La Pâtisserie de Yann Couvreur
Yann Couvreur Pâtisserie

Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillants-ban és a Park Hyatt-ban végezte gyakorlati éveit. Főcukrász volt a burgundiai Eden Rock Saint-Barthélémy és a Prince de Galles luxushotelekben.
Első cukrászata 2016 májusában nyílt meg Párizs Goncourt-negyedében, és 2017-ben újabb üzletet nyit. Első könyve, modern és elegáns, üzleteinek vizuális identitását is képviseli, többek között a címerállata, a róka is megjelenik. A kiadvány 80 receptet gyűjt egybe, az édességek dominálnak, de néhány sós fogással is találkozhatunk.
Photo: Laurent Fau
Photo: Laurent Fau
Termékinformációk
Szerző: | Yann Couvreur |
Kiadó: | Solar |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9782263152375 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.9 x 2.6 x 2.9 cm |
Súly: | 1.35 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Crostate

A Tart, az egyik legnépszerűbb süteményfajta a hagyományos sütemények közül. Az eklektikus Gianluca Fusto szokatlanul újraértelmezi fogalmát, tartalmát, megjelenését, és mindezt a maga módján. Gianluca Fusto, mestercukrász, dedikált Valrhona oktató, szaktanácsadó a világ egyik legkreatívabb és szakmailag legfelkészültebb cukrászának tartják. A szerző legújabb könyvének témája a Tart (Crostate), a klasszikusok újraértelmezése kortárs szemlélettel…módon.
Food You Want to Eat

Thomas Straker séf több mint 100 klasszikus receptet oszt meg otthoni főzéshez. Egyszerű, szezonális és finom, minden recept tökéletesen egyensúlyban tartja az ízeket.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.