Barion Pixel

French Classics by Chef Matthew Ryle

Easy and Elevated Dishes to Cook at Home


« Vissza | Szerzők: Matthew Ryle | Új
  2025. július 18. 11:06

French Classics by Chef Matthew Ryle

Raymond Blanc előszavával ez a könyv nélkülözhetetlen útmutató a klasszikus francia konyhához…


 

  • Fokhagymás sült csirke ropogós burgonyával és egyszerű vinaigrette-tel meglocsolt friss salátával
  • Tengerészmódra készült kagyló (Moules Marinières) fehérborral, fokhagymával és petrezselyemmel
  • Boeuf bourguignon, gazdag, selymes vörösboros mártásban
  • Három hozzávalóból készült, dekadens csokoládé mousse

 

Matthew Ryle klasszikus képzettségű séf, aki szenvedélyesen szereti a francia konyhát. A híres londoni Maison François és Café François éttermek konyhafőnöke, aki kulináris tudását rendkívül népszerű közösségi média csatornáin keresztül is megosztja. Első könyvében, a French Classics című kötetben azt mutatja meg a házi szakácsoknak, hogyan készíthetnek egyszerű, mégis elegáns ételeket, minden alkalommal tökéletes eredménnyel.

„Mindenkinek meg kell kóstolnia egy gyönyörű coq au vint vagy egy klasszikus tarte tatint. Matt séf a francia ételeket mindenki számára elérhetővé és egyszerűvé teszi.” – Matty Matheson

„A francia konyha iránti szenvedély minden oldalon átsüt.” „Kötelező olvasmány mindenkinek, aki szeretné felfedezni a francia ízeket és hagyományokat.” – Paul Ainsworth

„Egyszerűen zseniális.” – Ravneet Gill

„A klasszikus francia konyha ínycsiklandó bőségszaruja, magabiztosan tálalva.” – Grace Dent

A szerzőről

Matthew Ryle több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkező séf, aki a világ legrangosabb éttermeiben dolgozott, többek között a három Michelin-csillagos Alain Ducasse étteremben, a The Dorchester szállodában. 2020-ban megnyitotta London egyik legnépszerűbb éttermét, a Maison François-t, majd 2024-ben testvéréttermét, a Café François-t. Matthew az étteremcsoport vezető séfje, és szabadidejében több millió követőjével osztja meg a klasszikus francia recepteket és gasztronómiai tudását a @matthewryle instagram felületen.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Matthew Ryle
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. augusztus 28.
ISBN: 9781526685513
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 2.8 cm
Súly: 1.04 kg
Oldalszám: 288
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Italian Wine - The History, Regions, and Grapes of an Iconic Wine Country

Italian Wine - The History, Regions, and Grapes of an Iconic Wine Country

Utazás Olaszország mind a húsz régióján keresztül, hogy felfedezzük azokat a szőlőfajtákat, tájakat és történelmi technikákat, amelyek a modern olasz borkészítést formálták – egy könnyen érthető és lenyűgöző útmutató az olasz borok világához.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.