Barion Pixel

Fine Chocolates Gold


« Vissza | Szerzők: Jean Pierre Wybauw
  2016. október 11. 21:56

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

A Fine Chocolates Gold című könyvében Jean-Pierre Wybauw tiszta, lényegre-törő hangon írja le, hogyan készítsük el és formázzuk meg saját bonbonjainkat, csokoládéinkat. Hogyan készítsünk ganache-t, és más töltelékeket, hogyan hosszabbíthatjuk meg a csúcsminőségű csokoládéink, bonbonjaink, készítményeink eltarthatósági idejét? 

A szerző részletesen tárgyalja a különböző ízek kombinálhatóságát és számos ínycsiklandó, eredeti praliné receptet is mélyrehatóan elmagyaráz. Az érdekfeszítő háttér információ és a remek fotók arra csábítanak, hogy belemerüljünk a csokoládé komplex, és egyben gyönyörű világába.

Ez a 704 oldalas, angol nyelvű szakkönyv egy újabb kötelező darab hivatásos bonbon készítők, tapasztalt és a feltörekvő cukrászoknak egyaránt.

 

Photo: Lannoo

 

 

Photo: Lannoo


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jean Pierre Wybauw
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. január 16.
ISBN: 9789401433426
Nyelv: Angol
Méretek: 23.9 x 27.9 x 4.9 cm
Súly: 3.18 kg
Oldalszám: 544
Ár: 43 890 Ft
(41 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Gluten-Free Cookbook

The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.


The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


The Curious Bartender Volume 1

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe. 


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.