Barion Pixel

Champagne

The essential guide to the wines, producers, and terroirs of the iconic region


« Vissza | Szerzők: Peter Liem
  2017. november 03. 16:59

Champagne

Nélkülözhetetlen kalauz az ikonikus régió boraihoz, termelőihez és terroirjaihoz. A nagyra értékelt oldal, a ChampagneGuide.net mögött álló szakértő írásában jelenik meg ez az úttörő kalauz Champagne modern boraihoz, szemet gyönyörködtető díszdobozos formátumban, kiegészítve régi térképekkel egy kihúzható fiókban.


Lenyűgöző díszdobozos kiadvány, 7 antik térképpel egész egy kihúzható fiókban. 6-éves helyszíni kutatásra és aktuális Champagne-i termelőkhöz való eddig példátlan hozzáférésre alapozva, a Champagne az első könyv, ami valóban a terroir alapján mutatja be a termelőket és boraikat – felvilágosítva az olvasókat, azzal, hogy megmutatja, pontosan hol, hogyan és ki által készültek ezek a nagy borok. A Champagne az egyik legikonikusabb, legkeresettebb bor a világon, ugyanúgy kedvelik komoly borgyűjtők, mint hétköznapi borfogyasztók. Azonban ez az egyik legfélreérthetőbb bor is, ami létezik – elhomályosította egy multimilliárdos marketing ipar, ami megnehezíti a fogyasztók számára, hogy megítéljék annak az értékét és megértsék azt, amit isznak. A díszdobozos kiadás Louis Larmat borkulturális térképeit is tartalmazza – az egyetlen elkészült részletes térképet a régióról, amit a francia kormány megbízásából készítettek el az 1940-es évek közepén és sosem jelent meg nyomtatásban angol nyelven.
Peter Liem egy amerikai borszakíró és a ChampagneGuide.net írója. Közel egy évtizedet töltött el a borkereskedelemben, volt vezető szerkesztő, kritikus, kóstolási igazgató a Wine & Spirits magazin számára és írásai a sherry-ről, a Champagne-ról és más borokról olyan kiadványokban jelentek meg, mint a The World of Fine Wine, The Art of Eating, Decanter és a San Francisco Chronicle. Peter Liem Champagne-ban él.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Peter Liem
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9781784724474
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 26.8 x 6.4 cm
Súly: 2.29 kg
Oldalszám: 320
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető


Szerzők:

Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung

Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches

Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches

A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.


Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León