetett utasítással, kolbászok készítéséhez, hal kicsontozásához-filézéséhez, pástétomok díszítéséhez és 70 receptet, kategóriák szerint rendezve: piték, tarte-k, pástétomok és terrinek, rillettek, „tépett” húsok és halak, töltött és egyéb Charcuterie ételek.
Ez a 350 illusztrációval teli, átfogó szakácskönyv elmagyarázza a francia Charcuterie – egy ősrégi mesterség – történetét és alapjait, kulcsfogalmakat és azok definícióit, valamint részletes ábrákat tartalmaz az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Franciaországban használt húsok darabolásáról, húsrészekről.
A könyvben a tészták alapreceptjei, hús alaplevek-levesek és töltelékek, valamint a kiegészítők, mint például a chutney vagy az ecetes zöldségek, továbbá az összetevők vágására és tisztítására, az ételek összeállítására és díszítésére szolgáló technikák is szerepelnek.
Photo: Rina Nurra / Flammarion
Termékinformációk
Szerző: | École Ferrandi |
Kiadó: | Flammarion |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. február 16. |
ISBN: | 9782080294678 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 28 x 3 cm |
Súly: | 1.65 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
13 290 Ft (12 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.
Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.