Barion Pixel

BAU.STEINE

Victor’s Fine Dining by Christian Bau


« Vissza | Szerzők: Christian Bau
  2018. november 16. 12:40

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


A klasszikus francia Haute Cuisine tapasztalatát a japán fine dining élményével vegyítve olyan jellegzetes főzési stílust tudhat magáénak, ami páratlan a világon.
7 degusztációs menüt, egyben 56 grandiózus fogást mutat be a Victor’s Fine Dining by Christian Bau házigazdája és tulajdonosa. Minden menü, minden egyes fogás az összetéveszthetetlen Bau stílus precízióját és a részletekre való gondos odafigyelést hordozza. Bau Steine - Bau konyhai filozófiájának megtestesülése, a kifinomultat kombinálja az egyszerűséggel, a harmóniát az izgalommal, egyben szenvedélyesen közérthető ételeket alkot. 

Photo: Lukas Kirchgasser

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Christian Bau
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9783875154313
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 29 x 3.6 cm
Súly: 2.24 kg
Oldalszám: 360
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)

A Lune – Special Edition, a világhírű ausztráliai Croissant pékség debütáló szakácskönyvének különleges, limitált kiadása. A speciális kiadás egy 272 oldalas szakácskönyvből és egy exkluzív, 48 oldalas évfordulós albumból áll, mely a Lune első 10 évét mutatja be. Mindkét keménykötésű kötet holografikus fóliával bevont és lenyűgöző színes fényképeket tartalmaz.


Szerzők: Kate Reid

The Chocolate Spoon

The Chocolate Spoon

Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash