Barion Pixel

BAU.STEINE

Victor’s Fine Dining by Christian Bau


« Vissza | Szerzők: Christian Bau
  2018. november 16. 12:40

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


A klasszikus francia Haute Cuisine tapasztalatát a japán fine dining élményével vegyítve olyan jellegzetes főzési stílust tudhat magáénak, ami páratlan a világon.
7 degusztációs menüt, egyben 56 grandiózus fogást mutat be a Victor’s Fine Dining by Christian Bau házigazdája és tulajdonosa. Minden menü, minden egyes fogás az összetéveszthetetlen Bau stílus precízióját és a részletekre való gondos odafigyelést hordozza. Bau Steine - Bau konyhai filozófiájának megtestesülése, a kifinomultat kombinálja az egyszerűséggel, a harmóniát az izgalommal, egyben szenvedélyesen közérthető ételeket alkot. 

Photo: Lukas Kirchgasser

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Christian Bau
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9783875154313
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 29 x 3.6 cm
Súly: 2.24 kg
Oldalszám: 360
Ár: 29 990 Ft
(28 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Spill The Beans

Spill The Beans

Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.


Ivan Ramen

Ivan Ramen

2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről. 


Szerzők: Ivan Orkin

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury