Champagne
The essential guide to the wines, producers, and terroirs of the iconic region

Nélkülözhetetlen kalauz az ikonikus régió boraihoz, termelőihez és terroirjaihoz. A nagyra értékelt oldal, a ChampagneGuide.net mögött álló szakértő írásában jelenik meg ez az úttörő kalauz Champagne modern boraihoz, szemet gyönyörködtető díszdobozos formátumban, kiegészítve régi térképekkel egy kihúzható fiókban.
Lenyűgöző díszdobozos kiadvány, 7 antik térképpel egész egy kihúzható fiókban. 6-éves helyszíni kutatásra és aktuális Champagne-i termelőkhöz való eddig példátlan hozzáférésre alapozva, a Champagne az első könyv, ami valóban a terroir alapján mutatja be a termelőket és boraikat – felvilágosítva az olvasókat, azzal, hogy megmutatja, pontosan hol, hogyan és ki által készültek ezek a nagy borok. A Champagne az egyik legikonikusabb, legkeresettebb bor a világon, ugyanúgy kedvelik komoly borgyűjtők, mint hétköznapi borfogyasztók. Azonban ez az egyik legfélreérthetőbb bor is, ami létezik – elhomályosította egy multimilliárdos marketing ipar, ami megnehezíti a fogyasztók számára, hogy megítéljék annak az értékét és megértsék azt, amit isznak. A díszdobozos kiadás Louis Larmat borkulturális térképeit is tartalmazza – az egyetlen elkészült részletes térképet a régióról, amit a francia kormány megbízásából készítettek el az 1940-es évek közepén és sosem jelent meg nyomtatásban angol nyelven.
Peter Liem egy amerikai borszakíró és a ChampagneGuide.net írója. Közel egy évtizedet töltött el a borkereskedelemben, volt vezető szerkesztő, kritikus, kóstolási igazgató a Wine & Spirits magazin számára és írásai a sherry-ről, a Champagne-ról és más borokról olyan kiadványokban jelentek meg, mint a The World of Fine Wine, The Art of Eating, Decanter és a San Francisco Chronicle. Peter Liem Champagne-ban él.
Termékinformációk
Szerző: | Peter Liem |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9781784724474 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.3 x 26.8 x 6.4 cm |
Súly: | 2.29 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
29 990 Ft (28 562 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Mexico The Cookbook

A mexikói konyha bibliája, mely több mint 650 autentikus, otthon is könnyedén elkészíthető receptet tartalmaz. Kulináris története 9000 évvel ezelőttire nyúlik vissza. A mexikói konyha friss, aromás hozzávalóiról, színes tálalásáról és merész ételpárosításairól híres - hatással volt az azték és maja indiai kultúrára is. A mexikói konyhát az egész világon nagyra becsülik.