Barion Pixel

Manu

Recipes and Stories from My Brazil


« Vissza | Szerzők: Manoella Buffara
  2023. március 31. 16:33

Manu

Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.


„Manu Buffara… a híd az erős, tudatos és átgondolt szakácsok következő generációjához.” – Dominique Crenn

„Manu Buffara csodálatos… anya, harcos, szakács, séf, környezetvédő és szupernő.” – Alex Atala

Ebben a várva várt könyvben Manoella Buffara díjnyertes séf (más néven Manu) felkéri az olvasókat, hogy fedezzék fel, hogyan vált szülőföldje, Brazília iránti szeretete a legnagyobb motivációvá.

Manu, 60 soha nem publikált recepten és négy hangulatos „menü” gyűjteményen, üdvözlőitalokon és petit-four-on keresztül egy kulináris karrier történetét meséli el, amely a bennszülött alapanyagok és a kiszolgáltatott közösségek iránti elkötelezettségen alapul.

Dominique Crenn, a Manu mentora és Alex Atala további betekintést enged ennek az inspiráló séfnek a munkájába. A könyv külön megrendelésre készült fényképei több mint egy éven keresztül készültek – az ételekről, a Buffara kulináris vízióját meghatározó szárazföldről és tengerről, valamint az őt inspiráló közösségekről és összetevőkről.
A debütáló szakácskönyve, a séf személyes utazásának, valamint közösségének, életének és földjének történetének visszatükröződését mutatja be, felölelve a világ egyik legkreatívabb és világszerte elismert szakácsának ambícióit és értékeit.

A szerzőről:

Manoella (Manu) Buffara székhelye Curitiba, Brazília. Manu éttermének megnyitása óta folyamatosan bekerült Latin America’s 50 Best Restaurants Awards listájára, 2018-ban pedig megkapta a rangos „One to Watch” elismerést a World’s 50 Best Awards díjátadón. Konferenciákon és jótékonysági eseményeken vesz részt szerte a világon, beleértve a rangos Basque Culinary World Prize-t. 2022-ben elnyerte a Latin America’s Best Female Chef at the World’s 50 Best awards díjat (Latin Amerika legjobb női szakácsa címet). 2023-ban a Buffara megnyitja az Ella éttermét New Yorkban.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Manoella Buffara
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 27.
ISBN: 9781838666293
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 27.9 x 2.6 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 240
Ár: 15 290 Ft
(14 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sweet Devotion

Sweet Devotion

Daniel Álvarez cukrászséf bemutatja a Sweet Devotion-t, kézműves péksütemények kortárs megközelítésben. Grandiózus értekezés a leveles-és brióstésztákról, alapos, a minőség felé való elhivatottság tekintetében naprakész mű, amely kifejezetten szakembereknek ajánlott. 


Szerzők: Daniel Álvarez

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

The Ultimate Pasta Machine Cookbook

Végül egy szakácskönyv a tésztakészítésről, amely mindenféle tésztagépekre kiterjed - mind kézi, mind elektromos, valamint keverőgép kiegészítőivel készültekre is. A könnyen elsajátítható receptek és a folyamatábrák segítségével biztosan hamarosan szakértő tésztamesterré válik!


Szerzők: Lucy Vaserfirer

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


From the Earth

From the Earth

A From the Earth az őshonos zöldségek sokrétűségét ünnepli. Peter Gilmore, Ausztrália egyik legnevesebb séfje kulináris és történelmi utazásra visz a párjukat ritkító és majdnem a feledés homályába veszett zöldségek világába. Minden zöldség egy recept főszerepét is játssza és közelebbről megismerhetjük őket egy részletekbe menő leírásnak és Brett Stevens lélegzetelállító fotóinak hála. 


Szerzők: Peter Gilmore