Heritage et Creations
Meilleur Ouvrier de France / MOF

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.
A professzionális angol-francia nyelvű kiadvány 384 oldalas és 72 receptet, részletes ábrákat tartalmaz a desszertek könnyebb összeállításához.
Photo: Ecole Bellouet Conseil
Termékinformációk
Szerző: | Jean Michel Perruchon |
Kiadó: | Ecole Bellouet Conseil Paris |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9782918223078 |
Nyelv: | Angol-Francia |
Méretek: | 21.5 x 30 x 2 cm |
Súly: | 1.75 kg |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
37 990 Ft (36 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Breaking Breads

Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.
Biotope - Pastorale

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.