Fine Chocolates Gold
A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
A Fine Chocolates Gold című könyvében Jean-Pierre Wybauw tiszta, lényegre-törő hangon írja le, hogyan készítsük el és formázzuk meg saját bonbonjainkat, csokoládéinkat. Hogyan készítsünk ganache-t, és más töltelékeket, hogyan hosszabbíthatjuk meg a csúcsminőségű csokoládéink, bonbonjaink, készítményeink eltarthatósági idejét?
A szerző részletesen tárgyalja a különböző ízek kombinálhatóságát és számos ínycsiklandó, eredeti praliné receptet is mélyrehatóan elmagyaráz. Az érdekfeszítő háttér információ és a remek fotók arra csábítanak, hogy belemerüljünk a csokoládé komplex, és egyben gyönyörű világába.
Ez a 704 oldalas, angol nyelvű szakkönyv egy újabb kötelező darab hivatásos bonbon készítők, tapasztalt és a feltörekvő cukrászoknak egyaránt.
Photo: Lannoo




Photo: Lannoo
Termékinformációk
| Szerző: | Jean Pierre Wybauw |
| Kiadó: | Editions Lannoo |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. január 16. |
| ISBN: | 9789401433426 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23.9 x 27.9 x 4.9 cm |
| Súly: | 3.18 kg |
| Oldalszám: | 544 |
| Ár: |
43 890 Ft (41 800 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
XOK - Chocolate, Bars, Turrones, Snacks
David Gil és Ingrid Serra túlmutat a hagyományos nugát fogalmán, és sokkal tovább megy, belép a csokoládé, ganache, gianduja, praliné és marcipán világába.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.