La Pâtisserie de Yann Couvreur
Yann Couvreur Pâtisserie

Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillants-ban és a Park Hyatt-ban végezte gyakorlati éveit. Főcukrász volt a burgundiai Eden Rock Saint-Barthélémy és a Prince de Galles luxushotelekben.
Első cukrászata 2016 májusában nyílt meg Párizs Goncourt-negyedében, és 2017-ben újabb üzletet nyit. Első könyve, modern és elegáns, üzleteinek vizuális identitását is képviseli, többek között a címerállata, a róka is megjelenik. A kiadvány 80 receptet gyűjt egybe, az édességek dominálnak, de néhány sós fogással is találkozhatunk.
Photo: Laurent Fau
Photo: Laurent Fau
Termékinformációk
Szerző: | Yann Couvreur |
Kiadó: | Solar |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9782263152375 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.9 x 2.6 x 2.9 cm |
Súly: | 1.35 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Chicken and Charcoal

Receptek a világ legnépszerűbb húsféléjére – csirkére – hogyan készítsük elő, hogyan süssük meg és mit fogyasszunk hozzá. Az első átfogó, angol nyelvű könyv a yakitori-ról.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.