Barion Pixel

Fine Chocolates Gold


« Vissza | Szerzők: Jean Pierre Wybauw
  2016. október 11. 21:56

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

A Fine Chocolates Gold című könyvében Jean-Pierre Wybauw tiszta, lényegre-törő hangon írja le, hogyan készítsük el és formázzuk meg saját bonbonjainkat, csokoládéinkat. Hogyan készítsünk ganache-t, és más töltelékeket, hogyan hosszabbíthatjuk meg a csúcsminőségű csokoládéink, bonbonjaink, készítményeink eltarthatósági idejét? 

A szerző részletesen tárgyalja a különböző ízek kombinálhatóságát és számos ínycsiklandó, eredeti praliné receptet is mélyrehatóan elmagyaráz. Az érdekfeszítő háttér információ és a remek fotók arra csábítanak, hogy belemerüljünk a csokoládé komplex, és egyben gyönyörű világába.

Ez a 704 oldalas, angol nyelvű szakkönyv egy újabb kötelező darab hivatásos bonbon készítők, tapasztalt és a feltörekvő cukrászoknak egyaránt.

 

Photo: Lannoo

 

 

Photo: Lannoo


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jean Pierre Wybauw
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9789401433426
Nyelv: Angol
Méretek: 23.9 x 27.9 x 4.9 cm
Súly: 3.18 kg
Oldalszám: 544
Ár: 34 990 Ft
(33 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Alexandre Gauthier - Volume 2

Alexandre Gauthier - Volume 2

Egy figyelemre méltó első ópusz után Alexandra Gauthier, csillagos étterem séf-tulajdonosa új művel jelentkezik a La Grenouillère 100 receptjével - egy kortárs, igényes konyha megtestesülése, mélyen belegyökerezve egy gazdag és egyedülálló régióba.

 

Whole Food Cooking Every Day

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Szerzők: Amy Chaplin

Manresa

Manresa

Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
 


Szerzők: David Kinch

Wilder Wald

Wilder Wald

Mindkét séf, Heiko Antoniewicz és Ludwig Maurer második közös könyvükben olyan különleges ételeket mutat be, amilyeneket még sosem láthattunk. A kiváló fogások mellett az olvasó folyamatokat és főzési technikákat is megtanul.