French Classics by Chef Matthew Ryle
Easy and Elevated Dishes to Cook at Home

Raymond Blanc előszavával ez a könyv nélkülözhetetlen útmutató a klasszikus francia konyhához…
- Fokhagymás sült csirke ropogós burgonyával és egyszerű vinaigrette-tel meglocsolt friss salátával
- Tengerészmódra készült kagyló (Moules Marinières) fehérborral, fokhagymával és petrezselyemmel
- Boeuf bourguignon, gazdag, selymes vörösboros mártásban
- Három hozzávalóból készült, dekadens csokoládé mousse
Matthew Ryle klasszikus képzettségű séf, aki szenvedélyesen szereti a francia konyhát. A híres londoni Maison François és Café François éttermek konyhafőnöke, aki kulináris tudását rendkívül népszerű közösségi média csatornáin keresztül is megosztja. Első könyvében, a French Classics című kötetben azt mutatja meg a házi szakácsoknak, hogyan készíthetnek egyszerű, mégis elegáns ételeket, minden alkalommal tökéletes eredménnyel.
„Mindenkinek meg kell kóstolnia egy gyönyörű coq au vint vagy egy klasszikus tarte tatint. Matt séf a francia ételeket mindenki számára elérhetővé és egyszerűvé teszi.” – Matty Matheson
„A francia konyha iránti szenvedély minden oldalon átsüt.” „Kötelező olvasmány mindenkinek, aki szeretné felfedezni a francia ízeket és hagyományokat.” – Paul Ainsworth
„Egyszerűen zseniális.” – Ravneet Gill
„A klasszikus francia konyha ínycsiklandó bőségszaruja, magabiztosan tálalva.” – Grace Dent
A szerzőről
Matthew Ryle több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkező séf, aki a világ legrangosabb éttermeiben dolgozott, többek között a három Michelin-csillagos Alain Ducasse étteremben, a The Dorchester szállodában. 2020-ban megnyitotta London egyik legnépszerűbb éttermét, a Maison François-t, majd 2024-ben testvéréttermét, a Café François-t. Matthew az étteremcsoport vezető séfje, és szabadidejében több millió követőjével osztja meg a klasszikus francia recepteket és gasztronómiai tudását a @matthewryle instagram felületen.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!
Termékinformációk
Szerző: | Matthew Ryle |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. augusztus 28. |
ISBN: | 9781526685513 |
Nyelv: | Angol |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Noma - Time and Place in Nordic Cuisine

René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat.
Delicious Viennoiseries - 70 puff pastry and brioche recipes

Pain au chocolat az iskola után. Briós egy vasárnap reggelen. Egy hirtelen támadt vágyakozás egy pékség kirakata előtt. Egy pálmalevél, amit lassan rétegről rétegre bontunk le. Mini croissant-ok, amiket túl gyorsan elfogyasztunk.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.