Decoration by GARUHARU

Garuharu Master Books Series 3


« Vissza | Szerzők: Yun Eunyoung
  2020. augusztus 08. 16:33

Decoration by GARUHARU

Megjelent a Yun Eunyoung / Garuharu Decoration, a reprezentatív koreai cukrász harmadik professzionális cukrászkönyve. Ebben a könyvben kortárs és kreatív dekorációs technikákat ismerhetjük meg, melyek desszertek díszítésére alkalmasak, beleértve a különféle kifejezéseket, folyamatok és technikák használatát, a csokoládé tulajdonságait, dekorációk készítését professzionális eszközökkel, valamint a cukortésztából, meringue-ből, tuil és nugát, isomalt, valamint diófélékből készült dekorációkat egyaránt. 


Ezen felül bemutatásra kerülnek a gyógynövényekkel, virágokkal és gyümölcsökkel díszített desszertek, amelyek közvetítik a szezon hangulatát, korlátlan inspirációt nyújtva a dekorációkhoz.

Yun Eunyoung

Ebben a könyvben nemcsak a receptek, hanem a gyártási folyamatok hibáinak jegyzékét és hibáinak csökkentésének javaslatait, valamint a sok próba és hiba során megtanult pontokat, tippek és eszközök felhasználása is megtalálhatók. Ezen felül megpróbáltam összeválogatni kiváló szakemberek inspirációinak eredményeit és a különböző kultúrákból származó új összetevőket, amelyekkel a tengerentúli mesterkurzusok vezetése során találkoztam.
Remélem, hogy ez a könyv új inspirációt fog nyújtani. A könyvben szereplő receptek alapján remélem, hogy kipróbál különféle változatokat a körülötte lévő alapanyagok felhasználásával. Bízom benne, hogy az új kísérletek folytatódnak a konyhában és remélem, hogy könyveim segítik ezt a folyamatot.

FONTOS!
Korea és Európa között a Covid-19 vészhelyzet miatt jelenleg szünetel a normál légi szállítás, így a kiadványok csak késve érkeznek meg és mivel a szállítás és vámoltatás díja mérvadó faktor a végső fogyasztói ár kalkulálásában, emiatt csak később válik elérhetővé a kiadvány pontos fogyasztói ára. Amint pontos információk elérhetőek lesznek közlőm az ismert kommunikációs csatornákon. Amennyiben érdeklődik a kiadvány iránt örömmel venném, ha jelezné a cookbooks.hu facebook oldalán található posztban.

Photo: THE TABLE

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Yun Eunyoung
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9791164261260
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 23 x 28 x 3 cm
Oldalszám: 320