Barion Pixel

Manu

Recipes and Stories from My Brazil


« Vissza | Szerzők: Manoella Buffara
  2024. január 31. 14:39

Manu

Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.


„Manu Buffara… a híd az erős, tudatos és átgondolt szakácsok következő generációjához.” – Dominique Crenn

„Manu Buffara csodálatos… anya, harcos, szakács, séf, környezetvédő és szupernő.” – Alex Atala

Ebben a várva várt könyvben Manoella Buffara díjnyertes séf (más néven Manu) felkéri az olvasókat, hogy fedezzék fel, hogyan vált szülőföldje, Brazília iránti szeretete a legnagyobb motivációvá.

Manu, 60 soha nem publikált recepten és négy hangulatos „menü” gyűjteményen, üdvözlőitalokon és petit-four-on keresztül egy kulináris karrier történetét meséli el, amely a bennszülött alapanyagok és a kiszolgáltatott közösségek iránti elkötelezettségen alapul.

Dominique Crenn, a Manu mentora és Alex Atala további betekintést enged ennek az inspiráló séfnek a munkájába. A könyv külön megrendelésre készült fényképei több mint egy éven keresztül készültek – az ételekről, a Buffara kulináris vízióját meghatározó szárazföldről és tengerről, valamint az őt inspiráló közösségekről és összetevőkről.
A debütáló szakácskönyve, a séf személyes utazásának, valamint közösségének, életének és földjének történetének visszatükröződését mutatja be, felölelve a világ egyik legkreatívabb és világszerte elismert szakácsának ambícióit és értékeit.

A szerzőről:

Manoella (Manu) Buffara székhelye Curitiba, Brazília. Manu éttermének megnyitása óta folyamatosan bekerült Latin America’s 50 Best Restaurants Awards listájára, 2018-ban pedig megkapta a rangos „One to Watch” elismerést a World’s 50 Best Awards díjátadón. Konferenciákon és jótékonysági eseményeken vesz részt szerte a világon, beleértve a rangos Basque Culinary World Prize-t. 2022-ben elnyerte a Latin America’s Best Female Chef at the World’s 50 Best awards díjat (Latin Amerika legjobb női szakácsa címet). 2023-ban a Buffara megnyitja az Ella éttermét New Yorkban.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Manoella Buffara
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 27.
ISBN: 9781838666293
Nyelv: Angol
Méretek: 21.3 x 27.9 x 2.6 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 240
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Notebook - Pastries for Restaurants

Notebook - Pastries for Restaurants

Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.


Pastries

Pastries

Pierre Hermé a világ egyik legismertebb sztárcukrásza. Az új könyvében, több mint 100 ízletes, klasszikus desszertet ismertet, rendkívüli részletességgel, a termékek keletkezési történeteivel kiegészítve.


Szerzők: Pierre Hermé

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash