On Vegetables
Modern Recipes for the Home Kitchen
Jeremy Fox kaliforniai séf érdeklődéssel várt első szakácskönyve, ami újraértelmezi a zöldségközpontú konyhát. Jeremy Fox, aki a szemléletváltó zöldségkonyhájáról ismert, a Michelin-csillagos Ubuntu (Napa-völgy, Kalifornia) étteremben szerzett nevet magának először.
Ma, Amerika egyik legtöbb publicitást kapott séfje, akit Los Angeles-i éttermének - Rustic Canyon Wine Bar and Seasonal Kitchen - alapanyagközpontú konyhájáért ünnepelnek. Első könyvében Fox 160 megközelíthető recepten át mutatja be konyhai filozófiáját. Az On Vegetables teljesen új magasságokba helyezi a vegetariánus ételeket, kreatív módszerek és alapanyag-kombinációk segítségével emeli ki a textúrákat, ízeket és a szezonális alapanyagokat. A könyv alapvető receptekkel van kiegészítve éléskamráink megtöltéséhez.
Az íróról
Jeremy Fox séf olyan elismeréseket gyűjtött be, mint a Food & Wine "Best New Chef 2008" díját (Legjobb Új Séf 2008-ban), előkelő helyen szerepelt a Los Angeles Times "Jonathan Gold's 101 Best Restaurants" listáján 2013 és 2016 között, és három James Beard jelölést a "Best Chef: West" (Legjobb séf a Nyugat-Egyesült Államokban) díjért. Korábban a kaliforniai Ubuntu étterem séfje volt, amit munkájának hála Michelin-csillaggal díjaztak, majd ezután a Manresa étteremben folytatta karrierjét. Fox a Rustic Canyon és az Esters Wine Shop & Bar éttermek konyhafőnöke Santa Monica-ban.
Noah Galuten egy Los Angeles-i gasztronómiai újságíró. Számos cikke jelent meg az LA Weekly és a Los Angeles magazinok lapjain. Sok éven át a Man Bites World című blog írójaként volt ismert, jelenleg a Golden State Restaurant Group számára dolgozik, ahol a Bludso’s Bar & Que, a Prime Pizza és a Cofax éttermeit igazgatja Los Angelesben.
Photo: Phaidon








Termékinformációk
| Szerző: | Jeremy Fox |
| Kiadó: | J. Wissler Group GmbH |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9780714873909 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.5 x 27 x 3.3 cm |
| Súly: | 1.36 kg |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
15 290 Ft (14 562 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Nordic by Nature
A Nordic by Nature-ben a csúcsszakácsok, úgy, mint Nicolai Nørregaard, Claus Meyer, Rasmus Munk vagy Kamilla Seidler és még sokan mások a kreatív birodalmukon keresztül bemutatják saját konyhájuk titkait. Sokkal több, mint egy szakácskönyv, ez a kötet több mint 70 innovatív és néha nagyon szokatlan receptet tartalmaz a szakácsoktól, a kortárs-dán konyha saját értelmezése.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
American Sfoglino
Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.