Champagne
The essential guide to the wines, producers, and terroirs of the iconic region
Nélkülözhetetlen kalauz az ikonikus régió boraihoz, termelőihez és terroirjaihoz. A nagyra értékelt oldal, a ChampagneGuide.net mögött álló szakértő írásában jelenik meg ez az úttörő kalauz Champagne modern boraihoz, szemet gyönyörködtető díszdobozos formátumban, kiegészítve régi térképekkel egy kihúzható fiókban.
Lenyűgöző díszdobozos kiadvány, 7 antik térképpel egész egy kihúzható fiókban. 6-éves helyszíni kutatásra és aktuális Champagne-i termelőkhöz való eddig példátlan hozzáférésre alapozva, a Champagne az első könyv, ami valóban a terroir alapján mutatja be a termelőket és boraikat – felvilágosítva az olvasókat, azzal, hogy megmutatja, pontosan hol, hogyan és ki által készültek ezek a nagy borok. A Champagne az egyik legikonikusabb, legkeresettebb bor a világon, ugyanúgy kedvelik komoly borgyűjtők, mint hétköznapi borfogyasztók. Azonban ez az egyik legfélreérthetőbb bor is, ami létezik – elhomályosította egy multimilliárdos marketing ipar, ami megnehezíti a fogyasztók számára, hogy megítéljék annak az értékét és megértsék azt, amit isznak. A díszdobozos kiadás Louis Larmat borkulturális térképeit is tartalmazza – az egyetlen elkészült részletes térképet a régióról, amit a francia kormány megbízásából készítettek el az 1940-es évek közepén és sosem jelent meg nyomtatásban angol nyelven.
Peter Liem egy amerikai borszakíró és a ChampagneGuide.net írója. Közel egy évtizedet töltött el a borkereskedelemben, volt vezető szerkesztő, kritikus, kóstolási igazgató a Wine & Spirits magazin számára és írásai a sherry-ről, a Champagne-ról és más borokról olyan kiadványokban jelentek meg, mint a The World of Fine Wine, The Art of Eating, Decanter és a San Francisco Chronicle. Peter Liem Champagne-ban él.
Termékinformációk
Szerző: | Peter Liem |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9781784724474 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.3 x 26.8 x 6.4 cm |
Súly: | 2.29 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Beer Brewing Guide
Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.