Barion Pixel

Vegetables Ferrandi Paris

Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts


« Vissza | Szerzők: École Ferrandi
  2020. május 14. 20:42

Vegetables Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, A Kulináris Művészetek Francia Iskolája – amit a Le Monde napilap A gasztronómia Harvardjának nevezett – a zöldségek konyhai felhasználásának legpontosabb szakkönyvével jelentkezik.


Az étkezések ízletes, vegetáriánus és flexitáriánus opciókkal való színesítése sosem volt annyira fontos, mint napjainkban. Ez a könyv hiánytalan kurzust ad a világhírű professzionális szakácsiskola, a FERRANDI Paris szaktudása alapján, több mint 70 recepttel és 50, folyamatábrákkal kísért technikával a zöldségek előkészítéséről, darabolásáról és a zöldségek elkészítéséről a legkiválóbb ízek elérése érdekében.
A konyha berendezéséről szóló tanácsokkal, alapvető technikákkal a reszeléstől, kimagozástól, és pürékészítéstől a posírozásig, blansírozásig, és sütésig, több mint 80 zöldségféle esetében. A receptek – smoothiek, levesek, szuflék, curryk, rizottók és piték – átkísérik a feltörekvő szakácsokat minden lépésen, az alapoktól a Michelin csillagos alkotásokig.
Az iskola gazdag tapasztalattal rendelkező mesterszakácsokból álló tanári kara által az otthoni körülményekhez adaptálva, ez a teljes terjedelmében illusztrált könyv lépésről lépésre elmagyarázza szóban és képekkel, az alapokat képező technikákat és recepteket, amik az illusztris francia konyhai hagyományok építőkövei. Könnyedén követhető receptek nehézségi szint szerint osztályozva, lehetővé téve az olvasónak, hogy az idő elteltével fokozatosan fejlessze tudását.
Legyen amatőr otthoni szakács vagy tapasztalt szakmabeli, ez a terjedelmes szakkönyv mindent a rendelkezésére bocsát, ahhoz, hogy mesteri szinten elsajátítsa e világhírű szakácsiskola zöldségközpontú receptjeit.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: École Ferrandi
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782081513426
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 2.8 cm
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 304
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Vodka

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


Christophe Pelé - Le Clarence

Christophe Pelé - Le Clarence

2015-ben Róbert Luxemburgi herceg merész lépést tett és egy különleges hotelbe fektetett be Párizs arany háromszögében, a konyhája élén egy olyan séffel, akinek modernitása ámulatba ejti a gasztronómia világát. Két Michelin-csillaggal jutalmazott merész konyháját ismerhetjük meg ebben a pazar kiadványban.


Tartine Book No.3

Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit. 


Crostate

Crostate

A Tart, az egyik legnépszerűbb süteményfajta a hagyományos sütemények közül. Az eklektikus Gianluca Fusto szokatlanul újraértelmezi fogalmát, tartalmát, megjelenését, és mindezt a maga módján. Gianluca Fusto, mestercukrász, dedikált Valrhona oktató, szaktanácsadó a világ egyik legkreatívabb és szakmailag legfelkészültebb cukrászának tartják. A szerző  legújabb könyvének témája a Tart (Crostate), a klasszikusok újraértelmezése kortárs szemlélettel…módon.  


Szerzők: Gianluca Fusto