Heritage et Creations
Meilleur Ouvrier de France / MOF

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.
A professzionális angol-francia nyelvű kiadvány 384 oldalas és 72 receptet, részletes ábrákat tartalmaz a desszertek könnyebb összeállításához.
Photo: Ecole Bellouet Conseil
Termékinformációk
Szerző: | Jean Michel Perruchon |
Kiadó: | Ecole Bellouet Conseil Paris |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9782918223078 |
Nyelv: | Angol-Francia |
Méretek: | 21.5 x 30 x 2 cm |
Súly: | 1.75 kg |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
37 990 Ft (36 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.
Flavour Thesaurus

Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával?
Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.