Barion Pixel

Fine Chocolates Gold


« Vissza | Szerzők: Jean Pierre Wybauw
  2016. október 11. 21:56

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

A Fine Chocolates Gold című könyvében Jean-Pierre Wybauw tiszta, lényegre-törő hangon írja le, hogyan készítsük el és formázzuk meg saját bonbonjainkat, csokoládéinkat. Hogyan készítsünk ganache-t, és más töltelékeket, hogyan hosszabbíthatjuk meg a csúcsminőségű csokoládéink, bonbonjaink, készítményeink eltarthatósági idejét? 

A szerző részletesen tárgyalja a különböző ízek kombinálhatóságát és számos ínycsiklandó, eredeti praliné receptet is mélyrehatóan elmagyaráz. Az érdekfeszítő háttér információ és a remek fotók arra csábítanak, hogy belemerüljünk a csokoládé komplex, és egyben gyönyörű világába.

Ez a 704 oldalas, angol nyelvű szakkönyv egy újabb kötelező darab hivatásos bonbon készítők, tapasztalt és a feltörekvő cukrászoknak egyaránt.

 

Photo: Lannoo

 

 

Photo: Lannoo


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jean Pierre Wybauw
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. január 16.
ISBN: 9789401433426
Nyelv: Angol
Méretek: 23.9 x 27.9 x 4.9 cm
Súly: 3.18 kg
Oldalszám: 544
Ár: 38 890 Ft
(37 038 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Cheese Champions

Cheese Champions

Nyers tejből készült sajtok kiváló választéka Frédéric Van Tricht sajtmestertől és Giedo De Snijder sajtkészítőtől


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash


Szerzők: