Barion Pixel

Champagne

The essential guide to the wines, producers, and terroirs of the iconic region


« Vissza | Szerzők: Peter Liem
  2017. november 03. 16:59

Champagne

Nélkülözhetetlen kalauz az ikonikus régió boraihoz, termelőihez és terroirjaihoz. A nagyra értékelt oldal, a ChampagneGuide.net mögött álló szakértő írásában jelenik meg ez az úttörő kalauz Champagne modern boraihoz, szemet gyönyörködtető díszdobozos formátumban, kiegészítve régi térképekkel egy kihúzható fiókban.


Lenyűgöző díszdobozos kiadvány, 7 antik térképpel egész egy kihúzható fiókban. 6-éves helyszíni kutatásra és aktuális Champagne-i termelőkhöz való eddig példátlan hozzáférésre alapozva, a Champagne az első könyv, ami valóban a terroir alapján mutatja be a termelőket és boraikat – felvilágosítva az olvasókat, azzal, hogy megmutatja, pontosan hol, hogyan és ki által készültek ezek a nagy borok. A Champagne az egyik legikonikusabb, legkeresettebb bor a világon, ugyanúgy kedvelik komoly borgyűjtők, mint hétköznapi borfogyasztók. Azonban ez az egyik legfélreérthetőbb bor is, ami létezik – elhomályosította egy multimilliárdos marketing ipar, ami megnehezíti a fogyasztók számára, hogy megítéljék annak az értékét és megértsék azt, amit isznak. A díszdobozos kiadás Louis Larmat borkulturális térképeit is tartalmazza – az egyetlen elkészült részletes térképet a régióról, amit a francia kormány megbízásából készítettek el az 1940-es évek közepén és sosem jelent meg nyomtatásban angol nyelven.
Peter Liem egy amerikai borszakíró és a ChampagneGuide.net írója. Közel egy évtizedet töltött el a borkereskedelemben, volt vezető szerkesztő, kritikus, kóstolási igazgató a Wine & Spirits magazin számára és írásai a sherry-ről, a Champagne-ról és más borokról olyan kiadványokban jelentek meg, mint a The World of Fine Wine, The Art of Eating, Decanter és a San Francisco Chronicle. Peter Liem Champagne-ban él.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Peter Liem
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781784724474
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 26.8 x 6.4 cm
Súly: 2.29 kg
Oldalszám: 320
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ikarus invites the world's best chefs VOL10

Ikarus invites the world's best chefs VOL10

Martin Klein Executive séf immár tizedik alkalommal ad be exkluzív betekintést az Ikarus Étterem kulisszái mögé, bemutatva az év vendégséfjeit, ismertetve rendkívüli étlapjukat, és megmutatva, hogyan készítsd újra a világ legjobb séfjeinek ételeit.


Tu Casa Mi Casa

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.