Garuharu Book Collection
Garuharu könyvcsomag kedvezményesen!

Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt.
A kiadványok tartalmi információt az alábbi linkekre kattintva olvashatja el:
Tarte by GARUHARU (Katt a linkre)
Eclair by GARUHARU (katt a linkre)
Decoration by GARUHARU (katt a linkre)
Travel Cake by Garuharu (katt a linkre)
Termékinformációk
Szerző: | Yun Eunyoung |
Kiadó: | THE TABLE |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. február 09. |
ISBN: | |
Nyelv: | Angol-Koreai |
Méretek: | 23 x 28 x 12.4 cm |
Súly: | 7.2 kg |
Oldalszám: | 1292 |
Ár: |
131 960 Ft (125 676 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Umami

Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
Pie Academy

Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.