Garuharu Book Collection
Garuharu könyvcsomag kedvezményesen!
Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt.
A kiadványok tartalmi információt az alábbi linkekre kattintva olvashatja el:
Tarte by GARUHARU (Katt a linkre)
Eclair by GARUHARU (katt a linkre)
Decoration by GARUHARU (katt a linkre)
Travel Cake by Garuharu (katt a linkre)

Termékinformációk
| Szerző: | Yun Eunyoung |
| Kiadó: | THE TABLE |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. február 09. |
| ISBN: | |
| Nyelv: | Angol-Koreai |
| Méretek: | 23 x 28 x 12.4 cm |
| Súly: | 7.2 kg |
| Oldalszám: | 1292 |
| Ár: |
131 960 Ft (125 676 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Japanese Pickled Vegetables
Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
Greece: The Cookbook
A Greece - The Cookbook a modern görög konyha gazdag és lenyűgöző világának meghatározó műve.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.