La Pâtisserie de Yann Couvreur
Yann Couvreur Pâtisserie
Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillants-ban és a Park Hyatt-ban végezte gyakorlati éveit. Főcukrász volt a burgundiai Eden Rock Saint-Barthélémy és a Prince de Galles luxushotelekben.
Első cukrászata 2016 májusában nyílt meg Párizs Goncourt-negyedében, és 2017-ben újabb üzletet nyit. Első könyve, modern és elegáns, üzleteinek vizuális identitását is képviseli, többek között a címerállata, a róka is megjelenik. A kiadvány 80 receptet gyűjt egybe, az édességek dominálnak, de néhány sós fogással is találkozhatunk.
Photo: Laurent Fau











Photo: Laurent Fau
Termékinformációk
| Szerző: | Yann Couvreur |
| Kiadó: | Solar |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9782263152375 |
| Nyelv: | Francia |
| Méretek: | 22.9 x 2.6 x 2.9 cm |
| Súly: | 1.35 kg |
| Oldalszám: | 224 |
| Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Risotto and Beyond
Egy alapvető kalauz a rizsfőzésről, az olasz konyha szerelmeseinek. A neves chicagói séf és étteremtulajdonos, John Coletta receptgyűjteménye, ami az olasz konyha felderítetlen szegletét helyezi központba – a rizs elkészítését. A rizs alapvető élelmiszernek számít Észak-Olaszországban, ahol az ország legnagyobb rizstermelő vidéke - gazdag és változatos rizsalapú konyha fejlődött ki ebben a régióban.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.