Bonnes pâtes ! - 80 recettes boulangères et pâtissières
de Kodjo Kougblenou
Több mint 80 recept briósokhoz, baguettekhez, pizzákhoz, focacciákhoz, ciabattához vagy croissantokhoz – egy teljes körút a kenyérvilágban, ahol igazán kézbe veheted a tésztát.
A kovász savassága, a fehér liszt kereksége és a vaj lágysága találkozik ebben a 80 receptben, amelyek minden oldalról bemutatják a tészta világát. Szeretettel összeállítva Kodjo @cook_as_you_feel_it által – egy autodidakta zseni és a tészta minden formájának szenvedélyes rajongója – ez a könyv a pékmunka iránti rajongás ínycsiklandó felfedezése.
Minden recept – amelyet otthon terveztek és kifejezetten otthoni elkészítésre szántak – hosszú kelesztésen és „százszoros” dagasztáson ment keresztül, mire bekerült ebbe a könyvbe.
Legyen szó rózsaszín vagy kocka alakú croissantról, leveles vagy párizsi briósról, klasszikus kovászos kenyérről, vagy épp paprikás, spenótos, esetleg paradicsomos változatáról, focacciáról, pizzáról, sőt még bao-ról is – ezek a pontosan kidolgozott, mégis meglepően könnyen elkészíthető tésztakreációk garantáltan „felpezsdítik” a sütődet.







Termékinformációk
| Szerző: | Kodjo Kougblenou |
| Kiadó: | Solar |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Francia / French Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. november 14. |
| ISBN: | 9782263189609 |
| Nyelv: | Francia |
| Méretek: | 19.3 x 24.9 x 2.7 cm |
| Súly: | 0.84 kg |
| Oldalszám: | 216 |
| Ár: |
12 490 Ft (11 895 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Nordic Baking Book
A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
Cookies & Crumbs
Valaki inkább a lágy és ragacsos textúrát kedveli, mások viszont a tömör és ropogós változatot részesítik előnyben, de egy biztos, hogy mindenki rajong a kekszekért!
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.