Barion Pixel

On Vegetables

Modern Recipes for the Home Kitchen


« Vissza | Szerzők: Jeremy Fox
  2017. december 02. 11:50

On Vegetables

Jeremy Fox kaliforniai séf érdeklődéssel várt első szakácskönyve, ami újraértelmezi a zöldségközpontú konyhát. Jeremy Fox, aki a szemléletváltó zöldségkonyhájáról ismert, a Michelin-csillagos Ubuntu (Napa-völgy, Kalifornia) étteremben szerzett nevet magának először.


Ma, Amerika egyik legtöbb publicitást kapott séfje, akit Los Angeles-i éttermének - Rustic Canyon Wine Bar and Seasonal Kitchen - alapanyagközpontú konyhájáért ünnepelnek. Első könyvében Fox 160 megközelíthető recepten át mutatja be konyhai filozófiáját. Az On Vegetables teljesen új magasságokba helyezi a vegetariánus ételeket, kreatív módszerek és alapanyag-kombinációk segítségével emeli ki a textúrákat, ízeket és a szezonális alapanyagokat. A könyv alapvető receptekkel van kiegészítve éléskamráink megtöltéséhez.

 

Az íróról

Jeremy Fox séf olyan elismeréseket gyűjtött be, mint a Food & Wine "Best New Chef 2008" díját (Legjobb Új Séf 2008-ban), előkelő helyen szerepelt a Los Angeles Times "Jonathan Gold's 101 Best Restaurants" listáján 2013 és 2016 között, és három James Beard jelölést a  "Best Chef: West" (Legjobb séf a Nyugat-Egyesült Államokban) díjért. Korábban a kaliforniai Ubuntu étterem séfje volt, amit munkájának hála Michelin-csillaggal díjaztak, majd ezután a Manresa étteremben folytatta karrierjét. Fox a Rustic Canyon és az Esters Wine Shop & Bar éttermek konyhafőnöke Santa Monica-ban.

Noah Galuten egy Los Angeles-i gasztronómiai újságíró. Számos cikke jelent meg az LA Weekly és a Los Angeles magazinok lapjain. Sok éven át a Man Bites World című blog írójaként volt ismert, jelenleg a Golden State Restaurant Group számára dolgozik, ahol a Bludso’s Bar & Que, a Prime Pizza és a Cofax éttermeit igazgatja Los Angelesben.

Photo: Phaidon


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeremy Fox
Kiadó: J. Wissler Group GmbH
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780714873909
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 3.3 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 320
Ár: 15 290 Ft
(14 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


The Great American Burger Book

The Great American Burger Book

Amerika vezető Burger szakértőjének végleges útmutatója a legínycsiklandóbb hamburgerek elkészítéséhez – új és továbbfejlesztett receptekkel bővítve és frissítve


Szerzők: George Motz

The Ultimate Burger

The Ultimate Burger

Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.