Barion Pixel

Fine Chocolates Gold


« Vissza | Szerzők: Jean Pierre Wybauw
  2016. október 11. 21:56

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

A Fine Chocolates Gold című könyvében Jean-Pierre Wybauw tiszta, lényegre-törő hangon írja le, hogyan készítsük el és formázzuk meg saját bonbonjainkat, csokoládéinkat. Hogyan készítsünk ganache-t, és más töltelékeket, hogyan hosszabbíthatjuk meg a csúcsminőségű csokoládéink, bonbonjaink, készítményeink eltarthatósági idejét? 

A szerző részletesen tárgyalja a különböző ízek kombinálhatóságát és számos ínycsiklandó, eredeti praliné receptet is mélyrehatóan elmagyaráz. Az érdekfeszítő háttér információ és a remek fotók arra csábítanak, hogy belemerüljünk a csokoládé komplex, és egyben gyönyörű világába.

Ez a 704 oldalas, angol nyelvű szakkönyv egy újabb kötelező darab hivatásos bonbon készítők, tapasztalt és a feltörekvő cukrászoknak egyaránt.

 

Photo: Lannoo

 

 

Photo: Lannoo


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jean Pierre Wybauw
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. január 16.
ISBN: 9789401433426
Nyelv: Angol
Méretek: 23.9 x 27.9 x 4.9 cm
Súly: 3.18 kg
Oldalszám: 544
Ár: 38 890 Ft
(37 038 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Spill The Beans

Spill The Beans

Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.


Csokoládé - Ferrandi Paris

Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Nick Bril 33

Nick Bril 33

Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury