Barion Pixel

Charcuterie - Pates, Terrines, Savory Pies

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts


« Vissza | Szerzők: École Ferrandi
  2023. február 06. 13:19

Charcuterie - Pates, Terrines, Savory Pies

A Charcuterie teljes főzőtanfolyama, amelyet a világhírű gasztronómiai iskola tapasztalt szakácsoktató csapata írt, és mindent tartalmaz, amit tudnod kell a finom terrinek, pástétomok, piték és egyéb Charcuterie fogások elkészítéséhez. 


35 technikát tartalmaz, több mint 200 lépésről-lépésre ismertetett utasítással, kolbászok készítéséhez, hal kicsontozásához-filézéséhez, pástétomok díszítéséhez és 70 receptet, kategóriák szerint rendezve: piték, tarte-k, pástétomok és terrinek, rillettek, „tépett” húsok és halak, töltött és egyéb Charcuterie ételek.

Ez a 350 illusztrációval teli, átfogó szakácskönyv elmagyarázza a francia Charcuterie – egy ősrégi mesterség – történetét és alapjait, kulcsfogalmakat és azok definícióit, valamint részletes ábrákat tartalmaz az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Franciaországban használt húsok darabolásáról, húsrészekről.

A könyvben a tészták alapreceptjei, hús alaplevek-levesek és töltelékek, valamint a kiegészítők, mint például a chutney vagy az ecetes zöldségek, továbbá az összetevők vágására és tisztítására, az ételek összeállítására és díszítésére szolgáló technikák is szerepelnek.
 

Photo: Rina Nurra / Flammarion

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: École Ferrandi
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. február 16.
ISBN: 9782080294678
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 3 cm
Súly: 1.65 kg
Oldalszám: 304
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Tequila & Mezcal

Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét. 


Caldos Broths

Caldos Broths

Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte. 

Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt. 

Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.


Szerzők: Ricard Camarena

The Vegan Ice-Cream Bible

The Vegan Ice-Cream Bible

Lucy Allary sikeres vegán fagylaltkészítő és vállalkozó, aki a fenntartható életmódot hirdeti. Kidolgozta a krémes növényi fagylalt koncepcióját, és sikerének köszönhetően 2020-ban vegán fagylaltozót nyitott.


Szerzők: Lucy Allary

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury