Champagne

The essential guide to the wines, producers, and terroirs of the iconic region


« Vissza | Szerzők: Peter Liem
  2017. november 03. 16:59

Champagne

Nélkülözhetetlen kalauz az ikonikus régió boraihoz, termelőihez és terroirjaihoz. A nagyra értékelt oldal, a ChampagneGuide.net mögött álló szakértő írásában jelenik meg ez az úttörő kalauz Champagne modern boraihoz, szemet gyönyörködtető díszdobozos formátumban, kiegészítve régi térképekkel egy kihúzható fiókban.


Lenyűgöző díszdobozos kiadvány, 7 antik térképpel egész egy kihúzható fiókban. 6-éves helyszíni kutatásra és aktuális Champagne-i termelőkhöz való eddig példátlan hozzáférésre alapozva, a Champagne az első könyv, ami valóban a terroir alapján mutatja be a termelőket és boraikat – felvilágosítva az olvasókat, azzal, hogy megmutatja, pontosan hol, hogyan és ki által készültek ezek a nagy borok. A Champagne az egyik legikonikusabb, legkeresettebb bor a világon, ugyanúgy kedvelik komoly borgyűjtők, mint hétköznapi borfogyasztók. Azonban ez az egyik legfélreérthetőbb bor is, ami létezik – elhomályosította egy multimilliárdos marketing ipar, ami megnehezíti a fogyasztók számára, hogy megítéljék annak az értékét és megértsék azt, amit isznak. A díszdobozos kiadás Louis Larmat borkulturális térképeit is tartalmazza – az egyetlen elkészült részletes térképet a régióról, amit a francia kormány megbízásából készítettek el az 1940-es évek közepén és sosem jelent meg nyomtatásban angol nyelven.
Peter Liem egy amerikai borszakíró és a ChampagneGuide.net írója. Közel egy évtizedet töltött el a borkereskedelemben, volt vezető szerkesztő, kritikus, kóstolási igazgató a Wine & Spirits magazin számára és írásai a sherry-ről, a Champagne-ról és más borokról olyan kiadványokban jelentek meg, mint a The World of Fine Wine, The Art of Eating, Decanter és a San Francisco Chronicle. Peter Liem Champagne-ban él.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Peter Liem
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781784724474
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 26.8 x 6.4 cm
Súly: 2.29 kg
Oldalszám: 320
Ár: 20 490 Ft