Barion Pixel

On Vegetables

Modern Recipes for the Home Kitchen


« Vissza | Szerzők: Jeremy Fox
  2017. december 02. 11:50

On Vegetables

Jeremy Fox kaliforniai séf érdeklődéssel várt első szakácskönyve, ami újraértelmezi a zöldségközpontú konyhát. Jeremy Fox, aki a szemléletváltó zöldségkonyhájáról ismert, a Michelin-csillagos Ubuntu (Napa-völgy, Kalifornia) étteremben szerzett nevet magának először.


Ma, Amerika egyik legtöbb publicitást kapott séfje, akit Los Angeles-i éttermének - Rustic Canyon Wine Bar and Seasonal Kitchen - alapanyagközpontú konyhájáért ünnepelnek. Első könyvében Fox 160 megközelíthető recepten át mutatja be konyhai filozófiáját. Az On Vegetables teljesen új magasságokba helyezi a vegetariánus ételeket, kreatív módszerek és alapanyag-kombinációk segítségével emeli ki a textúrákat, ízeket és a szezonális alapanyagokat. A könyv alapvető receptekkel van kiegészítve éléskamráink megtöltéséhez.

 

Az íróról

Jeremy Fox séf olyan elismeréseket gyűjtött be, mint a Food & Wine "Best New Chef 2008" díját (Legjobb Új Séf 2008-ban), előkelő helyen szerepelt a Los Angeles Times "Jonathan Gold's 101 Best Restaurants" listáján 2013 és 2016 között, és három James Beard jelölést a  "Best Chef: West" (Legjobb séf a Nyugat-Egyesült Államokban) díjért. Korábban a kaliforniai Ubuntu étterem séfje volt, amit munkájának hála Michelin-csillaggal díjaztak, majd ezután a Manresa étteremben folytatta karrierjét. Fox a Rustic Canyon és az Esters Wine Shop & Bar éttermek konyhafőnöke Santa Monica-ban.

Noah Galuten egy Los Angeles-i gasztronómiai újságíró. Számos cikke jelent meg az LA Weekly és a Los Angeles magazinok lapjain. Sok éven át a Man Bites World című blog írójaként volt ismert, jelenleg a Golden State Restaurant Group számára dolgozik, ahol a Bludso’s Bar & Que, a Prime Pizza és a Cofax éttermeit igazgatja Los Angelesben.

Photo: Phaidon


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeremy Fox
Kiadó: J. Wissler Group GmbH
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780714873909
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 3.3 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 320
Ár: 14 490 Ft
(13 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

My Way - Tim Raue

My Way - Tim Raue

A világ egyik top séfjének legfontosabb könyve! Tim Raue sztárséf önmagáról elnevezett berlini étterme a Restaurant magazin ’The World’s 50 Best Restaurants’ (A világ 50 legjobb étterme) listájának 34-ik helyét foglalja el, ezzel Raue-t a legjobb német séfnek avanzsálva. 


Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Percorsi

Percorsi

Percorsi, Gianluca Fusto első kötete új kiadásban, angol nyelvű fordítással kiegészítve.
Az 1975-ben született világhírű cukrászmester 50 emblematikus receptje láthatóan egy építész-tervező precizitásával, magabiztosságával kerülnek bemutatásra.


Szerzők: Gianluca Fusto